Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 18:23 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Monika53 pisze:Boże , az sie popłakałam , :cry: :cry: :cry:

Moja kotka odchodziła tydzień!!!!!!!! Na zimnym parapecie okna !!!!! Ostra niewydolność nerek i do tego dwa olbrzymie guzy na brzuszku (pewnie rak ) nie miała juz ząbków , zlizywała tylko to co jej podałam zmiksowane na palcu ,nie chciała leżeć nigdzie tylko na tym parapecie , pewnie miała gorączkę ? Załatwiała sie na papierowe ręczniki ,puki miała siłę wstać , kiedy znalazłam ją załatwiająca sie pod siebie, podjęłam bardzo trudna decyzję, Skrócenie jej cierpień . :cry:Wet stwierdził , ze powinnam zrobić do dużo wcześniej , ale ja sie głupia łudziłam , ze jak je to bedzie lepiej!!! Pierwszy raz cos musiałam podjąć tak okropnego !!! Odeszła!!!!!
Za trzy miesiące dostałam ślicznego ,rudego kotka,nacieszyłam sie nim tylko 2,5 miesiąca , miał kardiomiopatię ,chorobe nieuleczalna i znowu musiałam przechodzić przez to wszystko!
Wierz jak ja to przeżyłam ??!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Zyczę Ci ,abyś znalazła ukojenie w bólu,przy jakims miłym futerku!!! A masz ich troche
w domu!!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Moniczko bardzo wierzę w to jak bardzo cierpiałaś !
Ukojenie daje mi obecność Żaby, Maciusia, Zuzi i Kasieńki , mojej cudownej Mamy a za niedługo Iwonki.

Oglądałam zabawę Twoich futerek z dziewczynkami, cudne kociaste i wspaniałe dzieciaki :1luvu: :1luvu:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pon wrz 10, 2012 15:27 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Witam Cie poniedziałkowo . Właśnie te trzy kocurki dają mi radośc zycia i zapomnienie o koteczkach które odeszły.posting.php?mode=reply&f=1&t=139727# I Tobie zycze tego z całego serca :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Pon wrz 10, 2012 18:29 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Tak bardzo się cieszę ,że dasz domek Iwonce :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon wrz 10, 2012 18:44 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Obrazek

Kochanie moje, słoneczko moje, kurczaczku mój nadal pytam DLACZEGO ???
To już miesiąc a ja codziennie o tobie Jaszczureczko moja myślę i płaczę
Ten żal nigdy nie minie, nigdy...

Grosziwo

Post » Śro wrz 12, 2012 22:54 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Moje maleństwo kochane wybacz, że nie byłam tu u Ciebie wczoraj ale nie mogłam, nie dałam rady :cry:
Wczoraj o 13:10 minął miesiąc jak nie udało mi się zawrócić ciebie, moja mała Jaszczureczko, z drogi ,gdzieś w niebyt, z drogi za tęczowy most.
Kocham Cię Jaszeńko i nigdy nie zapomnę :cry:

Grosziwo

Post » Pt wrz 14, 2012 8:30 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Bardzo mi przykro :( Siedzę w pracy i trudno mi było powstrzymać łezkę :cry: :cry: Grosziwo, zrobiłaś wszystko co było możliwe, najważniejsze że Jaszczureczka już nie cierpi, na pewno teraz bryka za TM, radosna jak kiedyś! :kotek: I będzie - tak jak napisałaś - aniołkiem dla Iwonki :aniolek:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Wto wrz 18, 2012 6:35 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Co tam u Was :?: Jak moja Żabula i kociaki :?: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Wto wrz 18, 2012 7:48 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Witam we wtorekObrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Śro wrz 19, 2012 23:42 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

U mnie i mojego zwierzyńca wszystko ok. Tęsknię za malutką bardzo :cry: Z niecierpliwością czekam na Iwonkę, ale to jeszcze chwilkę potrwa.
Cały ubiegły tydzień jeździłam z psicą sąsiadki do weta, nawet zanosiło się już na eutanazję ale póki co oddaliło się to w czasie. Psica ma 15 lat.
Dziś znów była jazda do weta z kocurkiem brata, który wyrwał sobie całkowicie pazur u przedniej łapki.
A wet jak niedawno szczepiłam moje kociambry powiedział: no to do zobaczenia za rok, wcześniej nie chcę tu Pani widzieć ... no to widzi mnie prawie codziennie.

Grosziwo

Post » Czw wrz 20, 2012 2:06 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

wiem, co czujesz ...
u mnie też każdego dnia gorzej mam wrażenie ...

Iwonka będzie miała cudowny domek u Ciebie :1luvu:
mam nadzieję, że choć troszkę podleczy Twoje smutaski ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Czw wrz 20, 2012 9:11 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Witam i myśl pozytywnieObrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw wrz 20, 2012 14:36 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Grosziwo pisze:U mnie i mojego zwierzyńca wszystko ok. Tęsknię za malutką bardzo :cry: Z niecierpliwością czekam na Iwonkę, ale to jeszcze chwilkę potrwa.
Cały ubiegły tydzień jeździłam z psicą sąsiadki do weta, nawet zanosiło się już na eutanazję ale póki co oddaliło się to w czasie. Psica ma 15 lat.
Dziś znów była jazda do weta z kocurkiem brata, który wyrwał sobie całkowicie pazur u przedniej łapki.
A wet jak niedawno szczepiłam moje kociambry powiedział: no to do zobaczenia za rok, wcześniej nie chcę tu Pani widzieć ... no to widzi mnie prawie codziennie.

Na mnie tez wetka już patrzy z uśmiechem,połączonym z politowaniem :D I nie tylko wet :D :
Ale co tam,najwazniejsze są zwierzaczki :1luvu:
A kiedy będą zdjęcia Żabusi i kotków :?: :D Ja to bym Żabkę mogła oglądać na okrągło :1luvu:
Zauroczył mnie ten grubasek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw wrz 20, 2012 20:59 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Halinko specjalnie dla Ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=vdySTsmxTFs

Grosziwo

Post » Czw wrz 27, 2012 17:15 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Grosziwo pisze:Halinko specjalnie dla Ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=vdySTsmxTFs

Biedna psinka :1luvu: Pańcia jeśc nie daje i musi Żabula trawę wcinać :D Niedobra Pańcia :D
A psinka taka zabiedzona,taka chudzieńka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: Oglądałam kilka razy i ciągla mi mało :mrgreen: Żabcia jakoś mi tak zalazła za skórę,o sercu nie wspomnę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kociaki też masz śliczne :1luvu: Ale Żabula to Żabula :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw wrz 27, 2012 18:11 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Halinko wrzucę jeszcze filmiki z Żabonią , tak na dowód, że ten baleron potrafi biegać i to szybko. Tylko długo się wgrywają te filmiki.
Co do jej "zabiedzenia" to ponoć pies upodabnia się do właściciela :oops:

Grosziwo

[poprzednia][następna]