Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 19:10 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Szkoda Kasiu...bo on jest ślicznym pingwinkiem...A tak mało poważnie,to ja wierzę w szczęśliwą 7...dobrałabyś jeszcze jednego....i byłaby.... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw wrz 20, 2012 19:31 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Nie życz mi tego Reniu- i tak ledwo ciągnę :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 20, 2012 20:45 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

O masz, dopiero przeczytałam. Ale kocio słodki, Tomcia Twojego mi przypomina Kasiu :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 20, 2012 21:38 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Ale slodziak. Mlody, sliczny, znajdzie domek na bank :ok:
Kasiu, moze trzeba szerzej oglaszac, Tablica.pl jest niezla, alegratka...
Moze natrzaskaj wspolnych ogloszen Poli i Timurkowi z opcją adopcji razem lub osobno :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pt wrz 21, 2012 0:07 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

nie no... kolejna bieda... ale przyznac trzeba ze przepiekny, pysio cudny, oczka sliczne... :1luvu:

Cudenko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Swoja droga, ciekawe imie... skad pomysl na nie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 21, 2012 4:31 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Arcana pisze:Ale slodziak. Mlody, sliczny, znajdzie domek na bank :ok:
Kasiu, moze trzeba szerzej oglaszac, Tablica.pl jest niezla, alegratka...
Moze natrzaskaj wspolnych ogloszen Poli i Timurkowi z opcją adopcji razem lub osobno :)

Grażko-ja zawsze korzystam z Tablicy,OLX, GUMTREE, i alegratka!
Myślę,że właśnie one są dość często odwiedzane.
Są jeszcze inne portale, ale tam juz nie ma takiej ilości wejść, niemniej trzeba próbować!

Kociara82 pisze:nie no... kolejna bieda... ale przyznac trzeba ze przepiekny, pysio cudny, oczka sliczne... :1luvu:

Cudenko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Swoja droga, ciekawe imie... skad pomysl na nie?

No pomysł z książki czytanej w dzieciństwie-"Timur i jego druzyna"-tytułowy bohater szczupły, czarny i dzielny-Timka Garajew :lol: -a poza tym-na "T"-jak Tomaszek, bo tez taki młody, czarniutki i tez do pracy mi się przyplątał.Nie wiążę jego imienia z Timurem -wodzem walecznym i okrutnym.
bulba pisze:O masz, dopiero przeczytałam. Ale kocio słodki, Tomcia Twojego mi przypomina Kasiu :1luvu:
Dokładnie Kasieńko-na cześć Tomaszka ma imię na T!
BTW-martwiłam się o Tomcia, bo Madzia juz daaaawno nic nie pisała, ale wczoraj wysłałam eska i wszystko w porządku-Madzia nie ma czasu na Miau,więc nie pisze,a le Tomcio dalej taki słodziak!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Noc za nami-noc spokojna, bo malec spał, cichutki, grzeczny.W kuwetce wielkie siooo, a wieczorem jeszcze była koopa.Brzuszek był wzdęty, zagazowany-widać długo nie jadł, więc dałam mu wieczorem espumisan i dzisiaj brzusio o wiele mniejsze!
Dziękujemy za wsparcie i pozdrawiamy serdecznie!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt wrz 21, 2012 6:40 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Śliczny Timurek.
Za szybkie znalezienie domku :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 21, 2012 6:41 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Dzięki Dorotko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ciężko z adopcjami-niestety :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 21, 2012 7:00 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Potrzymam za domek dla Timurka :ok: :ok: :ok: Nie wiem, czy to pomoże, ale z pewnością nie zaszkodzi :wink: I cieszę się bardzo, że Tomcio ma się dobrze :D
Miłego piątku Kochana :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 21, 2012 7:08 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Dzięki Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: -i ja mam taka nadzieję, bo to fajny kocio!!!

Miłego weekendu! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 21, 2012 7:35 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Timurek miał wielkie szczęście, że trafił na osobę tak wrażliwą i z tak wielkim, szczerozłotym sercem jak Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratujesz kolejną istotkę i wierzę, że jak poprzednie znajdzie wspaniały domek stały, ale wiem, że to nie takie proste :( To piękny koteczek, oba Twoje tymczasiki są prześliczne :love:

Kasieńko, czy ogłaszenia dajesz na całą Polskę czy lokalnie? Bo gdyby zgłosił się dom z Poznania albo okolic to ja zobowiązuję się do transportu. Wiem, że to niewiele, ale chociaż to :oops:
Jesteś przekochana :D :!: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 21, 2012 8:48 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Witamy w kolejny dzionek z kciukami za domki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 21, 2012 10:41 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Witam i tez przyłączam sie do kciuków za domki a przy okazji jak możesz Kasia to nagłaśniaj kotke z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=146298
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 21, 2012 11:40 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

Kasiu, radość, że kociak trafił na Ciebie i obawa, jak na to wszystko znajdziesz środki.
Trzymam kciuki, aby Pola i Timur znalazły domy :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt wrz 21, 2012 16:22 Re: Kotomania XIV + Pola i Timur na DT

jerzykowka pisze:Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Timurek miał wielkie szczęście, że trafił na osobę tak wrażliwą i z tak wielkim, szczerozłotym sercem jak Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratujesz kolejną istotkę i wierzę, że jak poprzednie znajdzie wspaniały domek stały, ale wiem, że to nie takie proste :( To piękny koteczek, oba Twoje tymczasiki są prześliczne :love:

Kasieńko, czy ogłaszenia dajesz na całą Polskę czy lokalnie? Bo gdyby zgłosił się dom z Poznania albo okolic to ja zobowiązuję się do transportu. Wiem, że to niewiele, ale chociaż to :oops:
Jesteś przekochana :D :!: :1luvu:

Asiulku kochany-zawsze daję na całą Polskę , co widać po moich adoptusiach-większość w Warszawie, albo na Sląsku :D bardzo dziękuję za chęć pomocy kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Betaka pisze:Kasiu, radość, że kociak trafił na Ciebie i obawa, jak na to wszystko znajdziesz środki.
Trzymam kciuki, aby Pola i Timur znalazły domy :ok: :ok: :ok:

Beatko-nie wiem-po prostu nie wiem!-na razie staram się załatwić kastrację na koszt TONZ w Ostródzie-oby sie udało!
Zwyczajnie nie potrafiłam go zostawić- u nas dzisiaj był przygruntowy przymrozek-a on nie mial żadnego schronienia-spał w krzakach :(

Dziewuszki dziękuję za wsparcie i kciuki!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]