Są u mnie - zdrowe, zaszczepione, odrobaczone, nie chorujące od samego początku. Mogą mieszkać w domu wychodzącym, ale nie muszą, są też zaznajomione z dziećmi, które umieją obchodzić się ze zwierzakami (odwiedza nas 5letnia dziewczynka i maluchy do niej wychodzą się tulić). Daffy wykastrowany, Lola niedługo będzie.
Królewna
Lola, cudna, delikatna panienka. Podgryza bardzo delikatnie w paluszki, kiedy chce zwrócić na siebie uwagę, przybiega na zawołanie się tulić, mruczy od pierwszego dotknięcia. A przy tym jest bardzo rozrywkowa, regularnie uprawia zapasy z Daffym, siłuje się, skacze. Ona jest jak urocza córcia - pobroi, poskacze, a potem przyjdzie, zamruga wielkimi oczami, pogrucha słodkim głosikiem, pomruczy do uszka, potuli się i liczy, że człowiek wybaczy

W ciągu dnia pierwsza do tulenia - ale w nocy jako jedyna śpi poza łóżkiem, w koszyku. Chociaż coraz częściej nachalnie przychodzi o zbójeckich porach na miłość

Prawdziwa Lady!
Daffy na początku był skrajnie posuniętą wersją Loli - jak broić, to na całego, jak niszczyć, to do końca, jak skakać to tak, żeby reszta rodzeństwa nie mogła nadążyć. Jak się tulić, to najbardziej przylepnie i mruczeć najgłośniej

Nie lubił brania na rączki, niezbyt lubił głaskanie, nie jest żarłokiem, był największym psujem - pogryzł mi pilota

i podkłady węglowe do kuwety rozszarpał w drobny mak

hoję rozdrapał i rozniósł... wydrapywał też łózko od środka. Ale czasem dało się go przyłapać na mruczeniu, kiedy walczył z myszką - wtedy też warczał na rodzeństwo.
Aktualnie jest najsłodszym z ekipy

przychodzi na tulenie i głaskanie, najczęściej mruczy, śpi na mojej głowie, często pakuje się na kolana. Jest delikatny, uspokoił się, nie broi już tak - totalnie słodki

taka trochę z niego pierdoła, totalnie dał się zdominować Loli, wylizuje ją, u nas spędza całe dnie na kolanach, śpi mi na ramieniu.

Słonko!

Z barankiem:

Słodziak!

Kombinator, obok stała jego własna woda, ale nie, musiał napić się mojej

I tu fotki, jeszcze z dzieciństwa, z trzecim kotem z miotu, który już znalazł dom.
zdjęcia są umieszczone w galerii -zapraszam
http://www.empikfoto.pl/628612/kotki_czeremcha/[/quote]