marciula pisze:Ale co tu jest do łapania logistycznie?to i tak ja mam najwięcej na głowie!
![]()
Ale ważne, że się w schronie nie wykończy...
No właśnie o tym piszę

Nooo... pomijam już fakt, że tymi porannymi godzinami to mnie mordujesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marciula pisze:Ale co tu jest do łapania logistycznie?to i tak ja mam najwięcej na głowie!
![]()
Ale ważne, że się w schronie nie wykończy...
Gibutkowa pisze:Kciuki trzymać za testy i za całokształt, bo jak my się z tym wszystkim połapiemy logistycznie to ja nie wiem
marciula pisze:Też jestem przerażona, bo będę na dworcu wcześniej niż ostatnio - muszę nocnym jechaćale damy radę, bo czemu mamy nie dać? Trzeba dla tego pięknego koteńka
Gibutkowa pisze:Jasne że wartoMy to z Martą mamy zazwyczaj właśnie takie poranne schadzki na dworcu
Bumiś pisze:pamiętacie Mikę oskarżaną, że "załatwia się poza kuwetą" - czego to ludzie nie wymyślą, jest to po prostu kotka, której charakter potwierdza znaną prawdę, że "psy mają właścicieli, koty mają służących"![]()
Bumiś pisze:Oczywiście, zróbcie wszystko, aby przekonać ludzi, że zachowanie zwierząt w schronie i "łatki" jakie tam mają, tak naprawdę z ich prawdziwą naturą nie muszą mieć nic wspólnego. Trzeba im tylko dać szansę na życie w normalnych warunkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 719 gości