CoolCaty pisze:Ciocia CoolCaty zaprasza na bezterminowe kolonie![]()
Bubka szykuj się![]()
![]()

Moderator: Estraven
Bubka szykuj się![]()
![]()
CoolCaty pisze:No oczywiście, że tak. Tomuś już cały szczęśliwy, bo on uwielbia Magijowe psiaki.
Bubka szykuj się![]()
![]()
Georg-inia pisze:Ania, superteż Ci będzie ciężko, bo i Twoje koty i słyszałam, że jakieś smoczkowce masz, ale dziękuję Ci jak nie wiem co
Magija pisze:CoolCaty pisze:Ciocia CoolCaty zaprasza na bezterminowe kolonie![]()
Bubka szykuj się![]()
![]()
Ania
nie mam słów na prawdę - nie odwdzięczę się Wam wszystkim do końca życia!!!
CoolCaty pisze:Magija pisze:CoolCaty pisze:Ciocia CoolCaty zaprasza na bezterminowe kolonie![]()
Bubka szykuj się![]()
![]()
Ania
A Ty uważaj z obietnicami, bo jak Cię teraz zakonserwują tymi chemicznymi specyfikami, to możesz i ze 120 lat pożyć. Przesrane tak długo się odwdzięczać
CoolCaty pisze:Magija pisze:CoolCaty pisze:Ciocia CoolCaty zaprasza na bezterminowe kolonie![]()
Bubka szykuj się![]()
![]()
Ania
A Ty uważaj z obietnicami, bo jak Cię teraz zakonserwują tymi chemicznymi specyfikami, to możesz i ze 120 lat pożyć. Przesrane tak długo się odwdzięczać
CoolCaty pisze:Tak sobie obliczyłam, że jak Bubka przyjedzie, to będzie idealnie, bo bobasy są trzy, więc Suri, Abi i Bubka dostaną po butelce i będą je karmić, więc ja nic nie będę robić przecież.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 259 gości