BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 7:29 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorotko :1luvu:
Wymyliśmy pycholek,poszło nam super :ok: :ok:
W pierwszym dniu po przyjeżdzie małą mogłam głaskać tylko jedną ręką :!: .
Jak próbowałam wyciągnąć drugą to się cofała,może jej się to żle kojarzyło :?:
Może myślała że ją chcę złapać i do weta :evil: Mówiłaś że z tobą też tak się bawiła w chowanego :oops:
Ale od wczoraj już biorę ją dwiema rękami,miziamy się,nosimy na rękach,a ona mruczy,mruczy :1luvu: :1luvu:
Właśnie w tej chwili zasnęła w tej nowej budce :ok:
ONA MI JUŻ ZAUFAŁA :ok: :ok: :ok:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Czw wrz 20, 2012 7:36 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Czytam, czytam i jestem pod wrażeniem, w jakich BB jest wspaniałych rękach :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 20, 2012 8:02 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Witaj Dorotko :lol:
Potrafię sobie wyobrazić co czujesz i jak tęsknisz, ale z całego serca zazdraszczam takiego Domku jaki znalazł Twoją BiBi :1luvu:
Gdyby tylko tacy Opiekunowie przejmowali nasze kociaki, byłoby nam duuuużo łatwiej :piwa:

A co do wpisu u mnie o nawrocie szpitala, to nie musisz się jak widać czuć osamotniona :mrgreen: :evil:

Za zdrówko Twoje i stadka :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw wrz 20, 2012 10:08 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze::1luvu:
mówiłam ci że bryka jak tylko dobrze się czuje ,bywało że z Tytkiem od ściany do ściany i na drapak i regał i świst był :lol:
To malutkie cudeńko jest :oops: .
Bardzo bardzo się cieszę że u was tak dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Foty Foty Foty :!: :!: :!: :!:
i ściskam was baaardzo mocno. :D

Dorciu :1luvu:
Mówiłam ci że Ufka i BiBi będą miały u mnie [i]życie usłane różami[i]
Oto fragment mojej rabaty różanej
http://imageshack.us/a/img513/1590/dsc06168jr.jpg
A teraz zdjęcia bohaterek wątku :kotek:
http://imageshack.us/a/img259/9832/dsc06774i.jpg
http://imageshack.us/a/img339/1713/dsc06775hq.jpg
http://imageshack.us/a/img84/2840/dsc06786qu.jpg
http://imageshack.us/a/img694/3818/dsc06795p.jpg
http://imageshack.us/a/img411/8898/dsc06797ut.jpg
http://imageshack.us/a/img856/6236/dsc06461x.jpg
http://imageshack.us/a/img222/2884/dsc06654dt.jpg
Ostatnio edytowano Pon paź 01, 2012 14:24 przez ambrozja06, łącznie edytowano 2 razy

ambrozja06

Post » Czw wrz 20, 2012 11:35 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorotko,przy ostatnim zdjęciu piesia ,tak jak chciałaś,przesłałam ci zdjęcia
nie tylko kocie.Czyli ,takie tam :oops:
DANA

ambrozja06

Post » Czw wrz 20, 2012 14:21 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Ufka wgląda kwitnąco :1luvu: Może nawet zbyt :mrgreen: Tłuściutka się zrobiła.Ma przepięknego zeza :D
Piesek fajny ,terierkowaty.Jaka :pig wyrzuciła takiego ślicznego pieska :twisted:
Wszystkie zwierzaki masz cudne :1luvu:
I mieszkają w prawdziwej dżungli he he :D

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Czw wrz 20, 2012 14:50 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Wanilka pisze:Ufka wgląda kwitnąco :1luvu: Może nawet zbyt :mrgreen: Tłuściutka się zrobiła.Ma przepięknego zeza :D
Piesek fajny ,terierkowaty.Jaka :pig wyrzuciła takiego ślicznego pieska :twisted:
Wszystkie zwierzaki masz cudne :1luvu:
I mieszkają w prawdziwej dżungli he he :D

Dziękuję Wanilko :1luvu:
Masz rację Ufka to już KROWULKA :mrgreen: ,na dodatek ZEZOLEK :mrgreen:
Mogła by oddać troszkę ciałka BiBi.Już bardzo uważam co jej daję do jedzenia.Dla niej jedzenie jest całym światem(jak się nudzi,to je,jak jest zdenerwowana to je,i.t.d.)
Pieska ktoś podrzucił pod furtkę w lipcu,był w strasznym stanie :evil:
Z ogromną ilośćią kleszczy ipcheł :evil:
Wet określił jego wiek na 3 mieś.Był w trakcie zmiany zębów.
A ogród to moja druga pasja po kociastych(bo to się nazywa pasja,prawda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teraz widzicie że oddanie kawałka pola mężowi to było DUŻZZE poświęcenie z mojej strony :ryk: :ryk: :ryk:
Ale my się tu szarogęsimy na wątku ,a gospodyni jak nie ma, to nie ma :smiech3: :smiech3:

DANA

ambrozja06

Post » Czw wrz 20, 2012 14:59 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dana,myślałaś o jeszcze jednej adopcji :?: 8) jestem gotowa :mrgreen: :1luvu:
Róże cudo , dziewczynki zarówno pierwsza jak i druga super..mój smutny kochany pycholek :oops: :ok:
Pacze i pacze i płacze :oops: :cry: ona też tęskni ,to normalne ,w twoich rękach szybko zapomni.

