DO ZAMKNIĘCIA.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 16:34 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

mysza63 pisze:na fb jest wydarzenie http://www.facebook.com/events/107476869409590/ i dobrze by było gdy osoba zajmująca się pieskami podała tam namiar na siebie ... będzie łatwiej się skontaktować i zadziałać

to ze mna trzeba się kontaktować...Ja obiecałam im domy znaleźć,sterylki sa juz dogadane u weta,ale jeszcze transport dogrywam(szukam) :oops: Karmi psiaki sasiad zmarłego,ale ja tam chodze i "pilnuję"Numer na pw podam,nie chce ,żeby cała Polska znała mój prywatny telefon :wink:Nie jestem fundacją...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 26, 2012 18:13 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Podnoszę :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Śro wrz 26, 2012 18:24 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Za domki :ok: oby się udało

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro wrz 26, 2012 21:17 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

:kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 26, 2012 21:29 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:
mysza63 pisze:na fb jest wydarzenie http://www.facebook.com/events/107476869409590/ i dobrze by było gdy osoba zajmująca się pieskami podała tam namiar na siebie ... będzie łatwiej się skontaktować i zadziałać

to ze mna trzeba się kontaktować...Ja obiecałam im domy znaleźć,sterylki sa juz dogadane u weta,ale jeszcze transport dogrywam(szukam) :oops: Karmi psiaki sasiad zmarłego,ale ja tam chodze i "pilnuję"Numer na pw podam,nie chce ,żeby cała Polska znała mój prywatny telefon :wink:Nie jestem fundacją...

Nie zgodziłam sie na umieszczanie mojego numeru telefonu na forum publicznym,prosze go stamtąd usunac.Podałam adres e-mailowy... a telefon na pw w razie potrzeby :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 26, 2012 21:57 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

A kto podał?
Ja nawet nie znam
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw wrz 27, 2012 7:07 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

ruda32 pisze:A kto podał?
Ja nawet nie znam

mysza63...podałam jej numer na pw....do jej wiedzy w razie znalezienia domu.Podałam publicznie adres e-mailowy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 27, 2012 8:08 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

czy ktoś moze opłacic ogłoszenia u cat angel?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 27, 2012 8:13 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Bożena da się zrobić zdjęcia z bliska czy sunie nie dadzą podejść do siebie na tyle?
takie wiesz do ogłoszeń portretowe :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw wrz 27, 2012 9:03 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

ruda32 pisze:Bożena da się zrobić zdjęcia z bliska czy sunie nie dadzą podejść do siebie na tyle?

Ania,ja mam kłopot- z dzieckiem tam chodze,ten wrzeszczy,ucieka...Robię co mogę...tu psy,z tu gonie Benka,żeby na ulice nie uciekał...Nie wiem czy dobrze zrobiłam ....ze się tym zajęłam.Zaraz zrobie linka na dogo,NIECH KTOS POMOZE.
Jak będzie padało to ja tam wcale nie dam rady chodzić...porażka :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 27, 2012 9:37 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Watek na dogomanii:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232852-...

Problem w tym,ze załozyły mi się 2 watki i nie wiem jak jeden usunac :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 27, 2012 9:57 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:
ruda32 pisze:Bożena da się zrobić zdjęcia z bliska czy sunie nie dadzą podejść do siebie na tyle?

Ania,ja mam kłopot- z dzieckiem tam chodze,ten wrzeszczy,ucieka...Robię co mogę...tu psy,z tu gonie Benka,żeby na ulice nie uciekał...Nie wiem czy dobrze zrobiłam ....ze się tym zajęłam.Zaraz zrobie linka na dogo,NIECH KTOS POMOZE.
Jak będzie padało to ja tam wcale nie dam rady chodzić...porażka :(

ja rozumiem nie zawsze da się podejść bliżej
A Benia ucałuj
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw wrz 27, 2012 11:00 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Podniosę ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob wrz 29, 2012 13:03 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-szukamy DT.DS

Jestem podłamana :cry:
Suczka jasna -mamusia-pudlowata ma 11,5lat
suczka "wilczka"-taka kudłata-jasna,z czuprynka 6,5lat chyba...Obie suczki sa w kiepskim stanie..ta młodsza jest chyba chora,albo w depresji.Według kuzyna z którym rozmawiałam rok temu była 2 razy grubsza.Teraz wyglada na bardzo osłabioną,albo w takiej depresji
Obie suczki wymagaja NATYCHMIASTOWEGO zabrania gdzies na dt.Trzeba je ogolic i dobprowadzic do stanu "jako-takiego"Z daleka wygladały ładnie,ale z bliska to obraz nędzy i rozpaczy.Siersc sfilcowana,poklejona,przyklejona do skóry w niektórych miejscach...One wymagaja szczególnej troski.Obie sa bardzo łagodne-mamusia się mizia i wystawia brzusio do głaskania.Wilczka jest chora,więc stała na uboczu,nie ruszyła nawet smakołyków jakie m pryniosłam...
Mamusia(pudlowata)wyglada w miare dobrze,koniecznie trzeba ja wykąpać,obciac.Bede musiała obdzwonic fundacje ,zeby ktos je zabrał na DT...Ja nei dam rady finansowo,ani "logistycznie"
Suczka ruda,mała-wygląda zdrowo,to straszna pieszczocha,pierwsza do reki i do mizianek.Podskakuje w miejscu ,łasi się..
Suka Strzałka nie podchodzi,jest bardzo lękliwa
Zrobiłam kilka zdjęc,wieczorem przesle komus na e-maila,zeby wstawił..Jestem załamana
Suczki maja Chappi suche do jedzenia,wywalone na betonie...stamtad jedza.Nie ma misek,woda jest w garnku...
Spia na podwórku,jak bardzo zimno,w stodole...dalej nie chę pisac,bo nie mam siły.
Pan dał mi tylko zaswiadczenia o szczepieniach od wscieklizny.Ksiazeczek zadnych nie ma,nic...najprawdopodobniej sa zapchlone i zarobaczone...Mam 100zł na "pilne potrzeby"-kupiłam suniom mięsko,gotuje sie własnie,potem tam znowu pójdę.Poszukam w domu wolnych misek...na suche...
Suczki codziennie dostawały cukierki krówki...teraz ich juz nie dostana...
Nie wiem co robic,ja się tym zajac.Suczki 3 sa maleńkie,takie do pół łydki z kłakami,moze i mniejsze...Strzałka do kolana jest...
No trzeba cos z tym zrobić...ja czekam na decyzje transportową i wtedy dalsze działanie trzeba podjac.Jak beda na sterylce,TRZEBA CHOCIAZ MORFOLOGIE M ZROBIC...NIE WIEM .Ale za co?tez nie wiem...zdurniałam...Bede dzwoniła po fundacjach,niech ktos się ulituje i zabierze po jednej na DT...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 29, 2012 14:57 Re: PILNE-4 sunie po śmierci własciciela-DT-PILNE!

Suczka 1-wabi się NIUŃKA-LAT11, w opisie weta"ruda",dla mnie BISZKOPTOWA(pudlowata)

Suczka 2-wabi się FERDKA-LAT 7,5 w opisie weta"siwo-ruda"-dla mnie to ta najbardziej chora-biszkoptowa,malutka jakby sznaucerkowata...

Suczka 3-wabi sie WILCZEK-7,5lat,w opisie weta"ciemno-ruda"-to pasuje...

Suczka 4-wabi sie STRZAŁKA-6.5lat,w opisie weta "jasno ruda",dla mnie biszkoptowa z białymi znaczeniami i skarpetkami
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]