Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 13, 2012 15:23 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Foty autorstwa Kasi! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 13, 2012 19:06 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Wspaniałe zdjęcia i przepiękne koteczki.
Cudownie się ogląda taki widoki. :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt wrz 14, 2012 11:04 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

kropkaXL pisze:To zasługa tylko i wyłącznie Kasi Kaprys!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziewczynki, co Wy, przecież to nie ja się nimi zajmuję, ja tylko podrzuciłam wątek Kropci po sugestii, że chciałby mieć burego kotka, a najlepiej dwa.. :lol: Ponieważ w Warszawie brak jest :ryk: burych kotków, musiał pojechać do Morąga :lol:

Najśmieszniejsze jest to, że ich Opiekun, naprawdę mocno wykształcony człowiek, wie o istnieniu FB, ale nie wie o co w nim chodzi, a ja podrzucając link najpierw bezmyślnie wysłałam mu link z FB, gdzie się zalogował i przychodzą mu teraz jakieś zaproszenia czy powiadomienia na firmowego maila :lol: On w ogóle jest zabawny, bo nawet nie wiedział kto to jest i która to Doda, mając na zdjęciu babkę blondynkę i czarną :ryk:

Cieszę się, że Wam się podobają.. Nie są w żaden sposób artystyczne; miały pokazać "okoliczności przyrody", w jakich żyją dzieciaki..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro wrz 19, 2012 6:25 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Wcale sie Panu nie dziwię,że nie wie kto to Doda-no bo kto to jest?-pustak i głupol!!!
Dla takiej osoby jak Pan Opiekun, jest stratą czasu skupianie sie na czymś takim!!!
A FB-dla mnie to tez jedna wielka enigma!-bardzo słabo sie tam poruszam,a przecież tak całkiem durna nie jestem. :evil:
Kasieńko-własnie dzięki Twojej sugestii maluchy maja cudny dom i wspaniałego Dużego!-bez Ciebie nic by sie nie udało, a juz na pewno nie byłyby razem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]