TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 18:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Kociara82 pisze:oby sie wszystko udalo z Szilka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
co do wylupka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: oczy takie wielkie niemal jak ten kot ze Szreka :mrgreen:

Justa&Zwierzaki pisze:Dora nie może być dłużej w tym DT w którym jest teraz , są dwa wyjścia - albo wróci do DT gdzie jest wilkowata suczka która jej nie akceptuje i uwiązanie na smyczy obu suk i pełno jajeczny pies lub schronisko a ze doda nie ma aktualnych szczepień to nie została by tam przyjęta , nie mam pomysłu , do domu tez jej nie mogę wziąć :cry: :cry: :cry:
:roll: :roll: :roll: :? :? :? cholera, no!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i co teraz??

Szilką pojechała. trzymajcie nadal :ok: :ok: :ok:

A co do Dory, to nie wiem co dalej :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 26, 2012 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

lidka02 pisze:Trzymam :ok:

Dzieki za :ok:

Eustachy nadal cos nie tak , choć już nie ma biegunki i miał głodówek to przed chwilka go przewinęłam , warczał na mnie podczas przewijania a jak mu dałam pod nos jeść to nie chciał a po chwili zwymiotował :cry: :cry: :cry: Dałam mu też nospe rozkurczowo .

Szłapek też dziś kiepsko je :(

Miki sie buntuje przy podawaniu antybiotyku , gagatek jeden :roll:

Matyldzia już ok, dziś jej nie mogłam zatrzymać w pogoni za koralikami , tak sie bawiła z Bartusiem .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 20:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

za cały zwierzyniec :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro wrz 26, 2012 20:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Kopiuje ze stronki Przystani Ocalenie

Sprzątanie pastwisk i zbiory marchewki

29.09 (sobota) - o ile pogoda dopisze - zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy przy sprzątaniu przystaniowych pastwisk oraz do zbioru naszej marchewki... W ostatnim czasie objęliśmy opieką ok. 60 kotów i małych kociąt, dlatego prosimy o pokarm dla nich (puszki , sucha karma, mleko, ryż, makaron) oraz o koce, ręczniki, podkłady jednorazowe, żwirek w każdej ilości. Prosimy także w imieniu naszym i naszych zwierzaków o warzywa (dynie, kabaczki, cukinie, kapustę, buraki). Z góry dziękujemy i zapraszamy w godzinach od 11:00-17:00!!!
---------------------------------------------------------------------------

Fajnie by było tam pojechać, ale ja i tak nie mam transportu :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Justyś, trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 26, 2012 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Zaglądamy
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 26, 2012 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

bulba pisze:Justyś, trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Petka pisze:Zaglądamy
:ok: :ok: :ok:

Witamy :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 26, 2012 23:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Eustachy znów wymiotował i jest krwio mocz a ja nie mam na jutro transportu do weta , chyba będę musiała jechać taxi bo Eustachy nie może cierpieć :( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 27, 2012 0:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Maleńka Szilka dojechała bezpiecznie do Łodzi :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 27, 2012 7:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI SZUKAM TRASPORT TYCHY-ŁÓDŹ dla SZILI .

Justa&Zwierzaki pisze:Maleńka Szilka dojechała bezpiecznie do Łodzi :)

Jabadabadu!!!!!!!!!!!!!! jak to dobrze

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw wrz 27, 2012 12:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Eustachy jest bardzo, bardzo słaby , ma bardzo silne zapalenie pęcherza :cry: w moczu bardzo dużo krwi :( :( :( , jest bardzo bolesny i dostał antybiotyk i jutro znów do weta na usg, dziś nie miał moczu w pęcherzu :( dostaje też nospe .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 27, 2012 12:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Biedny Eustaszek :( Trzymam bardzo mocno kciuki za niego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 27, 2012 13:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

kurde, ten weekend mi nie pasuje... :roll:

Eustaszku, Ty wiesz, ze ciotki sie martwia, wiec wez sie w garsc, dasz rade, ja wierze w Ciebie, kotku! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:

Szila :1luvu: :ok: :ok: :ok: malenka szczesciaro :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]