O banach i moderacji odsłona kolejna.

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 13:46 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

schroniskoazyl pisze:witajcie! to ja kinga_kinga :1luvu:
na początku chciałam przeprosić ERIN - na prawdę ja nie robię tego celowo,że wysyłam kilka pw,widocznie nie wiedziałam,że wysyłałam już do Ciebie
a po drugie pomocy potrzebujemy i ja nie mam zamiaru tego ukrywać i będę wysyłałam pw.....

druga sprawa
błagam o głosy!!!!!!!!!

Wobec tych deklaracja banuje konto.
alix76

Wydaje mi się, że jeśli już ban, to nie z powodu "deklaracji", ale dlatego, że nowe konto należy do osoby zbanowanej? 8O
Tak by wynikało z regulaminu forum. No ale ja się nie znam...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw wrz 20, 2012 13:47 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

joshua_ada pisze:Erin, współczuję Ci. Szczerze współczuję, że z konstruktywnych działań na rzecz kotów zostało Ci robienie wokół siebie szumu, nieustające siedzenie w sieci wirtualnej, donoszenie i kolejna edycja wazeliny w stronę moderatora :(
To musi być strasznie smutne, kiedy nic innego już nie cieszy :(

Hmmm, ty i tak mnie w robieniu szumu nie przebijesz.
I radziłabym czytać uważniej. Bo akurat pisałam o Dogo.

A akurat wazeliny to mogłabym się od ciebie dłuuugo uczyć, oj długo.

Proszę bez zaczepek.
B.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 20, 2012 14:00 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Erin pisze:Wszystko prawda, tylko pytanie, ile tych wiadomości się dostaje.
Jedna - dwie, jak najbardziej. Każdemu się może zdarzyć prosić o pomoc.
Ale nie więcej. Mnie Kinga akurat na Dogo słała - po kilka PW dziennie.
To chyba lekkie przegięcie. Zwłaszcza, że prosiłam o zaprzestanie.

jaaana pisze:A ile konkretnie tych PW dostałaś na miau?
Bo to, że na dogo dostawałaś PW, to chyba tu nie powinno nikogo interesować.
I chyba nie powinno mieć wpływu na decyzje moderatorskie.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw wrz 20, 2012 14:15 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

@ Zofia.Sasza
Tylko w Regulaminie Miau aktualnie obowiązującym nie ma nic o automatycznym banie za założenie nowego konta przez osobę zbanowaną. :?

Sankcje były przewidziane w projekcie regulaminu.

Osobiście jestem za koniecznością uzyskania zgody administracji na założenie nowego konta przez zbanowanego ( w uzasadnionych okolicznościach)
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw wrz 20, 2012 14:16 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Zofia.Sasza pisze:
schroniskoazyl pisze:witajcie! to ja kinga_kinga :1luvu:
na początku chciałam przeprosić ERIN - na prawdę ja nie robię tego celowo,że wysyłam kilka pw,widocznie nie wiedziałam,że wysyłałam już do Ciebie
a po drugie pomocy potrzebujemy i ja nie mam zamiaru tego ukrywać i będę wysyłałam pw.....

druga sprawa
błagam o głosy!!!!!!!!!

Wobec tych deklaracja banuje konto.
alix76

Wydaje mi się, że jeśli już ban, to nie z powodu "deklaracji", ale dlatego, że nowe konto należy do osoby zbanowanej? 8O
Tak by wynikało z regulaminu forum. No ale ja się nie znam...

Nie ma o tym w Regulaminie, przynajmniej w tym dostępnym w FAQ.
Zresztą alix76 wyraźnie napisała, że "wobec tych deklaracji".
Czy schroniskoazyl wysłała komuś PW z prośba o głosowanie na "Azyl" w ciągu ostatnich kilku dni, czyli od momentu, kiedy się zarejestrowała?
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw wrz 20, 2012 14:18 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Nie wysłał, bo nie miał możliwości.

Nowo zalogowani mogą wysyłać PW po napisaniu określonej ilości postów.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw wrz 20, 2012 14:20 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

NITKA/KARINKA pisze:Nie wysłał, bo nie miał możliwości.

No masz racje na całej linii. Z tym, że dalej uważam, że ban dla zbanowanego jest jakoś tam logiczny. Ban za deklaracje, jakoś nie :|
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 20, 2012 14:29 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Faktycznie, wyleciało mi z głowy, w jakimś wątku o tej zasadzie czytałam.
A w którym miejscu jest to napisane oficjalnie? Bo istnieje jakaś liczba merytorycznych postów i dni spędzonych na Forum, żeby była możliwość wystawiania na Pchlim Targu i o tym można przeczytać w Regulaminie PT, natomiast o możliwości wysyłania PW - gdzie?
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw wrz 20, 2012 14:33 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Katia80 pisze:

Faktycznie, wyleciało mi z głowy, w jakimś wątku o tej zasadzie czytałam.
A w którym miejscu jest to napisane oficjalnie? Bo istnieje jakaś liczba merytorycznych postów i dni spędzonych na Forum, żeby była możliwość wystawiania na Pchlim Targu i o tym można przeczytać w Regulaminie PT, natomiast o możliwości wysyłania PW - gdzie?

