OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2012 16:37 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania ma DT u Iwony66.Dzięki:)szuka DS!Fb

O Mani napisze pewnie Iwonka. Trzymam nieustannie kciuki za kocicę. :ok: Wy też nie puszczajcie.
Oby się tam wszystko ok ułożyło.Mała miała dużo zmian w swoim życiu.

Niedawno z pogrzebu. Smutne,że rodzina zbiera się tylko w takich okolicznościach.
Byłam poza obiegiem i teraz dopiero zaglądam.
Jestem zmęczona i przybita.Tzw nasza półka została wyrwana do stawienia się w szeregu. Chciał nie chciał myślałam ,że jakby co, to co z moimi kotami by było.Wiem,jest rodzina i wierzę,że jakoś by dali sobie radę.Jakoś.
Myślałam patrząc na zgromadzonych,że tak ich mało jest.Wiem,że to nie ma znaczenia bo w sercu odchodzący człowiek gości.Może nie wszyscy mogli przyjechać bo wiadomość spadła nagle.Ale smutno,że tak mało bliskich osób odprowadza urnę.

Cicha spokojna uroczystość...z kapłanem co uskuteczniał "niebieską" propagandę.Niektórzy powinni przejść kapłańskie dobre wychowanie w obliczu tragedii.

Grzechem chyba jest,że w tak ważnej chwili człek nie o bliskich dwunożnych myśli ale o kotach. :oops:
Nie mam pesymistycznych myśli ale po odejściu Żuka dopadają mnie czasem takie smutasy mocne.Wcześniej też miałam złe nastroje ale obecnie częściej myślę o Tamtej Stronie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 20, 2012 5:44 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania w DS.Kciuki!Burasia mała u nas:(

Burania płacze za ludźmi i kotami.Oj, jak płacze.Na widok człowieka rozmrucza się na całe chude gardziołko.Drobna jest z dużym brzuniem. Wzięta na ręce ni dziczy się tylko ciągle mrucząc wtula.Próby spierdzielenia też są.Nie atakuje i nie fuczy.Nie ma położonych uszu. Dzielna dziewunia z niej. Bez imienia :cry: Ma ktoś jakieś pomysła :?:

Dom jak zwykle ogarnąć musiałam rano.Jakiś sukunkot leje obok kuwety.Co niby jest normą bo nowy kot w domu. Ale są na tylu duże i zdawało by się mądre,że takie numery powinny być przeszłością.
Lucynka nadal nie domyła się po kąpaniu w oleju. Zedrze sobie język do białości zanim domyje długawe futerko.Śmiesznie wygląda.Jak w gabinecie luster w luna parku. Jedna strona puchata i błyszcząca, druga w strąkach i matowa. Przecieram ją.Ale tutaj tylko płyn wyżerający tłuszcz by się nadał.A ona nie tylko tłusta jest na zewnątrz :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 20, 2012 6:56 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania w DS.Kciuki!Burasia mała u nas:(

ja tez czasami myślę co ze zwierzakami w razie czego :mrgreen:
ale bardzie martwię się o psy -z nimi trzeba codziennie iść na spacer i robić jakieś sztuczki, bardziej są zależne od człowieka

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw wrz 20, 2012 7:00 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Może nazwać Buranię Stefcia, albo Zuzia :wink: (tak na moją cześć 8) )
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw wrz 20, 2012 7:24 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Co do wizyty PA w Ożarowie Mazowieckim.Niby blisko ale my w tej chwili nijak nie możemy kota zawieźć. Niby dom fajny się wydaje ale coś ostatnio mam watpliwośći.Do każego dzwoniącego. Bez wyróżnień. Ciągiem mi się gdzieś w móżdżku czerwona lampka świeci.Z każdym kotem jest coraz gorze. Źle napisałam,ze mną jest coraz gorzej przy kolejnej adopcji.
Chodzi o adopcję Radarka.
Byłabym spokojniejsza jakby ktoś dom sprawdził.

