Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Ale slodziak. Mlody, sliczny, znajdzie domek na bank
Kasiu, moze trzeba szerzej oglaszac, Tablica.pl jest niezla, alegratka...
Moze natrzaskaj wspolnych ogloszen Poli i Timurkowi z opcją adopcji razem lub osobno
Kociara82 pisze:nie no... kolejna bieda... ale przyznac trzeba ze przepiekny, pysio cudny, oczka sliczne...
Cudenko![]()
![]()
![]()
Swoja droga, ciekawe imie... skad pomysl na nie?
Dokładnie Kasieńko-na cześć Tomaszka ma imię na T!bulba pisze:O masz, dopiero przeczytałam. Ale kocio słodki, Tomcia Twojego mi przypomina Kasiu
jerzykowka pisze:Kasieńko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Timurek miał wielkie szczęście, że trafił na osobę tak wrażliwą i z tak wielkim, szczerozłotym sercem jak Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratujesz kolejną istotkę i wierzę, że jak poprzednie znajdzie wspaniały domek stały, ale wiem, że to nie takie prosteTo piękny koteczek, oba Twoje tymczasiki są prześliczne
![]()
Kasieńko, czy ogłaszenia dajesz na całą Polskę czy lokalnie? Bo gdyby zgłosił się dom z Poznania albo okolic to ja zobowiązuję się do transportu. Wiem, że to niewiele, ale chociaż to![]()
Jesteś przekochana![]()
![]()
Betaka pisze:Kasiu, radość, że kociak trafił na Ciebie i obawa, jak na to wszystko znajdziesz środki.
Trzymam kciuki, aby Pola i Timur znalazły domy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 425 gości