Mara S pisze:Skoro tak to super Kasiu- masz kotka z charakterem
![]()
A czy masz prócz niego inne zwierzaki? Dogadają się?
To mój jedyny zwierzak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Skoro tak to super Kasiu- masz kotka z charakterem
![]()
A czy masz prócz niego inne zwierzaki? Dogadają się?

Trzymam kciuki za dokocenie Cookie1706 pisze:wiesiak pisze:Ostatnia cena była 65 zł za 1 dawkę .Kot musi dostać 3 dawki .
Ja dam na szczepionkę 50 złoty ale dopiero na początku października, dziewczyny może damy radę się złożyć tak jak to było w przypadku operacji Melchiora? Brakuje jeszcze 145 zł
Dorota Wojciechowska pisze:czy ktoś da rade zrobic dzisiejszy poranny dyzur
Cookie1706 pisze:Ja nie sprzatałam dziczce kuwety, w Chatce byłam ostatnio we środę.
Co do poduszki elektrycznej również jestem za tym żeby nie zostawiać jej na noc czy w ciągu dnia bez nadzoru. Można dogrzać nią maluchy w ciągu dyżuru. Ja od razu mam przed oczami te wszystkie filmy z bhp i ze szkolenia w staży ale ja z racji zawodu mogę być trochę przewrażliwiona. Kot może wylac wodę na poduszkę, przegryść kabel albo poprostu dojdzie do zwykłego zwarcia.
Kasiekkasiek pisze:Mara S pisze:Czy dobrze rozumiem, że KasiekKasiek adoptowała potwora, co wspina się i wszystko je wołając mało...![]()
dokładnie
aktualnie potwór onieśmielony nowym miejscem więc grzecznie leży na posłanku, nawet na jedzenie się nie rzucał i spokojnie jadł. Może w KCh taki był bo się bał że inne koty mu zjedzą wszystko
.Jedzenie to jej żywioł.Jest nie do poznania od czasu kiedy trafiła ze schronu do Chatki.Pięknie przybiera na wadze,urobiła już mojego męża i w ogóle to żywe srebro najukochańsze na świecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 71 gości