Pomysł wspaniały i z pewnością się uda polepszyć los kotów.
Czekam na link do wydarzenia na FB i trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Joanno, mam nadzieję, że nie dasz sobie podciąć skrzydeł tymi nieporozumieniami... Bardzo bym chciała, żeby bez kłótni i sporów udało się coś zdziałać, a to Ty tu zapoczątkowałaś temat...
wat pisze:Asiu, gratulacje i podziękowania Tobie i wiesz komu.
Nowa_Sztno pisze:wat pisze:Asiu, gratulacje i podziękowania Tobie i wiesz komu.
![]()
![]()
![]()
Joanno, nie odpowiedziałaś z jakiego radia ta babeczka, z którą rozmawiałaś w UM. A może ich radio zostałoby patronem medialnym akcji? To duża kwota do zdobycia...
Ja może jeszcze dziś będę wiedziała, czy na patronat zgodzą się nasze lokalne media![]()
Październik jest miesiącem dobroci dla zwierząt, i pod tym można by akcję zbiórki nagłośnić. Co Wy na to?
To też do ustalenia z Panią Ewą, ale Joanno, może Ty masz jakiś plan działania?
Nowa_Sztno pisze:Co do zbiórki żywieniowej, to ja bym to jednak oddzieliła. Zbiórkę "jedzeniową" będę robiła (właściwie moje dziecko ze swoją klasą) w szkole. Gazzy też coś wspominała, że zbiera się do takiej zbiórki u siebie (ale zajmie się tym pewnie jak wyzdrowieje, bo teraz leży na antybiotykach w domu, prawda Gazzy?) Możemy oczywiście prosić wydarzeniami o zbiórki, ale oddzielmy jeden cel od drugiego, bo w tym najważniejsze jest to pomieszczenie. Zwłaszcza, że zaraz zrobi się zimno, więc czas nagli.
Ale poprosimy o zdanie innych tu zaglądających! Co milion głów to nie jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości