MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 25, 2012 18:31 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Obrazek
nie dajcie się zwieśc tej białej pluszowej maskotce, Mietek okazuje się strasznym terrorystą :lol: (jesteśmy u moich rodziców nad morzem, i tu tez ściagaliśmy szwy) z sunią moich rodziców raczej się nie pokochają, ale jak narazie zaczynają się tolerować, na poczatku balam się o NIEGO, ale wcale nie bylo takiej potrzeby, myslalam że będzie przesiadywał na wysokościach, a okazało się że wyczuł Miśkę i to ON ją goni i trzepie łapką po plecach, a ta panikara z krzykiem -jak by ją ze skóry obcierali- ucieka,
Kot terrorysta Obronny- jak siedzial ze mną na fotelu to Miśka nawet przejśc obok nie mogła :)
noooo.. ale dziś.... nawet się noskami powąchali i nie było syczenia ani wymachiwania łapkami ani warczenia :D
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Wto wrz 25, 2012 18:37 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Obrazek
a teraz się bawię i mi nie przeszkadzajcie :lol:
już po ściagnięciu szwów, samo oko jeszcze bedzie sie dlugo goić, musi się zrobić na nim blizna- "będzie miał oko jak by za mgłą" ale z daleka patrząc, jak ma oba przymrużone, to nie widać między nimi różnicy.... trzeba się dobrze przyjrzeć.
chyba ja wybiore się do DR Cichockiego na jakąś plastyke np nosa :D
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto wrz 25, 2012 18:40 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Obrazek
jestem król Lew :)
mam nadzieję że nie dostanę OPR od Admina za duże wymiarowo zdjęcia, ale kB mają zaledwie 200 :)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto wrz 25, 2012 18:43 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

WeraW pisze:Zouzetka, 6,9 kg do całowania i wąchania:) Zazdroszczę:) Pewnie zakłaczona cała chodzisz, jak kobieta z (białą) brodą:)

Wiecie co, Ciotki? Historia Miecia i jego Mamusi to dowód na to, że warto się poświęcac i walczyć:) :ok:

oj warto Wera!!!!!!!!!!!!! podziwiam Was, skąd Wy na to wszystko bierzecie siły!!!! oby jak najwięcej takich historii za happy endem!!!! :piwa:
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto wrz 25, 2012 19:17 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciu przepiękny i przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję za szczęście Mieciulka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto wrz 25, 2012 19:46 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

ja też, ja też dziękuję za Miecia, poszczęściło mu się, ale zasłużył bo wiele przecierpiał,
mocno go przytulam :lol:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto wrz 25, 2012 19:58 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Kochany Mieciulek robi się coraz piękniejszy :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Wto wrz 25, 2012 20:17 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Bo miecie Miecia to największe szczęście :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 25, 2012 21:06 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

haha,Gibutkowa skwitowała w kilu słowach całe sedno :ryk: :piwa:

Obrazek

Ach Mieczysławie Szczęściarzu z Zouzetkowego Grodu :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 25, 2012 21:13 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Gibutkowa pisze:Bo miecie Miecia to największe szczęście :D

Słusznie godosz Gibutkowa :D
Ostatnio edytowano Wto wrz 25, 2012 21:17 przez bulba, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 25, 2012 21:16 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

zouzetka pisze:Obrazek
jestem król Lew :)

Mieciu :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 25, 2012 22:54 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciulku, pięknie wygladasz!Widać Mama dba o Ciebie!

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

Post » Wto wrz 25, 2012 23:09 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Jaki on bielutki:)

Dzięki dziewczyny za dobre słowa, teraz mają dla nas szczególny wymiar. Ja się udzielam kiedy mogę, to Iza właściwie poświęca każdą chwilę na swoją działalność. Nawet na kawę nie ma się jak umówić, musiałabym chyba zagłodzić "mojego" tymczasa, żeby złożyła mi wizytę:)

Tak źle jeszcze nie było. Co przypadek to gorzej. Na dniach na 99% wrócą zwroty z adopcji, Kuki i 7-miesięczna Maja, nie będę komentować. Szczeniaki mają gronkowca, w biurze siedzi pies po wypadku z porażeniem splotu ramiennego i niestety grozi mu amputacja, w kociarni szaleje grzybica, mały kociak z oczami ma coraz gorzej, Pola czeka na operację nowotworu, Cola po kolejnej operacji nadal nie chce stanąć na nogi, a Gabi jest niepełnosprawna. Plus kocie katary i inne "zwykłe" sprawy.
Jutro pojadę, chociaż ogarnę kuwety.

Żeby każdy kot trafiał tak jak Mietek...

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Wto wrz 25, 2012 23:46 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciu piekny jestes, a oczko coraz ladniejsze :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Śro wrz 26, 2012 7:28 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

WeraW pisze:Jaki on bielutki:)

Tak źle jeszcze nie było. Co przypadek to gorzej. Na dniach na 99% wrócą zwroty z adopcji, Kuki i 7-miesięczna Maja, nie będę komentować. Szczeniaki mają gronkowca, w biurze siedzi pies po wypadku z porażeniem splotu ramiennego i niestety grozi mu amputacja, w kociarni szaleje grzybica, mały kociak z oczami ma coraz gorzej, Pola czeka na operację nowotworu, Cola po kolejnej operacji nadal nie chce stanąć na nogi, a Gabi jest niepełnosprawna. Plus kocie katary i inne "zwykłe" sprawy.
Jutro pojadę, chociaż ogarnę kuwety.

biedna Majusia :( jak byłam u Was pierwszy raz to się łasiła do mnie :((( śliczne oczęta jak malowane gdyby nie to że byłam z Mietkiem po słowie i obiecałam mu dom to bym się nad Nią też zastanowiła wtedy, ale chciałabym się dowiedziec czemu jej się nie udało, i Kuki??? nie dogadała się z resztą pewnie?
Obrazek
Obrazek

zouzetka

[poprzednia][następna]