Agnieszka szuka pilnie pomocy !
viewtopic.php?f=1&t=146197&p=9230557#p9230557
Proszę rozsyłajcie pytajcie gdzie się da !
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:właśnie dostałam info od naszej przedstawicielki, że jacyś ludzie chcą się pozbyć kota boooo mają dziecko i kota już nie chcą![]()
ciśnienie mi się tak podniosło...ja tu ryczę za moją Wilczką jak głupia nie wiem co mam ze sobą zrobić a oni się zachowują jakby ich kot był jakąś zabawkązapewnie niedługo go zobaczymy w schronisku....
Gibutkowa pisze:Niektórzy muszą sobie "wypróbować" zabawę w dom i dziecko na biednym zwierzaku
mawin pisze:JaEwka pisze:właśnie dostałam info od naszej przedstawicielki, że jacyś ludzie chcą się pozbyć kota boooo mają dziecko i kota już nie chcą![]()
ciśnienie mi się tak podniosło...ja tu ryczę za moją Wilczką jak głupia nie wiem co mam ze sobą zrobić a oni się zachowują jakby ich kot był jakąś zabawkązapewnie niedługo go zobaczymy w schronisku....
masakra.... biedny kot ..... niestety zauważyłam że bardzo często jak się pojawia dziecko to kotek lub piesek wylatuje z domunie rozumiem tego, chyba te zwierzęta robią za substytut dziecka i jak się pojawia dziecko substytut już niepotrzebny
![]()
i jak tu wierzyć w dobroć ludzi
Kasiaufo pisze:Gibutkowa pisze:Niektórzy muszą sobie "wypróbować" zabawę w dom i dziecko na biednym zwierzaku
No to próba chyba zakończona niepowodzeniem. Ciekawe, czy dziecko też im się tak szybko znudzi. A btw, schronisko zazwyczaj nie przyjmuje zwierząt od właścicieli, bo im się znudziły, więc bardziej prawdopodobne, że kot wyląduje na ulicy. Idzie zima, ludzie to mają nasrane w tych łbach pustych, że się tak wyrażę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana, niafallaniaf, puszatek i 99 gości