Dom tak zasypuje mnie pytaniami,że też czasem się dziwię,że takowe przychodzą do głowy.Ale ja też w wymyślaniu pytań jestem dobra więc nie powinnam się dziwić.

Nie ulega wątpliwości,że coraz częściej wpadam w samozachwyt bo nie ma domu fajniejszego niż mój.Kot co poszedł w świat jest beze mnie nieszczęśliwy. Ot, to cała filozofia.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 20, 2012 7:41 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Każdy z kolejnym kotem, rosnącym doświadczeniem (i z wiekiem - przepraszam) robi się coraz czujniejszy co do nowych domów. Trzymam kciuki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 20, 2012 7:49 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Witaj Asiu :lol:
Ostatnio się mało odzywam, bo mało mam mądrego do powiedzenia :oops: , ale podczytuję : :ok:

Myślę, że każda z nas z każdym kolejnym kotem ma coraz więcej wątpliwości przy nowej adopcji.
Niestety mamy kontakt z coraz większą ilością dziwnych i nieodpowiedzialnych ludzi :|
A i tak nasze domy som najlepsiejsze dla naszych kotecków :mrgreen: :ryk: (tylko nie są z gumy niestety :( )

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw wrz 20, 2012 8:00 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Wiesz, Haniu, według własnych kryteriów - także z rosnącym doświadczeniem i przewrażliwieniem - sobie nie oddałabym kota :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 20, 2012 8:04 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Asiu dawaj namiary na Ożarów :D :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw wrz 20, 2012 8:08 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

iwona66 pisze:Asiu dawaj namiary na Ożarów :D :ok:

Będę z nim dziś gadać.Ale w wolnej chwili napisze maila bo pytał jak to wygląda u nas.
Dzięki.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 20, 2012 8:09 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Asiu jak coś to w niedzielę wizyta po 15 :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw wrz 20, 2012 14:11 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

Zajrzyjcie proszę.Miejsca brak ale kocia choć na górze będzie.Może cud nastąpi i małą wypatrzy dobra dusza.
viewtopic.php?f=1&t=146298

Tak mi Puciatkę przypomina z opisu.Ona już we własnym domku.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 20, 2012 14:13 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

ASK@ pisze:Co do wizyty PA w Ożarowie Mazowieckim.Niby blisko ale my w tej chwili nijak nie możemy kota zawieźć. Niby dom fajny się wydaje ale coś ostatnio mam watpliwośći.Do każego dzwoniącego. Bez wyróżnień. Ciągiem mi się gdzieś w móżdżku czerwona lampka świeci.Z każdym kotem jest coraz gorze. Źle napisałam,ze mną jest coraz gorzej przy kolejnej adopcji.
Chodzi o adopcję Radarka.
Byłabym spokojniejsza jakby ktoś dom sprawdził.

Dom tak zasypuje mnie pytaniami,że też czasem się dziwię,że takowe przychodzą do głowy.Ale ja też w wymyślaniu pytań jestem dobra więc nie powinnam się dziwić.

Nie ulega wątpliwości,że coraz częściej wpadam w samozachwyt bo nie ma domu fajniejszego niż mój.Kot co poszedł w świat jest beze mnie nieszczęśliwy. Ot, to cała filozofia.

Radar ma szansę na dom? Super :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw wrz 20, 2012 14:26 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

O Radarka były pytania...ale co z tego.
Ale może teraz...
:ok:

Dzięki Iwonko :1luvu:

Jeszcze :
Nastka,
Karmel,
Julka,
Lucek,
Lucynka,
Zuza...

Więcej imion nie pamiętam :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 20, 2012 17:23 Re: OTW7-Żuniek[*]Wizyta PA Ożarów Mazow.!

ASK@ pisze:O Radarka były pytania...ale co z tego.
Ale może teraz...
:ok:

Dzięki Iwonko :1luvu:

Jeszcze :
Nastka,
Karmel,
Julka,
Lucek,
Lucynka,
Zuza...

Więcej imion nie pamiętam :roll:

Trzymam kciuki :ok: trzymaj się Asiu :1luvu: