624/12

625/12

626/12

627/12

628/12

???

???

???

???

???

???

???

Moderator: Estraven
Bianka 4 pisze:W pracy zasypano mnie ścinkami z niszczarki, ale niestety nie mam chwilowo możliwości przywiezienia ich do schronu i nie mam już miejsca gdzie mogłabym je przechowaćCzy ktoś mógłby je ode mnie odebrać? Mieszkam na Górnym Mokotowie.
rysiu pisze:Bianka4 mogę odebrać ścinki od Ciebie, sama ma trochę i chce zawieść w weekend
to dosyć dobra karma dostępna w marketach w niskim przedziale cenowym. jeśli nie jest za późno, proszę o pw, chciałabym zasponsorować 5 dużych puszek.Never pisze:Natrafiłam na promocję - karma Butcher's Classic - puszka 400 gram mięso w galarecie kosztuje 2,19 zł a szalka (chyba pasztet) 150 g 1,39 zł. Nie są dla kociąt ale kupiłam na spróbowanie i jedzą, ok. 50% mięsa, więc bardzo dobrze jak na taką cenę. Czy ktoś zechciałby zasponsorować zakup takiej karmy dla kociąt zabranych ze schroniska i przebywających obecnie w dt albo i dla tych schroniskowców? Promocja trwa krótko, puszki szybko schodzą, więc czasu dużo nie ma.
Marta_od_Kropeczki pisze:Czy akcja Poduszka dla Paluszka jest dalej aktualna?

Marta_od_Kropeczki pisze:Czy akcja Poduszka dla Paluszka jest dalej aktualna?
.
MalgosiaZ pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Czy akcja Poduszka dla Paluszka jest dalej aktualna?
Oczywiście aktualna.
Jedną poduszkę dziś przywiozłam.
Proszę o przygotowania do sezonu "zimnego" czyli pozbywanie się zbędnych kocyków , poduszek itp na rzecz Paluszków. One chętnie skorzystają z ciepłych posłanek
![]()
Dziękuję Revontulet , która dziś wspierała kocięta i dorosłe koty w pokojach adopcyjnych. Miło było Cię poznać . Zapraszamy każdego , kto może poświęcić swój wolny czas na rzecz Paluszków.
Proszę także o zaglądanie na wątek Notki
ode mnie poszłoNever pisze:Wysłałam na pw nr konta, we wtorek lub w środę jadę na Paluch to od razu zawiozłabym puszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Baidu [Spider], Google [Bot], kasiek1510, mt85 i 347 gości