żeby moje trojaczki tak ktoś pokochał :piwa:
oddaje i już kończę z tym sportem :twisted:
chociaż miałam tel .że koło Pułtuska wyciepana kotka z małymi kociakami ,że zginą itp. :crying: :crying: :crying:

dziś byłam w dodatkowej prAcusi i jeszcze u innych kociambrów ,mam teraz chwilę żeby odpocząć i znów do pracy.
a sen mnie morzy..bo usiadłam :twisted: ,ale taka byłam ciekawa co u Blondi :oops:

szarogęsicie się :?: to róbta tak dalej :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 20, 2012 15:12 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze:Dana,myślałaś o jeszcze jednej adopcji :?: 8) jestem gotowa :mrgreen: :1luvu:
Róże cudo , dziewczynki zarówno pierwsza jak i druga super..mój smutny kochany pycholek :oops: :ok:
Pacze i pacze i płacze :oops: :cry: ona też tęskni ,to normalne ,w twoich rękach szybko zapomni.

Twój pycholek już nie długo nie będzie smutny,zdjęcia były robione we wtorek.Malutka mogła czuć się jeszcze zagubiona :|
Następne zdjęcia będą już brykające :1luvu:

DANA

ambrozja06

Post » Czw wrz 20, 2012 15:33 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

pewnie ,ona u was jest dopiero chwilkę ...za to Ufka powinna się nazywać Pufka a może Antałek :ryk:
czas chyba przejść na karmę dla kotów po sterylizacji :wink:

Wczoraj ładowałam komórkę . kociaki dobrały się do kabla ,żeby nie przegryzły szarpnęłam co by wyciągnąć z kontaktu,udało się ,a jakże.... :twisted:
kabel wyciągnięty tylko wtyk został w kontakcie,urwałam :crying: :crying: :crying:
teraz dopiero w pracy się naładuje .
Poszukiwana ładowarka z cienkim wtykiem :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 20, 2012 15:55 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

REMONTUJĄ nam klatkę schodową :roll: ,wyłożyli folją ,Amanda spadła z paru schodków ,po prostu sturlała się :cry: tyle lat pilnuję jej dziurawej główki (duże nie zarośnięte ciemiączko) a dziś tak się potłukła :cry:
Podniosłam ją ale wyrywała się ,puściłam a on biegiem na dwór .
Nie widać żeby coś się stało ,mam nadzieję :cry: Oczywiście kota sąsiadki Alka pogoniła :twisted:
Za półtora miesiąca skończy 11 lat.
idę na żarełko dla pieszczochów zarabiać :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 20, 2012 18:27 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze:REMONTUJĄ nam klatkę schodową :roll: ,wyłożyli folją ,Amanda spadła z paru schodków ,po prostu sturlała się :cry: tyle lat pilnuję jej dziurawej główki (duże nie zarośnięte ciemiączko) a dziś tak się potłukła :cry:
Podniosłam ją ale wyrywała się ,puściłam a on biegiem na dwór .
Nie widać żeby coś się stało ,mam nadzieję :cry: Oczywiście kota sąsiadki Alka pogoniła :twisted:
Za półtora miesiąca skończy 11 lat.
idę na żarełko dla pieszczochów zarabiać :wink:

Dorciu, witaj w klubie :) u nas też "rozrabiają" na klatce schodowej - wymieniają co się da - wszystkie kable, kabeleczki itp. hałas (Dziuńka się boi), kurz, swąd, awarie sieci elektrycznej (tą tez wymieniają), awarie windy ....itp. "urozmaicenia" :twisted: Do tego wszystkiego - do mieszkania obok wprowadziła się nowa sąsiadka i co robi ? Oczywiście remont generalny i .... tłuką, walą, łomocą ile wlezie, a ja .... no - cholerka - mam juz dość :evil: :evil: łepetyna od rana taaaka wielka .... nie mogę się doczekać końca tych wszystkich remontów :(
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw wrz 20, 2012 18:27 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Ambrozja Kociaki mają u Ciebie jak w raju :D
Dorciu, a Ty Kociaki ucywilizowałś :D
Jak dobrze, że Amandzie nic się nie stało, może wreszcie kiedyś znajdę chwilę i przyjdę wymiziać Twój Zwierzyniec
:ok: za wszystkie Futerka

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 20, 2012 22:24 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

wieczór dobry :ok:

pilnie szukam dt dla zjawiskowej kici ,białej z niebieskimi oczkami i jej 5 tyg. dzieci ,białe z jakąś plamką na łebku ,rude :roll:
koteczka oswojona :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 20, 2012 22:25 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Elu ,zapraszam :1luvu:
Kotina ,okropnie teraz ale potem może być tylko lepiej ,mam nadzieje :roll:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]