MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
a Martynko takie 4 maluszki ze schronu. Kasia do mnie dzwoniła czy nie damy rady zabrać je do Chatki, bo w schronie miałyby marne szanse na przezycie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
a Martynko takie 4 maluszki ze schronu. Kasia do mnie dzwoniła czy nie damy rady zabrać je do Chatki, bo w schronie miałyby marne szanse na przezycieTo i trzeba je grzać, bo bez mamusi ani rusz
a co masz zamiar je do siebie zabrać?
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
a Martynko takie 4 maluszki ze schronu. Kasia do mnie dzwoniła czy nie damy rady zabrać je do Chatki, bo w schronie miałyby marne szanse na przezycieTo i trzeba je grzać, bo bez mamusi ani rusz
ale w jakim wieku mogą byc
Kasia mi mowila dzis ze zabrala wlasnie bo ja nic jak zwykle niewiem
Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
Hmmm, maluszki, około 6 tygodni![]()
Kasia miała jechać z nimi dzisiaj do weta ale w końcu nie dotarła do mnie po klucz to chyba się nie wyrobiła ze schronu.
Może jutro jak będe jechała z Łezkiem na zastrzyk zabiore je do Lupusa
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:MarKotek pisze:a co to za kociaki ktore trzeba dogrzewac ?
Hmmm, maluszki, około 6 tygodni![]()
Kasia miała jechać z nimi dzisiaj do weta ale w końcu nie dotarła do mnie po klucz to chyba się nie wyrobiła ze schronu.
Może jutro jak będe jechała z Łezkiem na zastrzyk zabiore je do Lupusa
szkoda ze w chatce jest jak jest
mamusia od moich maluchow ma mleko jeszcze i te jej jeszcze ssaja ja choc nie musza
mogłaby te ogrzac dokarmic zawsze to lepsza kocia mama
ale to by dało hmm 3 moje 5 tymczasowych i 4 kolejne
![]()
![]()
![]()
Cookie1706 pisze:Dzisiaj na dyżur Marzenki przyjedzie pani z mężem oglądać kociaki![]()
W domku maja już psa. Trzymajcie kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:Dzisiaj na dyżur Marzenki przyjedzie pani z mężem oglądać kociaki![]()
W domku maja już psa. Trzymajcie kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
chca kotkę ?
Kasiekkasiek pisze:Dorota Wojciechowska pisze:
I grafik na kolejny tydzień
Grafik dyżórów na tydzień od 24.09.2012 do 30.09.2012 r.
24.09 pon. rano brak wiecz. brak
25.09 wtorek rano brak wiecz. brak
26.09 środa rano brak wiecz. brak
27.09 czwartek rano brak wiecz. brak
28.09 piątek rano brak wiecz. brak
29.09 sobota rano brak wiecz. brak
30.09 niedziela rano Dorota wiecz. brak
wtorek i środa rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 98 gości