Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 7:05 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

:ok: :ok: i życzenia zdrowia dla Basi od rana :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 26, 2012 7:24 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

I my również przesyłamy ciepłe myśli i nadal zaciskamy :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko!
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro wrz 26, 2012 14:09 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, a jak dzisiaj u Ciebie?
Mam nadzieję,że koty spokojne a ból nie szaleje.
Nie przemęczaj się proszę i nie poddawaj.
My tutaj trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i ślemy moc dobrych myśli. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 26, 2012 14:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Przed chwilą zadzwoniła Ola (ds mojego Bolka i Rubinka) żeby mnie poinformowac, ze są już założone siatkowe drzwi balkonowe i balkon można bezpiecznie otwierac na oścież i ze siatjka w jej oknie została wzmocniona. Jak się dowiedziała, ze prawdopodobnie w sobotę kocurki do niej przyjadą to powiedziała, ze zaraz poleci kupic im miseczki na jedzenie i wodę. I ze jej wspólokator zmiękł, ze się dogadali i że jest ok i że chyba też już trochę czeka na koty :D Basiu, ja też się denerwuję każdą adopcją, ale chyba możemy byc dobrej myśli? I mam jej podlinkowac miau - zaloguje się i założy chłopakom wątek. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 26, 2012 17:33 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Ta pani Ola dobrze rokuje, z tego, co pisze Marzenia. Marzenia ma doświadczenie w adopcjach, więc się nie martwmy - wie, co robi :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 27, 2012 8:29 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

MalgWroclaw pisze:Ta pani Ola dobrze rokuje, z tego, co pisze Marzenia. Marzenia ma doświadczenie w adopcjach, więc się nie martwmy - wie, co robi :ok:

Musi być dobrze jak pani będzie o nich pisać to cudownie. :P
Ja jestem do d..... wczoraj dzwoniłam do swojej lekarki bo znów mam gorączkę ,robiłam wyniki krwi lecz to raczej nie z tego wynika,mam znów bakterię chyba.Byłam u lekarza rodzinnego zawiozły mnie koleżanki pielęgniarki i zastrzyki też mi przychodzą robić.Dostaję zastrzyki i jeszcze antybiotyki doustnie ,niestety gorączka jest nadal więc bardzo kiepsko się czuję,zupełny brak sił.Mało dlatego piszę , nie denerwujcie się tym,trwam , czuwają na de mną przyjaciele,koleżanki z pracy obecnej i poprzednich.Pomogą mi zawsze jak proszę . :| Oczywiście Wy jesteście też bardzo mi potrzebni i bardzo się cieszę jak mogę poczytać ,pooglądać fotki Brygidy itp.
Koty mają się dobrze Rubinek się pakuje ,reszta czeka.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw wrz 27, 2012 8:31 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

mamaGiny pisze:Basiu
kibicuję Ci bardzo i trzymam kciuki, tym bardziej, że mam w pracy serdeczną koleżankę, Twoją imienniczkę, któa swoje zmagania z nowotworem zaczęła dokładnie tak jak Ty.
Basia ma chłoniaka, jest już po pierwszej chemii, za tydzień druga, potem trzecia a potem jak będzie wszystko grało autoprzeszczep.
Pierwsza chemia przeszła ciężko, straciła włoski i sporo na wadze, ale co najważniejsze ma niesamowitą wolę walki -opowiadałam jej o Tobie i co chwila każe mi opowiadać co u Ciebie słychać - jest niesamowicie pogodna i optymistycznie nastawiona, co słychac w jej głosie,a były dni kiedy na nasze telefony nie miała siły odpowiadać

Zaraz jej napisze smsa, że się odezwałas- walcz Dziewczyno, bo masz dla kogo !

Dziękuję i ciesze się ,że jesteś to tak ważne dla mnie.Pozdrów moją imienniczkę.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw wrz 27, 2012 8:44 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiuniu, trzymaj sie i nie poddawaj.
Czasem widać musi być ciężko.Chemia to straszna trucizna i organizm walczy jak może z nią. Przytulam Ciebie mocno.
:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 27, 2012 11:04 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Horaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: będzie dobrze :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 27, 2012 11:20 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu - :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 27, 2012 11:23 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Kobitki, czy któraś pomogłaby w robieniu ponownych ogłoszeń dla tymczasów Basi?
Ja jestem w sytuacji dość kłopotliwej...
Niestety akcja sąsiad pogorszyła bardzo moją sytuację rodzinną... i niestety planuję przenosiny do mamy....

Rzadziej bywam na forum i trudniej mi wszystko ogarnąć...

Basia czuje się źle i nie jest w stanie ogarnąć tego logistycznie... a równocześnie serce by jej pękło gdyby kociaste poszły do niewłaściwych domów, domy zostały wybrane przypadkowo, albo też nie miałaby kontaktu z domem... W zaistniałej sytuacji tym ważniejsze jest aby znalazły kochające domy a nie zostały "upchnięte"... Marzenia zrobiła dobrą robotę dla Rubinka, bo wzięła na siebie wizytę PA, negocjacje z domkiem, etc...
Może macie jakiś pomysł żeby to wszystko ogarnąć w sposób jak najlepszy?
Ja działam z tym jak potrafię lub jak nie potrafię...

Wsparcie moralne, porady, bardzo by się przydały.

Boję się, że ze względu na własne trudności jestem słabym negocjatorem i słabym wsparciem...
Licze także na to, że nakopiecie mi do kufra.

:oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 27, 2012 22:19 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

meksykanka pisze:Licze także na to, że nakopiecie mi do kufra.

:oops:

A prosze bardzo!!! :twisted:

Basiu,

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 28, 2012 7:57 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Iwlajn zaoferowałą się wczoraj, że zrobi kolejną "kampanię reklamową" dla Bąbla i Kleksika.
wysłałam jej wczoraj ogłoszenia i zdjęcia.
Bardzo, abrdzo dziękuję za pomoc.

Basia wczoraj czuła się źle. Była koleżanka pielęgniarka, zeby jej zrobić zastrzyk domięśniowy.
Ale wygląda na to, że antybiotki nie działąją na infekcję bakteryjną... ponieważ obrzęk rośnie.

Nic specjalnie wesołego nie mam do zrelacjonowania.
Umówiłam się na sobotę na odbiór Rubinka.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 28, 2012 8:01 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Kciuki.
I najcieplejsze mysli!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]