TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Caragh pisze:
bulba pisze:Za wyniki autopsji :ok: :ok: :ok: za zdrówko Was wszystkich :ok: :ok: :ok: i za domki :ok: :ok: :ok:

8O Kasiu, CZEEEGOOO? 8O :strach:
Za zawał przez Ciebie prawie padłam! ;) Miej litość :ryk: :ryk: :ryk:

:oops: :oops: :oops: Tak to jest, jak się w pracy w stresie pisze, żeby nikt nie przyłapał :oops: Przepraszam, strasznie mi głupio :oops: Za dobre wyniki biopsji oczywiście trzymam :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 21, 2012 0:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
A przed chwilką przewijałam chłopaków i Bartuś zrobił mi swoisty prysznic na twarz , gagatek jeden :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: nie zazdroszcze "smigusa". To moja siotra podobnie zostala "urzadzona" tym drugim tez prawie, i to przez wlasna corke wowczas moze ok.polroczna... tez podczas przewijania. Sprawczyni oczywiscie smiala sie z tego do rozpuku :twisted: A kolezanke tak urzadzil synek majacy wtedy 3 m-ce, tuz przed wyjsciem! Kolezanka ubrana odswietnie, piekny makijaz, fryzurka... wybierala sie wlasnie na slub swojej siostry, miala byc jej swiadkowa. Synus tuz przed wyjsciem "zarzadal" przewiniecia i tak mame urzadzil, ze caly makijaz musiala zmywac i na nowo sie malowac. Oczywiscie przez to zaliczyla spore spoznienie na ten slub. :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 21, 2012 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

bulba pisze:
Caragh pisze:
bulba pisze:Za wyniki autopsji :ok: :ok: :ok: za zdrówko Was wszystkich :ok: :ok: :ok: i za domki :ok: :ok: :ok:

:oops: :oops: :oops: Tak to jest, jak się w pracy w stresie pisze, żeby nikt nie przyłapał :oops: Przepraszam, strasznie mi głupio :oops: Za dobre wyniki biopsji oczywiście trzymam :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiesz, innego błędu to bym pewnie nie zauważyła :lol: Ale tak to tylko scroll expressem do posta Justy i czytanie dokładnie, co, kto i jak...
:ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt wrz 21, 2012 19:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Caragh pisze:
bulba pisze:
Caragh pisze:

Wiesz, innego błędu to bym pewnie nie zauważyła :lol: Ale tak to tylko scroll expressem do posta Justy i czytanie dokładnie, co, kto i jak...
:ryk: :ryk: :ryk:

sorki :oops: chyba się po ziemię zapadnę :oops:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 21, 2012 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

bulba pisze:sorki :oops: chyba się po ziemię zapadnę :oops:

Eee tam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt wrz 21, 2012 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2012 19:27 przez Nowa_Sztno, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob wrz 22, 2012 10:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Nowa-Sztno bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pilnie szukam DT,DS dla amstafki oddanej z powodu alergii nowo narodzonego dziecka ( aktualnie jest teraz u mojej koleżanki na TDT ), ale jej sunia się z nią nie zgadza a ze tez ma tylko jeden pokój to obie sunie sa przywiązane na smyczy i jak któraś się odwiąże to może dojść do tragedii , błagam o pomoc !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 22, 2012 12:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

Wydarzenie Dory do udostępniania: https://www.facebook.com/events/439588489420113/

a tu zdjęcia Dory:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2012 19:27 przez Nowa_Sztno, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob wrz 22, 2012 13:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

Nowa_Sztno pisze:Wydarzenie Dory do udostępniania: https://www.facebook.com/events/439588489420113/

Bardzo dziękuje :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 22, 2012 15:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

Byłam z Fibim na dłuższym spacerze dzisiaj do reala i z powrotem,jak w niego Pedruś [*] nie wstąpił to nie wiem co się z nim stało,staruszek miał dzisiaj dużo więcej siły niz ja,musiałam za nim biegnąć jak swego czasu za Pedrusiem.Jak go chciałam wyprzedzić żeby zrobić zdięcie jego uśmiechnietej mordki to jeszcze bardziej przyspieszył.Później jeszcze biegał za kasztanami i nawet na schody sam wbiegł .
A za to panicz był w kiepskim humorze,najpierw mnie chaciał drapnać później Mikego drapnał później Matyldzie później Miki dał Eustachemu łapą po mordce.A jeszcze później Miki spał na kanapie a Eustchy skoczył na niego ze stoły(bo przecież po co skakać troche dalej) Miki go capnął i zaczepił się o pampersa,wtedy to biedny Mikuś się wkurzył,przygnieciony przez panicza(który nie miał zamiaru sie ruszyć) w miarę mozliwości zaczął się wiercić żeby uwolnić łapkę od szlachcickiego pampersa,kiedy sie wkońcu uwolnił to zaczął pchać Eustacha aż w koncu jakims cudem go zrzucił z siebie

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Sob wrz 22, 2012 15:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

wojna domowa od wielu wiekow trwa :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 22, 2012 17:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 22, 2012 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

W poniedziałek jade do weta z Szłapkiem na zastrzyki na wątrobe i witaminy oraz bede chyba musiała zabrać Mikiego bo kaszle, rzezi i ma ropny katar a też Matyldzia rzezi a Maja ma znów nawrót plazmocytarnego zapalenie dziąseł :(

Godzine temu miałam gości a raczej miałam ich pod drzwiami bo nie usłyszałam pukania :roll: , psy jak nie ma z nami Pedra nie szczekają wcale ... więc teraz jak ktoś chce do mnie przyjść musi sie zapowiedzieć lub głośno pukać , wkurza mnie ze głuchnę , a że mam dwoje dzwi to chyba sobie na drzwiach napisze pukać głośno :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 22, 2012 20:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

'"malutka" Laryska tuż przed spacerkiem :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob wrz 22, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI AMSTAFKA PILNIE DT-DS TYCHY !!!

:ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

[poprzednia][następna]