Anda pisze:Dziewczyny, koty sa cudne, ale jak Wy je wystawicie. toc one klatke rozniosa i całą wystawę na drobny maczek![]()
eee tam - w klatce Cypek najczęściej śpi albo koty z klatek obok zaczepia...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Dziewczyny, koty sa cudne, ale jak Wy je wystawicie. toc one klatke rozniosa i całą wystawę na drobny maczek![]()
Gacusiowa Mama pisze:heheheeee
ja to jeszcze moge Cypka kuprem do atakującego odwrócić i taką samą groźbę wypowiedzieć - bo jeżeli chodzi o używanie zębów i pazurów na ludzia to on zdecydowanie noga jest w tej dziedzinie (bogu dzieki) - ale strzyka piknie
Gacusiowa Mama pisze:to spróbuj mu to wytłumaczyć!
ja nie daję rady
po powrocie z weekendu wietrzyłam mieszkanie 2 dni.....
jak ja jestem w domu to chemia trochę mniej używana....
Aga1 pisze:Po uniemożliwieniu kotom demolowania paprotki i po wyrwaniu palmy z doniczki mały znalazł sobie nowy obiekt godny jego niszczycielskich zapędów. Tym razdem upatrzył sobie oczko w głowie mojego taty (ja nie wiem jak on to wyczuwa ....) ....
Owo oczko to hodowany od lat kaktus (chyba, bo kolców to ja u niego nie widziałam ....
), wysoki na jakiś metr. Żeby obraz sytuacji był pełen należy jeszcze wspomnieć, że stoi on w pokoju pod oknem a obok niego stoi dorównujący mu wyskością drapak. I co robi mały ??? Mały wskakuje na drapak, z drapaka na parapet, z parapetu wchodzi po firance do góry najwyżej jak się da, poczym skacze z tejże firanki na kaktusa, wbija się w niego pazurami i z dzikim okrzykiem zjeżdża na dół ....
![]()
Kaktus wygląda jak po spotkaniu z Edwardem Nożycorękim ...
Nawet Zuza jak zobaczyła co mały wyprawia miała taką minę
![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem skąd on czerpie pomysły na zabawy ........
Agusia pisze:Aga1 ja MUSZĘ je zobaczyć w akcji![]()
wpraszam się na wizytę po nowym roku jeśli jeszcze można...
Aga1 pisze:Chyba już wiem skąd mały czerpie głupie pomysły na zabawy .... Przyłapałam go ostatnio jak oglądał bajkę Tom&Jerry na Cartoon Network ...
kura1336 pisze:Aga1 pisze:Chyba już wiem skąd mały czerpie głupie pomysły na zabawy .... Przyłapałam go ostatnio jak oglądał bajkę Tom&Jerry na Cartoon Network ...
hehehe Aga włącz mu pszczółkę Majęalbo nie, bo jeszcze zacznie latać i dopiero będzie problem
Iśka pisze:Gdzieś czytałam,że koty tej rasy przypominają osobowością psy tzn,aportują ,chodzą za właścicielem krok w krok, jak pies i takie tam.Małe szczeniaczki też demolują chałupy( z tą różnicą,że nie skaczą na wysokości),więc jest tu jakaś analogia.
"Nożycoręki" jest super!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 147 gości