Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Kopiuje ze stronki Przystani Ocalenie
Sprzątanie pastwisk i zbiory marchewki
29.09 (sobota) - o ile pogoda dopisze - zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy przy sprzątaniu przystaniowych pastwisk oraz do zbioru naszej marchewki... W ostatnim czasie objęliśmy opieką ok. 60 kotów i małych kociąt, dlatego prosimy o pokarm dla nich (puszki , sucha karma, mleko, ryż, makaron) oraz o koce, ręczniki, podkłady jednorazowe, żwirek w każdej ilości. Prosimy także w imieniu naszym i naszych zwierzaków o warzywa (dynie, kabaczki, cukinie, kapustę, buraki). Z góry dziękujemy i zapraszamy w godzinach od 11:00-17:00!!!
---------------------------------------------------------------------------
Fajnie by było tam pojechać, ale ja i tak nie mam transportu:(:(
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy znów wymiotował i jest krwio mocz a ja nie mam na jutro transportu do weta , chyba będę musiała jechać taxi bo Eustachy nie może cierpieć![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy jest bardzo, bardzo słaby , ma bardzo silne zapalenie pęcherzaw moczu bardzo dużo krwi
![]()
![]()
, jest bardzo bolesny i dostał antybiotyk i jutro znów do weta na usg, dziś nie miał moczu w pęcherzu
dostaje też nospe .
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kopiuje ze stronki Przystani Ocalenie
Sprzątanie pastwisk i zbiory marchewki
29.09 (sobota) - o ile pogoda dopisze - zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy przy sprzątaniu przystaniowych pastwisk oraz do zbioru naszej marchewki... W ostatnim czasie objęliśmy opieką ok. 60 kotów i małych kociąt, dlatego prosimy o pokarm dla nich (puszki , sucha karma, mleko, ryż, makaron) oraz o koce, ręczniki, podkłady jednorazowe, żwirek w każdej ilości. Prosimy także w imieniu naszym i naszych zwierzaków o warzywa (dynie, kabaczki, cukinie, kapustę, buraki). Z góry dziękujemy i zapraszamy w godzinach od 11:00-17:00!!!
---------------------------------------------------------------------------
Fajnie by było tam pojechać, ale ja i tak nie mam transportu:(:(
Justyś, ale to przecież jest niedaleko Ciebie, Zugiem 15 minut
doczytuje
Justa&Zwierzaki pisze:Samochodem to nie jest daleko , ale pieszo to nie mozliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 61 gości