rudy kociak pisze:Jest na to jedna rada musicie wziąć Żuczkowi psiego kolegę to myślę,że trochę odpuści Kropeczceale Kropeczka malutka była słodka
teraz też jest jeszcze słodsza
Rudy Kociaku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Jest na to jedna rada musicie wziąć Żuczkowi psiego kolegę to myślę,że trochę odpuści Kropeczceale Kropeczka malutka była słodka
teraz też jest jeszcze słodsza
halinka1403 pisze:Zuziu,miłości do zwierząt masz cały ogrom,więc nie miej wyrzutów ,że mały szkrab zdobywa Waszą miłość,bo to nie jego wina ,że wskoczył na miejsce Musi. On nie zajął Jej miejsca w Waszym sercu ,tylko w Waszym domu,a to wielka róznica.On potrzebuje miłości ,a Ty potrzebujesz tą miłość dawać,bo po prostu kochasz zwierzęta i jesteś na nie skazana,czy tego chcesz,czy nie![]()
I ile bys tych zwierzaczków nie miała,dla kazdego tej miłości starczy,nie ujmując pozostałym,i nie zapominając o odeszłych![]()
Zdjęcie psiego bąbelka i małej Kropki rozkoszne![]()
![]()
lidka02 pisze:Dopiero doczytałam bardzo mi przykro ....
AnnAArczyK pisze:Dzisiaj pan jamniś wkurzył pana persa na całego....
Wieczorkiem zaobserwowałam, że nasz kochany Gapciu nie może znieść obecności Szczotkowego, choć tak naprawdę stara się go nie zauważać![]()
Tylko maluch jest mocno zainteresowany kotami...jak zaczyna dobiegać do Kacperka, ten zawczasu zaczyna na małego fukać i burczeć... i to nawet dosyć głośno![]()
Mina Kacperka mówi nam wszystko![]()
Mój Kumpel mnie denerwuje
Niech on tylko do mnie podejdzie
To moja micha...
I moja też...
Ale na dżwięk głosu swojej Dużej potrafię się rozchmurzyć![]()
Nic nie rozumiem, przecież ja te kociaste mooocnooo kooochaaam!!!
Kacperek ma taką nie zaciekawą minę bo:
nie ma już jednego kiełka, bo jest już starszym koteckiem, podejrzanym o jakieś 15 lat...(u nas minęło w lutym 10-lat kociej męki Gapcia w naszej chałupceno i jest wkurzony, ale tylko troszeczkę...
Myślę, że na ten wiek to nasz kotek jeszcze tak żle nie wygląda, kondycję też ma dobra, pomimo, że w dniu przybycia do nas było to kocie nieszczęście w całej okazałości...od wielu lat nie ma kłopotów z zatykaniem się... do dzisiaj jada na szafce, na którą wskakuje bez problemu, nawet jego tusza mu nie przeszkadza na podskakiwanie, no może jego sierść nie jest już taka mięciutka, ale co tam, ważne, że jest czysta i długa, jak naprawdziwego Persa przystało...
Lilka Mrau pisze:
Pozdrawiamy
Foteczki śliczne:)))
"...Kotina pisze:AnnAArczyK pisze:Dzisiaj pan jamniś wkurzył pana persa na całego....
Wieczorkiem zaobserwowałam, że nasz kochany Gapciu nie może znieść obecności Szczotkowego, choć tak naprawdę stara się go nie zauważać![]()
Tylko maluch jest mocno zainteresowany kotami...jak zaczyna dobiegać do Kacperka, ten zawczasu zaczyna na małego fukać i burczeć... i to nawet dosyć głośno![]()
.....................................
...":D Kacperek - śliczna mordkato jest jamnik szorstkowłosy, prawda ?
Maluchowi potrzebny jest kolega (koleżanka) do wspólnych zabawbo kociste to nie to samo
AnnAArczyK pisze:"...Kotina pisze:AnnAArczyK pisze:Dzisiaj pan jamniś wkurzył pana persa na całego....
.....................................
...":D Kacperek - śliczna mordkato jest jamnik szorstkowłosy, prawda ?
Maluchowi potrzebny jest kolega (koleżanka) do wspólnych zabawbo kociste to nie to samo
Witaj Kotinkomasz cudowny pomysł, ale proszę....nie strasz...
![]()
![]()
jeszcze jeden taki bandita naszym domu...to popadamy na zawał...mamy wrażenie, że tych szczeniorków jest co najmniej 10-ciu...czasami nie do ogarnięcia...sprytny... czynem wyprzedza własne myśli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, PanPawel i 58 gości