Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 7:28 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

docelowo mają dostać połowę tabletki a to czy tą połowę będzie im się podawać w dwóch czy w 4 częściach nie ma znaczenia

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw wrz 20, 2012 7:46 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Kasiu tak jak rozmawiałyśmy na pokoje Wala i Yoku i później obaczymy który kot jeszcze robi kisy w wolierze.
Jak Didii i Dori mają kupę oki to panny niech idą do woliery.

Uważam że Marcie trzeba pomóc w wyciszeniu Rudego i jej i nam zależy żeby Glutek został na DT.To stary kot i nie wiadomo ile pożyje i czy ktokolwiek go zaadoptuje:( Może na początek pokrujmy koszt tabletek i zobaczymy jak rudy zareaguje na nie.W międzyczasie Kita dośle ci Bacha i powinno wszystko sie poukładać :ok:

Czy Glut jest ogłaszany?Dagmara doszly zdjęcia drapaka
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 7:51 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 20, 2012 7:50 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Krople Bacha na miau dobiera ryśka.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw wrz 20, 2012 7:51 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

agula76 pisze:na jakie konto przelac kase na operacje Łezki???? jutro podjade ja troszke wyprzytulac.....a w sobote pomaluje ten przedsionek:)

Jaki kolorek będzie miał przedsionek?Proszę o coś jasnego :D
Dwa lata temu byłam już w schronisku na kociarni ,więc chyba gdzieś po drodze zapewne spotkałam twojego kociaka:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 20, 2012 8:36 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

no wlasnie jaki kolorek przedsionka??? ja myslalam o ciemniejszym zeby sie nie brudził....ale z drugiej strony zawsze mozna odswiezyc ....i teraz tak....czy góre tez malowac???? ona jest biała ....dół ustaliłam z angee( sorki ale nie znam jeszcze Was wiec nie jestem pewna ) że farba lakierową cos takiego jak lamperia dawna....no własnie i jaki kolor?????albo tez jest opcja pomalowac calosc farba zewnetrzna (fasadowa) w jakims miłym kolorku ...bo ta pierwsza opcja to tak jak w szpitalu:):):)czekam na pomysly bo jutro jade po farby....
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 8:38 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:Kasiu tak jak rozmawiałyśmy na pokoje Wala i Yoku i później obaczymy który kot jeszcze robi kisy w wolierze.
Jak Didii i Dori mają kupę oki to panny niech idą do woliery.

Uważam że Marcie trzeba pomóc w wyciszeniu Rudego i jej i nam zależy żeby Glutek został na DT.To stary kot i nie wiadomo ile pożyje i czy ktokolwiek go zaadoptuje:( Może na początek pokrujmy koszt tabletek i zobaczymy jak rudy zareaguje na nie.W międzyczasie Kita dośle ci Bacha i powinno wszystko sie poukładać :ok:

Czy Glut jest ogłaszany?Dagmara doszly zdjęcia drapaka

Dokładnie, wszystkim powinno zależeć Glutku :D
czekam na adres herzpl!!
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw wrz 20, 2012 8:39 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Jeśi mogę sie wypowiedzieć w kwestii malowania to gdzieś w KP są dwa wiadereczka czegoś czym można to zrobić tyle że jest to w kolorze szarym , na same schody można położyć sztuczną trawę która też jest gdzieś schowana .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw wrz 20, 2012 8:40 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

ja farbe kupie nie ma problemu:) tylko kolorek.....
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 8:41 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

agula76 pisze:no wlasnie jaki kolorek przedsionka??? ja myslalam o ciemniejszym zeby sie nie brudził....ale z drugiej strony zawsze mozna odswiezyc ....i teraz tak....czy góre tez malowac???? ona jest biała ....dół ustaliłam z angee( sorki ale nie znam jeszcze Was wiec nie jestem pewna ) że farba lakierową cos takiego jak lamperia dawna....no własnie i jaki kolor?????albo tez jest opcja pomalowac calosc farba zewnetrzna (fasadowa) w jakims miłym kolorku ...bo ta pierwsza opcja to tak jak w szpitalu:):):)czekam na pomysly bo jutro jade po farby....

O ile pamiętam założenie było takie żeby góra byla biała co miało / ma rozjaśniać wnętrze przedsionka :roll:

bubor

Post » Czw wrz 20, 2012 8:42 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

agula76 pisze:ja farbe kupie nie ma problemu:) tylko kolorek.....

W swoim czasie kierownictwu chodził po głowie ciepły pomarańczowy ..........

bubor

Post » Czw wrz 20, 2012 8:45 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

uwielbiam pomarańcz....tez o nim mylałam:) ale lakierowa???...taka jak dawna lamperia....czy zwykla (ładniej wygląda) ale zewnetrzna :) ja ma np na balkonie i nie pęka nic sie nie dzieje ...wiec polecam ...bo [ppodobno tam przemaka sufit jak pada...wic fasadowa ....czyli mam rozumiec maluje do polowy pomarańczem????:):):):)góra biala:)
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 8:45 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

uwielbiam pomarańcz....tez o nim mylałam:) ale lakierowa???...taka jak dawna lamperia....czy zwykla (ładniej wygląda) ale zewnetrzna :) ja ma np na balkonie i nie pęka nic sie nie dzieje ...wiec polecam ...bo [ppodobno tam przemaka sufit jak pada...wic fasadowa ....czyli mam rozumiec maluje do polowy pomarańczem????:):):):)góra biala:)
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 8:49 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Mam nadzieję że sufit jednak nie przemaka gdyż od pewnego czasu jest całkiem nowy :roll: , kiedyś w sklepie oglądaliśmy z Basią lakier , z resztą murek już kiedyś musiał być malowany czymś podobnym - tak to przynajmniej wygląda

bubor

Post » Czw wrz 20, 2012 8:54 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Najlepszy taki słoneczny pomarańcz, nawet w ciemne dni wydaje się, że na ścianę pada światło słońca.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw wrz 20, 2012 8:56 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Dokładnie coś takiego było w planie jakiś czas temu .......

bubor

[poprzednia][następna]