Kessi77 pisze:Śpiem,,, nie budzić!
...a w razie pożaru wynieść z łóżkiem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kessi77 pisze:Śpiem,,, nie budzić!
Liwia_ pisze:AnoAle to było przeznaczenie, a do tego biały cholernik od razu WIEDZIAŁ, że jedzie do prawdziwego domu. Nas miał głęboko w nosie, siadł przed drzwiami wejściowymi znacząco patrząc na nowego pana i sugerując szybką ewakuację
justyna8585 pisze:Fajnie Was sie czyta
I pomyśleć,że miał takie szczęście...
solarie pisze:(...)
Aliś pewnie czekał, aż wszyscy pójdą spać, żeby zakraść się niepostrzeżenie do tej wielkiej paki Puriny i się najeść do woli.
Kessi77 pisze:wczoraj Aliś Nas zaskoczył kolejny raz swoimi pomysłami![]()
![]()
![]()
![]()
,,,Aliś-Mistrz Świata
![]()
![]()
Miłego oglądania
Liwia_ pisze:Filmik superA swoją drogą, to jest mistrz kamuflażu! I chyba zaokrąglił się chłopaczek?
Liwia_ pisze:Słodkie6900 - to już sporo kochanego ciałka
jozefina1970 pisze:Słodkie masz te koty!
A to zdjęcie z tunelem i te brzucho biały![]()
A o jajka się nie boisz? Może jestem przewrażliwiona ale czy na skorupkach nie tańcują tabuny salmonelli
Kessi77 pisze:to jaja ze wsi, z domowego chowu, zresztą tylko je obejrzały i "wąchły", miałam "oko" na to żeby nie lizały, więc zagrożenia nie było. Miałam na uwadze potencjalne zagrożenie, dzięki za troskę(Zdjęcie z zeszłego roku, Koty zdrowe, więc wsio oki)
jozefina1970 pisze:Kessi77 pisze:to jaja ze wsi, z domowego chowu, zresztą tylko je obejrzały i "wąchły", miałam "oko" na to żeby nie lizały, więc zagrożenia nie było. Miałam na uwadze potencjalne zagrożenie, dzięki za troskę(Zdjęcie z zeszłego roku, Koty zdrowe, więc wsio oki)
Ok, ok - ja panikara jakich mało![]()
Czasami przesadzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości