Mam tylko 3 łapki. Mały dziś trafił do swego domu. FOTA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 18, 2012 19:26 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:To mało powiedziane, śliczny diabełek :1luvu: .
Skarbonko, jaki on jest?
Miziasty, czy może bardziej zdystansowany, lubi ludzia?
A w stosunku do innych kotów?

jest miziasty, najbardziej sie mizia w klateczce bo tam czuje sie bezpieczny, mam ja caly czas otwarta i tam wskakuje jak sie zmeczy :D
jak wezme go na kolana czy rece to mruczy lecz czasem po chwili spina sie tak jakby mial jeszcze jakies leki i ucieka, lecz to kwestia czasu
pokochal drapak z budka, ale budke najbardziej, ciagle w niej siedzi i znosi tam swoje zdobycze takie jak myszka z piorkami :wink:
hmm koty inne go ciekawia i z pewnoscia sie zaprzyjazni lecz moja kotka nie lubi innych kotow, wrecz nie toleruje i biedny Tristan raz juz dostal od niej po glowie
przed chwilka pierwszy raz dalam mu kociego kabanosa i teraz lazi za mna jak jakis natret :mrgreen:
a tak w ogole to chyba powinien nazywac sie RELAKS :ryk:
zreszta widac to po fotkach, ktore dodalam wczesniej
mam tu jeszcze jedna zza krat :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 19:28 przez skarbonka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto wrz 18, 2012 19:28 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Pozy przyjmuje faktycznie relaksacyjne :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 18, 2012 19:29 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:Pozy przyjmuje faktycznie relaksacyjne :ryk: .

super kot zapewniam :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 18, 2012 19:32 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

skarbonka pisze:

No masz, przecie od razu wiedziałam :mrgreen: .
Ta łapeczka...dużo bedzie skrócona?
Pewnie dość dużo, prawda?
Żeby się nie opierał na niej.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 18, 2012 19:41 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

skarbonka pisze:
Skarbonko, jaki on jest?

jest miziasty, najbardziej sie mizia w klateczce bo tam czuje sie bezpieczny, mam ja caly czas otwarta i tam wskakuje jak sie zmeczy :D
jak wezme go na kolana czy rece to mruczy lecz czasem po chwili spina sie tak jakby mial jeszcze jakies leki i ucieka, lecz to kwestia czasu
pokochal drapak z budka, ale budke najbardziej, ciagle w niej siedzi i znosi tam swoje zdobycze takie jak myszka z piorkami :wink:
hmm koty inne go ciekawia i z pewnoscia sie zaprzyjazni lecz moja kotka nie lubi innych kotow, wrecz nie toleruje i biedny Tristan raz juz dostal od niej po glowie
przed chwilka pierwszy raz dalam mu kociego kabanosa i teraz lazi za mna jak jakis natret :mrgreen:

Obrazek

Relaks też fajnie. :D
Ja nie mogę się na niego napatrzeć. Biedak, miał takie trudne życie.
Głodno, chłodno i lęk. Lęk przed człowiekiem, przed wielkim kocurem, ostatnio nawet przed mamą.
Siedzenie pod maską samochodu, rozpłaszczanie się w trawie, woda z kałuży.
Dziekuję wam dziewczyny za pomoc, za nowe życie dla trzyłapka. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto wrz 18, 2012 19:46 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

kotika pisze:
skarbonka pisze:
Skarbonko, jaki on jest?

Obrazek

Relaks też fajnie. :D
Ja nie mogę się na niego napatrzeć. Biedak, miał takie trudne życie.
Głodno, chłodno i lęk. Lęk przed człowiekiem, przed wielkim kocurem, ostatnio nawet przed mamą.
Siedzenie pod maską samochodu, rozpłaszczanie się w trawie, woda z kałuży.
Dziekuję wam dziewczyny za pomoc, za nowe życie dla trzyłapka. :D

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 18, 2012 19:47 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:
skarbonka pisze:

No masz, przecie od razu wiedziałam :mrgreen: .
Ta łapeczka...dużo bedzie skrócona?
Pewnie dość dużo, prawda?
Żeby się nie opierał na niej.

zobaczymy jutro na miejsscu jak go zawioze zabieg jest na 17.00
raczej bedzie odjeta przy tulowiu w stawie biodrowym, ale pewnosci na ta chwile nie mam
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 18, 2012 20:14 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Wto wrz 18, 2012 20:19 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Zaznaczę i potrzymam kciuki.
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Wto wrz 18, 2012 20:55 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Wto wrz 18, 2012 21:20 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto wrz 18, 2012 21:52 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

a co z maleństwami?

LukaszEdyta1

Od: Czw wrz 06, 2012 17:57

Post » Śro wrz 19, 2012 8:31 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

LukaszEdyta1 pisze:a co z maleństwami?

niestety zniknely bez sladu z budki :(
kotika ich szukala przez weekend, a tego co wiem, wczoraj tez. i ... nic.
ja zaoferowalam tymczas dla dwoch - wiec czekam caly czas na wiesci. niestety na razie nie sa one optymistyczne.

aha, jedno z kociat kotika znalazla w kaluzy z przetraconymi nozkami (prawdopodobnie od uderzenia) i zabrala do siebie. niestety koteczka nie bedzie juz chodzic :(

watek: viewtopic.php?f=1&t=145990
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Śro wrz 19, 2012 16:45 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Zaglądam....pewnie jeszcze nie ma wieści, ale kciuki trzymam cały czas :ok: :ok: :ok: .

vip

Post » Śro wrz 19, 2012 20:33 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

jestesmy w domu, a mi serce peka :(
maly odzyskuje przytomnosc i nie moze zlapac rownowagi i w dodatku kolnierz na 10 dni
naprawde nie wiem jak sobie poradzimy

Obrazek

uciekam do małego
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]