Chłopak wybudził się szybko
Moderator: Estraven

Gem pisze:Tulek miał dziś kastrację, usunięto także śrut spod skóry. Był to podobno typowy dla pistoletu pneumatycznego nabój w kształcie grzybka.
Chłopak wybudził się szybkoMam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Mała233 pisze:Witam.
Mam pytanie gdzie najtaniej w Kielcach lub w Jedrzejowie mozna wysterelizawac kicie? Moja babcia znalazla przed blokiem kicie w oplakanym stanie mozna by jej kosci liczyc. Od 2 tygodni jest u niej i chcemy ja ciachnac a fundusze nie zabardzo pozwalaja nam na wydanie 100 zl wiec byla bym wdzieczna jak by mi ktos napisal gdzie najtaniej mozna przeprawadzic tez zabieg.
Pozdrawiam Ada
Czy będzie jedynakiem czy ma towarzystwo zwierząt, czy nowy domek się tutaj ujawni albo przekaże wiadomości?
kussad pisze:Gratuluję i bardzo się cieszę i trzymam kciuki za aklimatyzacjęCzy będzie jedynakiem czy ma towarzystwo zwierząt, czy nowy domek się tutaj ujawni albo przekaże wiadomości?
![]()
![]()
![]()
Przy okazji czy znacie tą akcję - viewtopic.php?f=1&t=146673 - wątek jak zwykle spadł jak wszystkie moje i ten też viewtopic.php?f=8&t=145337

Jakby co dam znać.
Niteczka 1 pisze:Gem, pani z Warszawy pytała mnie o rudego. Wysłałam jej zdjęcieJakby co dam znać.
A zaraz wrzucę go na Tablicę i Gumtree

Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Paula05 i 65 gości