POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2012 13:49 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Rehabilitacjapsow juz nie działa, ktoś chce teraz tylko sprzedać domenę:((
Ale jeśli chcecie to skontaktuję.

Lasery sa przenośne. Miałam pożyczony dla Maleńkiej kiedy walczyłam o jej łapkę.
Gdyby trzeba było informacji to myśle, że p. Halinka chętnie pomoże.

A tak wyglądały zabiegi.
Tu ta lampa była spora. Ale może i taka by starczyła.
Na zdjęciach widać jakie miał nienaturalnie wyprostowane nogi. Nie można ich było na poczatku zgiąć. Ta spastyka do tej pory czasem potrafi sie ujawnić. Jak sie zdenerwuje to właśnie tak mu te nogi prostuje.

Lidka pisze:Dokumentacja:))
Po kolei najpierw było pole magnetyczne, potem solux i lase, potem ultradżwięki, potem gimnastyka i próba postawienia.
Na następnych wygrzewa sie w przejściu na balkon. Jeszcze nie wiem jak my bedziemy chodzic:( Nawet Szeryf z Kubusiem sie załapały na zdjęcia:)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt wrz 21, 2012 14:53 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Wpadlam na chwile do domu bo przywiozlam Cole.

Juz Weronika napisala, w sumie to nic nie zrobili, ale mam Gabrysie spowrotem.
Bardzo sie balam, ze Mi Jej nie oddadza, ze beda straszyc, ze sie nad Nia znecam bo nie chce jej uspic, a to praktycznie kot bez rokowan.
Musze troche ochlonac i dzialac dalej. Napewno zrobie wszystko co w mojej mocy, zeby tylko nie bylo gorzej.
Za miesiac badania, a teraz to bede probowala Ja sama rehabilitowac jak potrafie.

dziwi mnie bardzo, ze lapka nie zostala chociaz usztywniona, moze pojde do Polickiego znachora, zeby tak zrobil co ?

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za pomoc.
Narazie jestem szczesliwa, ze Ja mam spowrotem, niewiem czy dobrze zrobilam, ale Gabi jest i to jest w tej chwili najwazniejsze dla Mnie.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt wrz 21, 2012 15:09 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Na spokojnie napisz co jeszcze zostało stwierdzone.
Jaki jest stan na teraz.

Lidka

Post » Pt wrz 21, 2012 18:38 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Kochana żabcia Izy i nie tylko jej - Gabrysia :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt wrz 21, 2012 20:50 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Watek Poli z nowotworem listwy mlekowej
viewtopic.php?f=1&t=146336

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt wrz 21, 2012 21:01 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Gabrysiu, bedzie dobrze!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 21, 2012 21:27 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Trzymam kciuki za Ciebie Gabrysiu!Musi być dobrze!

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

Post » Pt wrz 21, 2012 22:52 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

dziwi mnie bardzo, ze lapka nie zostala chociaz usztywniona, moze pojde do Polickiego znachora, zeby tak zrobil co ?

Jeśli do tego który zaszkodził Coli to może nie.
Proponuję zadzwonić tam gdzie miała być operacja i zapytać.
Bo jeśli to łapka która już się dobrze zrasta, a kocia jej nie obciąża to może nie chcą "przedobrzać". A łupki to następny stres.

Ale ja sobie tylko tak gdybam, bo złamań nie przerabiałam...

Już sobie wcześniej tak gdybałam, ale nie wiem gdzie mi się wysłało!!! Przepraszam jeśli się powtarzam.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pt wrz 21, 2012 23:26 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Też tak myślę, żeby zapytać tych samych u których kicia była.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt wrz 21, 2012 23:54 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Nas troje pisze:

Jeśli do tego który zaszkodził Coli to może nie.
Proponuję zadzwonić tam gdzie miała być operacja i zapytać.
Bo jeśli to łapka która już się dobrze zrasta, a kocia jej nie obciąża to może nie chcą "przedobrzać". A łupki to następny stres.

Ale ja sobie tylko tak gdybam, bo złamań nie przerabiałam...

Już sobie wcześniej tak gdybałam, ale nie wiem gdzie mi się wysłało!!! Przepraszam jeśli się powtarzam.

Cola byla operowana niby w dobrej klinice w Szczecinie.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob wrz 22, 2012 0:00 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

EVA2406 pisze:Też tak myślę, żeby zapytać tych samych u których kicia była.

Tylko, ze ja pytalam, dlaczego nie zoperowali lapki, a oni, ze nie ma takiej potrzeby bo juz sie sama zrasta. Zapytalam, ze moze chociaz ja usztywnia, to tez powiedzieli, ze nie trzeba, no ale co tak sama sie zrosnie zapytalam to powiedzial, ze tak. Powiem Wam, ze potraktowali Nas dzisiaj strasznie jak odbieralam Cole i Gabrysie, tak jakby jak najszybciej chcieli sie Mnie pozbyc. Pytalam co moge jeszcze podawac Gabrysi to powiedzial, ze nic. Chyba calkowicie spisali Ja na straty, a ja jestem kompletnie bezradna.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob wrz 22, 2012 0:05 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Podawaj jej choc po ćwiarteczce wit B complex.

Czy jak sie ją głaszcze po grzbiecie to czuje sie to miejsce urazu?

Miałam w piwnicy takiego kota dzikusa, ktory złamał nogę. Nie potrafiłam go jednak załapać, bo strasznie szalał kiedy próbowałam podejść i starał sie uciekać na zewnątrz. W piwnicy miał spokój i wygodne legowisko. Dawałam mu najbliżej jak sie dało specjalne jedzenie takie z gotowanymi łapkami kurzymi albo innymi klejącymi. .awałam trochę więcej sera, Wydobrzał, łapa się zrosła i po kilku miesiącachnawet sie troszke oswoił.
Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2012 0:11 przez Lidka, łącznie edytowano 1 raz

Lidka

Post » Sob wrz 22, 2012 0:10 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

Ja nie czuje nic na kregoslupie, za to na zlamanej lapeczce zrobilo sie zgrubienie :cry:
Przeciez tak ich prosilam, zeby lapke pozkladali, to na cholere Ja wczoraj do szpitalika zawozilam ?
A do dupy z tym wszystkim.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob wrz 22, 2012 0:18 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANA KICIA-POMOCY !!!!

A w którym miejscu jest złamanie?

Siedzę przy Bondziu po zabiegu, zaglądam tu a powinnam do piwnicy pójść wreszcie.

Lidka

[poprzednia][następna]