O ile wiem, nigdzie.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 20, 2012 14:44 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Zaraportowałam post alix76, w którym banuje ona schroniskoazyl.
Wstawiłam następujący komentarz:
"Zgłaszam post alix76 banujący użytkownika schroniskoazyl. Z rozmowy z Erin bezpośrednio wynika, że schroniskoazyl zamierza wysyłać PW, ale Dogomanii (o forum miau nie ma ani słowa). Wydaje mi się, że po pierwsze nastąpiła tylko deklaracja wysyłania PW, po drugie władza alix76 jako moda na Miau na Dogo nie sięga. Dodatkowo: do ponownego bana alix76 nie użyła jako argumentu zalogowania się zbanowanej już osoby. Analizując post można uznać, że ze względu na operowanie przez alix76 liczbą mnogą ban się odnosi chyba również do tego, że schroniskoazyl ze zwierzętami potrzebuje pomocy. A za takie fakty chyba się nie banuje użytkowników?
Zachowanie alix76 jako moda uważam za kuriozalne, a decyzje jako kolejne i szkodliwe, z równoczesnym wielokrotnym przekroczeniem jej uprawnień – o czym już informowałam. Po raz następny wnoszę usunięcie jej z grona moderatorów oraz o czasowego bana za post, który właśnie zgłaszam."
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 20, 2012 14:48 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

A ja tak się jeszcze raz wczytałam w to co napisało schroniskoazyl i w sumie to tam NIE MA DEKLARACJI. Bo to:
"pomocy potrzebujemy i ja nie mam zamiaru tego ukrywać i będę wysyłałam pw"

można "przetłumaczyć" na:
- pomocy potrzebujemy i ja nie mam zamiaru tego ukrywać i będę wysyłać pw (deklaracja, że będzie wysyłała pw)
ale równie dobrze jako
-pomocy potrzebujemy i ja nie mam zamiaru tego ukrywać i nie będę- wysyłałam pw (przyznanie że wysyłała pw i nie miała i nadal nie ma zamiaru tego faktu ukrywać)....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw wrz 20, 2012 15:17 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Dokładnie tak :ok: .
Jestem w pracy, mam potworny sajgon i swoje zgłoszenie pisałam pomiędzy jedną czynnością, a drugą.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw wrz 20, 2012 15:48 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

również zgłaszam alix do moderacji/administratora - dlaczego dopuszczalne jest, że ona, jako osoba, która uczestniczy w forum dyskusyjnym, na którym "bryluje" (...), czyli tzw "kontrkandydatka" w tym głosowaniu, aktywnie moderuje wątek konkurencji na miau????? 8O
to już są jakieś kompletnie nieświeże jaja :/

przy okazji, informuję, że zaraz po wysłaniu tego posta zostanie wykonany print screen wpisu, w myśl zasady "spieszmy się czytać wątki, tak szybko giną pod nożyczkami".

Kolejny raz bardzo proszę powstrzymać się od tego rodzaju określeń
to tylko powoduje scysje i przepychanki, nic więcej
skoro oczekujemy zachowania fair od kontrkandydatów, dajmy przykład.
B.
KotkaWodna

Post » Czw wrz 20, 2012 15:58 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Zastanawiam się nad założeniem wątku w sprawie podejrzenia o przekazywanie numerów IP forumowiczów miau.pl na forum, o którym piszesz. Jest znany mi fakt, kiedy to użytkownik z miau.pl zalogował się na tym forum pod nickiem absolutnie nie mającym związku z miau'owym (nie do odgadnięcia i nie do zidentyfikowania osoby) i następnego dnia już nie mógł tam "wejść", bo został zbanowany. Bez żadnej informacji po powodzie wyrzucenia. Nie było żadnego konkretnego powodu do bana, oprócz m. in. możliwości porównania numeru IP przed admina tamtego forum. Natomiast nasze numery może znać tylko moderator/admin naszego forum.
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 16:00 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Czw wrz 20, 2012 15:59 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

KotkaWodna pisze:również zgłaszam alix do moderacji/administratora - dlaczego dopuszczalne jest, że ona, jako osoba, która uczestniczy w forum dyskusyjnym, na którym "bryluje" Mirosława, czyli tzw "kontrkandydatka" w tym głosowaniu, aktywnie moderuje wątek konkurencji na miau????? 8O
to już są jakieś kompletnie nieświeże jaja :/

przy okazji, informuję, że zaraz po wysłaniu tego posta zostanie wykonany print screen wpisu, w myśl zasady "spieszmy się czytać wątki, tak szybko giną pod nożyczkami".

No, tak - tu jest zielonym ogrem, a tam śliczną księżniczką. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt wrz 21, 2012 19:11 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Poprawiłam cytat.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

[poprzednia][następna]