Nero&Bianco - Alik&Perek :) ->Perikuś [*] FIP 28.04.2015 :'(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 14:21 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Kessi77 pisze:Śpiem,,, nie budzić! :)
Obrazek

...a w razie pożaru wynieść z łóżkiem. :mrgreen:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw wrz 13, 2012 23:41 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Fajnie Was sie czyta :)

I pomyśleć,że miał takie szczęście...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw wrz 13, 2012 23:54 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Ano :) Ale to było przeznaczenie, a do tego biały cholernik od razu WIEDZIAŁ, że jedzie do prawdziwego domu. Nas miał głęboko w nosie, siadł przed drzwiami wejściowymi znacząco patrząc na nowego pana i sugerując szybką ewakuację ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob wrz 15, 2012 15:59 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Liwia_ pisze:Ano :) Ale to było przeznaczenie, a do tego biały cholernik od razu WIEDZIAŁ, że jedzie do prawdziwego domu. Nas miał głęboko w nosie, siadł przed drzwiami wejściowymi znacząco patrząc na nowego pana i sugerując szybką ewakuację ;)

wiedział na bank Obrazek sam wlazł też do transporterka :)
PRZEZNACZENIE z pewnością :)

justyna8585 pisze:Fajnie Was sie czyta :)
I pomyśleć,że miał takie szczęście...

miał, miał często mu to powtarzam, szczególnie jak coś nabroi a że głuchy, to mnie olewa i dalej robi swoje
dziś o mało na zawał nie padłam szukałam go dobre 4 godziny! Na "kici kici" przecież mi nie przyjdzie
a znalazłam go:
Obrazek
:evil: :evil: :evil: nie :kotek: :kotek: :kotek: :!: :!: :!:
myślałam, że wszystkie Alisia kryjówki znam...
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Nie wrz 16, 2012 14:38 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Taak, koty i ich kryjówki. :roll: Ja mam często to samo z Malagą, mimo że z jego zdrowiem i słuchem wszystko w jak najlepszym porządku - jak się gdzieś schowa i nie chce być znaleziony, to mogę sobie kiciać ile wlezie i nie spotkam żadnej reakcji z jego strony - parę razy już mnie to prawie przyprawiło o zawał serca, bo ja to panikara jestem. :roll:
Aliś pewnie czekał, aż wszyscy pójdą spać, żeby zakraść się niepostrzeżenie do tej wielkiej paki Puriny i się najeść do woli. :twisted:

solarie

Post » Czw wrz 20, 2012 9:22 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

solarie pisze:(...)
Aliś pewnie czekał, aż wszyscy pójdą spać, żeby zakraść się niepostrzeżenie do tej wielkiej paki Puriny i się najeść do woli. :twisted:

Pewnie tak :D póki co udaje mu się z pudełka karmę wyjadać :roll: sam sobie otwiera :roll:
Obrazek

Periś w swojej starej budce :)
Obrazek
i z nieodłącznymi piórkami :1luvu:
Obrazek

relax :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

wczoraj Aliś Nas zaskoczył kolejny raz swoimi pomysłami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:arrow: Obrazek,,,Aliś-Mistrz Świata :ryk: :ryk: :ryk: Miłego oglądania :D
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Czw wrz 20, 2012 11:19 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Kessi77 pisze:wczoraj Aliś Nas zaskoczył kolejny raz swoimi pomysłami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:arrow: Obrazek,,,Aliś-Mistrz Świata :ryk: :ryk: :ryk: Miłego oglądania :D

Faktycznie rakieta! :ryk: :ryk: :ryk: Świetny jest, obśmiałam się jak norka. :lol:

Fantastyczna jest w ogóle ta Wasza kocia półeczka pod sufitem - Aliś i Periś muszą być nią zachwyceni. :D A wędkę z piórkami to mój kociasty też uwielbia, tylko muszę z nią zawsze uważać, bo on uwielbia te piórka wyrywać i czasem po chwili zabawy zostaje mi już tylko plastikowy patyk. :lol:

solarie

Post » Pt wrz 21, 2012 0:19 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Filmik super :) A swoją drogą, to jest mistrz kamuflażu! I chyba zaokrąglił się chłopaczek? :kotek:

Liwia_

Post » Sob wrz 22, 2012 8:37 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Liwia_ pisze:Filmik super :) A swoją drogą, to jest mistrz kamuflażu! I chyba zaokrąglił się chłopaczek? :kotek:

Aliś zdecydowanie jest Mistrzem kamuflażu :) waży teraz 4100, Periś 6900 (muszę go troszku odchudzić...)

Moi "jajcarze" :ryk: :ryk: :ryk:Obrazek
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Wto wrz 25, 2012 23:21 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Słodkie :) 6900 - to już sporo kochanego ciałka ;)

Liwia_

Post » Śro wrz 26, 2012 4:39 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Liwia_ pisze:Słodkie :) 6900 - to już sporo kochanego ciałka ;)

Aliś 4100 :1luvu:, Periś 6900 :1luvu: obydwa kofane ciałka ;)
Nowy prezenick:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Śro wrz 26, 2012 6:30 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Słodkie masz te koty!
A to zdjęcie z tunelem i te brzucho biały :1luvu:
A o jajka się nie boisz? Może jestem przewrażliwiona ale czy na skorupkach nie tańcują tabuny salmonelli :strach:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro wrz 26, 2012 9:44 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

jozefina1970 pisze:Słodkie masz te koty!
A to zdjęcie z tunelem i te brzucho biały :1luvu:
A o jajka się nie boisz? Może jestem przewrażliwiona ale czy na skorupkach nie tańcują tabuny salmonelli :strach:

Dzięki :) nie wiem jak żyliśmy jak ich nie było :1luvu: :1luvu: :1luvu:
to jaja ze wsi, z domowego chowu, zresztą tylko je obejrzały i "wąchły", miałam "oko" na to żeby nie lizały, więc zagrożenia nie było. Miałam na uwadze potencjalne zagrożenie, dzięki za troskę :) (Zdjęcie z zeszłego roku, Koty zdrowe, więc wsio oki)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Śro wrz 26, 2012 9:56 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Kessi77 pisze:to jaja ze wsi, z domowego chowu, zresztą tylko je obejrzały i "wąchły", miałam "oko" na to żeby nie lizały, więc zagrożenia nie było. Miałam na uwadze potencjalne zagrożenie, dzięki za troskę :) (Zdjęcie z zeszłego roku, Koty zdrowe, więc wsio oki)

Ok, ok - ja panikara jakich mało :twisted:
Czasami przesadzam

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro wrz 26, 2012 10:16 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

jozefina1970 pisze:
Kessi77 pisze:to jaja ze wsi, z domowego chowu, zresztą tylko je obejrzały i "wąchły", miałam "oko" na to żeby nie lizały, więc zagrożenia nie było. Miałam na uwadze potencjalne zagrożenie, dzięki za troskę :) (Zdjęcie z zeszłego roku, Koty zdrowe, więc wsio oki)

Ok, ok - ja panikara jakich mało :twisted:
Czasami przesadzam

ja też przeważnie panikuję i dmucham na zimne :) i oczy na około głowy wiecznie mam jak Kociambry nie śpią :) :twisted:, więc spoko :)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

[poprzednia][następna]