Asia jakoś tak na bakier z aktualizacą tytłu wątku

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Wizyta w Ożarowie już odbyta ,mówi i ma![]()
Asia jakoś tak na bakier z aktualizacą tytłu wątku
_ogonek_ pisze:ASK@ pisze:O Radarka były pytania...ale co z tego.
Ale może teraz...
![]()
Dzięki Iwonko![]()
Jeszcze :
Nastka,
Karmel,
Julka,
Lucek,
Lucynka,
Zuza...
Więcej imion nie pamiętam
Trzymam kciukitrzymaj się Asiu
alab108 pisze:No i co? Radar pojedzie?
Szalony Kot pisze:_ogonek_ pisze:ASK@ pisze:O Radarka były pytania...ale co z tego.
Ale może teraz...
![]()
Dzięki Iwonko![]()
Jeszcze :
Nastka,
Karmel,
Julka,
Lucek,
Lucynka,
Zuza...
Więcej imion nie pamiętam
Trzymam kciukitrzymaj się Asiu
Zuzy ogłoszeń nie dostałam do wrzucenia na FB![]()
Resztę mam i poza Nastką już wszyscy tam są
ASK@ pisze: Zasypiając usłyszałam,ze znów coś chrobocze. Rozdarłam się w miarę cicho, by szuflady zostawiły.Nie otwierałam oczu ...do czasu. Bo ciągle coś meble drapało i wizja szram mnie otrząsła ze snu. Jednak koty nic nie robiły tylko kręgiem siedziały przed komodą. Wstałam myśląc,że już wszystko ponownie wywaliły.Ale nie. Za to w szufladzie miauk był. Zamkłam Lucynięco sobie drzemkę chyba próbowała zrobić.To była ta dociskana na siłę szuflada
meg11 pisze:ASK@ pisze: Zasypiając usłyszałam,ze znów coś chrobocze. Rozdarłam się w miarę cicho, by szuflady zostawiły.Nie otwierałam oczu ...do czasu. Bo ciągle coś meble drapało i wizja szram mnie otrząsła ze snu. Jednak koty nic nie robiły tylko kręgiem siedziały przed komodą. Wstałam myśląc,że już wszystko ponownie wywaliły.Ale nie. Za to w szufladzie miauk był. Zamkłam Lucynięco sobie drzemkę chyba próbowała zrobić.To była ta dociskana na siłę szuflada
![]()
![]()
Popłakałam się ze śmiechu.
Nie ma wyjścia. Musisz chodzić w kucki.ASK@ pisze:One kojarzą sobie moje wyprostowanie nóg z pełną michą.
hanelka pisze:Nie ma wyjścia. Musisz chodzić w kucki.ASK@ pisze:One kojarzą sobie moje wyprostowanie nóg z pełną michą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 46 gości