Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 10:25 Re: Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

Ten pierwszy :mrgreen:

alix76 pisze:Oto fotki - ja je niby opisze a potem Iwonka to zweryfikuje :twisted:

Obrazek Obrazek
Muchomorek bardziej srebrny, co to truchleje na rekach i udaje ,że go tam wcale a wcale nie ma ,a jak dłużnej zabawi na rękach zamyka błogo oczy i cichutko mruczy. Zresztą on nie ma czasu na takie tam mruczenie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Żwirek to ten bury wiercipięta ,podlizuch, przyjaciel Czesia, walczą ze sobą jak rówieśnicy. Żwirek sam potrafi przyjść do człowieka i już baranki strzela.

Obrazek Obrazek
Robaczek co to wzięty na ręce szybko mruczy ,wystawia dupkę do głaskania i pięknie wdzięczy się do dorosłych kotów

Obrazek Obrazek Obrazek
Nasze dzieci z Mchu i paproci Żwirek i Muchomorek oraz gościnnie Robaczek, nawet ubrany odświętnie na tą okoliczność w białe skarpetki i krawacik. Zbiorówka grasującej bandy w terenie co to wszędzie wlezie i wszystko poruszy. I na koniec ,kwatera główna ,czyli noclegownia gówniarstwa wykonana z czterech klatek, kuweciarnia, sypialnia, stołówka, pokój zabaw .

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto wrz 25, 2012 10:26 Re: Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

Witaj Ja mam na stanie wiskasika koteczkę o krótkiej bardzo mięciutkiej sierści. Niezwykle piękna lekko wpadająca w niebieski a przy tym straszna rozrabiaka. Kicia 6 tyg znaleziona na ruchliwej ulicy.
Podaj mi nr tel na wp to ci wyśle bo ze zdjęciami mam problem.

Kicia obecnie ma niecałe 3 miesiące niedługo czeka ja szczepienie.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto wrz 25, 2012 11:39 Re: Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

rene010 pisze:Witaj Ja mam na stanie wiskasika koteczkę o krótkiej bardzo mięciutkiej sierści. Niezwykle piękna lekko wpadająca w niebieski a przy tym straszna rozrabiaka. Kicia 6 tyg znaleziona na ruchliwej ulicy.
Podaj mi nr tel na wp to ci wyśle bo ze zdjęciami mam problem.

Kicia obecnie ma niecałe 3 miesiące niedługo czeka ja szczepienie.

Olka jest nowa. Bedzie miała problem z wysłaniem PW do Ciebie :wink:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 25, 2012 18:07 Re: Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

Muchomorek jest przepiękny zakochałam się :1luvu:
Dziewczynki jeśli chcecie do mnie napisać i wysłać fotki proszę o kontakt na xz5@o2.pl

olka61

Od: Wto wrz 25, 2012 7:29

Post » Czw wrz 27, 2012 9:04 Re: Przygarnę małego kocurka srebrnego whiskasa - Rzeszów

2 miesięczne -burasek
viewtopic.php?f=1&t=146513

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia]