Magija pisze:Słabiutko jest. Toteż postaram się wpaśc tu do Was jak trochę wrócą siły i odpuści ból. Dzięki, że jesteście
o moje biedactwo

Moderator: Estraven
Magija pisze:Słabiutko jest. Toteż postaram się wpaśc tu do Was jak trochę wrócą siły i odpuści ból. Dzięki, że jesteście
salma75 pisze:Kochana, musi być gorzej, żeby było lepiej!
Sis pisze:salma75 pisze:Kochana, musi być gorzej, żeby było lepiej!
o to to
dziś to Madzi powiedziałam.Slonko_Łódź pisze:Gdzieś czytałam, że im gorzej organizm reaguje na leczenie tym większa szansa na wyleczenie- to w końcu trucizna- najwidoczniej działa jak trzebaOczywiście bardzo mi przykro, że się źle czujesz i w ogóle ale też się cieszę, że efekt jest taki jak ma być
Trzymaj się dzielna Kruszynko! Też tu jestem codziennie i myślę o Tobie cały czas!
Magija pisze: Obecnie więc w zestawieniu z łysymi placami wyglądam zupełnie jak rodzona matka moich biało-czarnych
cdn
pisiokot pisze:Magija pisze: Obecnie więc w zestawieniu z łysymi placami wyglądam zupełnie jak rodzona matka moich biało-czarnych
cdn
Czyli pięknie wyglądaszJaki tu hardcore
.
Cieszę się, że lepiej![]()
Uściski i całusy wielkie
Magija pisze:Wczoraj rano zmuszona potrzebą wstałam z łóżka. Wstaję, patrzę, oczy przecieram. Ja wstałam a moje włosy nadal leżą. Ilość hurtowa. Macam się po łbie - są. Idę do klopa, patrzę - co prawda z lekka rzadsze ale nadal występują. Popołudniem przyjeżdża więc mój mąż, żeby mnie tej reszty pozbawić, bo po pierwsze i tak wylezą, a po drugie co to za przyjemność tak partiami się kłaków pozbywać. Golimy. Spadają. No kupa runa normalnie. Ja się pytam jak się to na moim łbie zmieścciło? Po zgoleniu ten milimetrowy zarościk okazał się być czarnym. Obecnie więc w zestawieniu z łysymi placami wyglądam zupełnie jak rodzona matka moich biało-czarnych
cdn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 606 gości