no dobra, troche to pomieszam i nie do konca zaglosuje tak, jak chcialam na poczatku.
KOCURKI:3 p RYCHOSŁAW od juana

- jest przepieknym kocurkiem, ma w sobie "to cos" i taki slodki pyszczek, ze mam nieraz ochote go schrupac
2 p KARMEL od Duszek686 - nie moge oderwac oczu od jego fot ale nie wiem czemu, jakas magia, ten kot rzucil jakis urok, zaklecie na mnie chyba

Zwlaszcza ta ostatnia fota

kompletnie mnie rozbrajaja takie pozycje
1 p RUDY z Przytuliska Znajdki - widac na fotkach po wyrazie pysia i po oczkach, jak bardzo smutny jest i jak bardzo spragniony bycia czyims kotkiem, bycia kochanym... Jego oczy mowia: KOCHAJ MNIE! KOCHAJ NAJMOCNIEJ JAK POTRAFISZ, CALYM SERCEM, KOCHAJ BEZWARUNKOWO, ZAWSZE I WSZEDZIE, KOCHAJ, BO BEZ MILOSCI NIE CHCE ZYC!!!

A przeciez kazdy kot chce byc kochany, kazdy ma do tego prawo, kazdy powinien miec kogos, kto go bedzie kochal najbardziej na swiecie.
WYRÓŻNIENIE:Felek I - szy Piękny od jasdor :1luvu: prawie, jakbym widziala Ozziego (*)
KOTECZKI3 p OLIWKA od vega013 - nieziemsko umaszczona, tak wyraznie zaznaczone granice kazdego koloru, w dodatku bardzo madra kotunia o ogromnym, zlotym sercu
2 p MALUTKA od Nowa-Sztno

chyba sie zakotchalam w niej, nie moge sie napatrzec na to kocie zjawisko, koci cud i miod
1 p SAPHIRA od kalair - 
bezapelacyjnie za przepiekne oczy

i rozkoszne biale wasiki
WYRÓŹNIENIE:Karolinka z Przytuliska Znajdki... sama nie wiem czemu, serce tak kazalo, ono widocznie powod zna, ale nie chce mi go wyjawic. Ok, nie musi, spelnie jego prosbe tak czy siak.
Mańcia ty masz moje wyroznienie poza konkursowe za to dopominanie sie o swoje