Proszę pomóżcie!!! Kot ma poważny stan zapalny jamy ustnej, wystaje kawałek brązowego języka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
katarina75 pisze:To ja dokarmiam tą kotkę, jest ona starsza kotka i potrzebuje jeszcze kogos do pomocy gdyz sama nie dam rady złapac
katarina75 pisze:No nie podejdzie do obcych-tylko do osob, ktore ja karmie ale nie wiem jak na klatke zaareguje...
RudyiSrebrnyKot pisze:To starsza kotka. Nie jest w ciąży.
Z tego co katarina75 mówiła, wywnioskowałam, że kotka ma coś z dziąsłami. Czasem strasznie się ślini i widać, że ją boli. Nie chce wtedy jeść, miauczy. Ostatnio wisiało jej z pyszczka coś brązowego i miała brązową końcówkę języka.
Katarina75 potrzebuje codziennego wsparcia w opiece nad kotami na tym osiedlu. Bo to nie jedyny kot, którego dokarmia, ale ta kotka potrzebuje pomocy pilnie.
Jeśli będzie trzeba jeździć z nią codziennie na zastrzyki np. to się w pojedynkę i w obecnej sytuacji nie uda ze względów czasowo-logistycznych.
Ta Kicia mieszka pod blokiem, czasem sypia w piwnicy. Tam nie ma osób, które by dokarmiały, opiekowały się kotami.
Potrzebna jest pomoc w zaopiekowaniu się tą kotką, a także, jeśli trzeba będzie leczyć, a na pewno tak, pomoc finansowa.
Ale najgorsze jest bycie z tym samemu....
Pomóżcie proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 14 gości