Lilka Mrau pisze:
nie widze obrazeczka

a w temacie Kaśki- przez ile moge podawać tą smecte? ma to być np kilkudniowe podleczanie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:
Lila84 pisze:Lilka Mrau pisze:
nie widze obrazeczka![]()
![]()
a w temacie Kaśki- przez ile moge podawać tą smecte? ma to być np kilkudniowe podleczanie?
Lilka Mrau pisze:Lila84 pisze:Lilka Mrau pisze:
nie widze obrazeczka![]()
![]()
http://alekartki.pl/kartki/60/4/d/4343.gif prosze bardzo:)
Lila84 pisze:MonikaMroz pisze:To proponuję żebyś do końca m-ca nie kombinowała u Kasi i karmiła ją tylko suchą. Niech pije dużo wody. A potem powolutku coś mokrego wprowadzała. A może ona na jakiś składnik Animondy jest uczulona? Może kup Shebe w carrefourze w okrągłych tackach, kurczak lub tuńczyk bo te dwie sklad mają najlepszy. I Spróbuj jej dać po trochu.
animondy nie dostaje juz od jakis 2 tygodni. dzis kupa wodnistaporanna, ale podałam serducho no i jest po szczepieniu. Dostała już smecte, odstawiam jej jakiekolwiek mięso, będzie tydzień na samym suchym, jak nie będzie poprawy kupie Brit bo nie zawiera zbóż - także spróbuje od tej strony. A jak to nie pomoże odstawie suche i będzie na samym kurczaku. Wrażliwsza jest ta moja Kasia - nawet wczoraj po szczepieniu więcej odleżała, całe popołudnie i połowa nocy spała, tylko się przenosiła za Basią. Od rana wariuje także dobra forma wróciła.
MonikaMroz pisze:Lila ja podawałam smectę jak już nawet kupy były ładne. Tak profolaktycznie przez trzy dni. I potem odstawiłam.
MonikaMroz pisze:Lila84 pisze:MonikaMroz pisze:To proponuję żebyś do końca m-ca nie kombinowała u Kasi i karmiła ją tylko suchą. Niech pije dużo wody. A potem powolutku coś mokrego wprowadzała. A może ona na jakiś składnik Animondy jest uczulona? Może kup Shebe w carrefourze w okrągłych tackach, kurczak lub tuńczyk bo te dwie sklad mają najlepszy. I Spróbuj jej dać po trochu.
animondy nie dostaje juz od jakis 2 tygodni. dzis kupa wodnistaporanna, ale podałam serducho no i jest po szczepieniu. Dostała już smecte, odstawiam jej jakiekolwiek mięso, będzie tydzień na samym suchym, jak nie będzie poprawy kupie Brit bo nie zawiera zbóż - także spróbuje od tej strony. A jak to nie pomoże odstawie suche i będzie na samym kurczaku. Wrażliwsza jest ta moja Kasia - nawet wczoraj po szczepieniu więcej odleżała, całe popołudnie i połowa nocy spała, tylko się przenosiła za Basią. Od rana wariuje także dobra forma wróciła.
Po szczepieniu zawsze tak jest. Spróbuj z sama suchą. A może Kasia na kurczaka uczulona? To wtedy trzeba czegoś innego szukać.
Lila84 pisze:MonikaMroz pisze:Lila84 pisze:MonikaMroz pisze:To proponuję żebyś do końca m-ca nie kombinowała u Kasi i karmiła ją tylko suchą. Niech pije dużo wody. A potem powolutku coś mokrego wprowadzała. A może ona na jakiś składnik Animondy jest uczulona? Może kup Shebe w carrefourze w okrągłych tackach, kurczak lub tuńczyk bo te dwie sklad mają najlepszy. I Spróbuj jej dać po trochu.
Po szczepieniu zawsze tak jest. Spróbuj z sama suchą. A może Kasia na kurczaka uczulona? To wtedy trzeba czegoś innego szukać.
dziwnie mi to wygląda, Kasia zanim trafiła do mnie jadła i suchą whiskasa i mokrą, potem ok 1,5 tyg już u mnie też jadła rc kitten +mokre animondy...wydaje mi się że gdyby była uczulona od zawsze miałaby tego oznaki...już nie wiem ale jestem troche zasmucona![]()
na dzień dzisiejszy dostaje smecte+rc suche leży w misce + woda. Zadnego mokrego. Zobaczymy.
cytryna pisze:oczywiście, że będzie![]()
ja bym wciąż obstawiała to podrażnienie, teraz dochodzą jeszcze eksperymenty z jedzeniem i to może jej nie pomagać w regeneracji
myślę żeby spróbować jej podawać przez jakiś czas to samo jedzonko, na pewno jakieś delikatne, może jakieś paszteciki
strongbaby pisze:Lila jak podajesz jej smecte? Może i ja spróbuje
Lila84 pisze:Za radą dziewczyn z forum będę podawać smecte mimo poprawy jeszcze do jutra - włącznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1085 gości