Gucio ogladal zyrafe-Smakusia wysypia sie i poluje na myszki.
Bylam teraz pod wieczor na dzialce na rowerze ponownie,bo mase spadow mam do wywozenia na rowerze-bo nie jezdzilam i mam tyly- bylam w swetrze i polarze zimowym

o tyle jest chlodniej wieczorem
Przy okazji w h wyplewilam z metr kwadratowy z hakiem i posadzilam cebulki 3 narcyzow zoltych, 5 tulipanow, kilka błekitnych krokusow

Marzec jesli cos wyrosnie z tego bedzie na dzialce ładny
Udalo sie dokupic bratu te czesc co nam w kosie padla-wiec liczymy,ze jutro po pol dokosimy druga polowe dzialki. Czuje sie przyjemnie rozruszana po grabieniu

Kocham grzebac w ziemi-ale z moja niecierpliwoscia jest tak ,ze plewienie 2m kw mi wystarcza-ciekawe co uda sie zrobic jutro po pracach. Koty odpoczywaja,Smakusia chce sie ganiac z myszka-kocury chodza i czekaja ,czy je na balkon jeszcze wypuszcze-udaje glucha na wolania Rysia,ktory liczy ,ze a nuz wymiekne i bede wietrzyc.Gucio to tak bardziej z przerazeniem spoghlada ,czy otworze,bo przeciez zimno jest. A przedtem pol dnia mialy otwarte ,jak wchodzilo cieple powietrze.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.