mpacz78 pisze:Mario, bardzo Ci dziękuję.
poidełko też chyba juz sprzedane czekam na ostateczna decyzje kolezanki
na dniach kolejne fanty wystawie itd.
bede Ci pisac jak zwykle co i za co wplynie na konto jako na dt Twój
Moderator: Estraven
mpacz78 pisze:Mario, bardzo Ci dziękuję.
maria_kania pisze:mpacz78 pisze:Mario, bardzo Ci dziękuję.
poidełko też chyba juz sprzedane czekam na ostateczna decyzje kolezanki
na dniach kolejne fanty wystawie itd.
bede Ci pisac jak zwykle co i za co wplynie na konto jako na dt Twój
mpacz78 pisze:Nie no Seja, nie do Ciebie były skierowane te moje narzekania, tylko do jakichś potencjalnych sponsorów z grubymi portfelami![]()
Wiem, wiem tacy miau.pl nie czytają![]()
Zakupy w zooplus właśnie zrobiłam - puszki i kartoniki (Animonda, Bozita, Smila) tak, że ogólnie mam zapas na jakieś 3tyg., jak chcesz pomóc to naprawdę symbolicznie z dedykacją dla Alvy możesz kupić jakiegoś suchego: Sanabelle na przykład z przesyłką na adres 81-646 Gdynia, Niska 1F/115. Ale naprawdę nie szalej z tymi zakupami, damy radę.
potem ogarniam Scarlesię, męża, koty, siebie i wychodzę. Jadę do Sopotu, piję kawę i idziemy ze Scarlesią na spacer. Oczywiście nie jest to spacer tylko, bo przy okazji karmimy nasze koty. Potem jedziemy do pracy gdzie pracujemy na suche i saszetki tu też mamy kota Maksa, który czasem przychodzi regularnie a czasem nie i wtedy się martwimy i modlimy aby mu się nic nie stało. Po pracy czym prędzej wracamy do domu gdzie oczekują nas stęsknione kotysie i ich dorobek w kuwecie. Sprzątam kuwety, karmię, robię coś do szamki dla "dużych", sprzątam kuwety w między czasie jak są tymczasie to jadę do weta, zakrapiam, zapodaję leki itd. Kąpię się usiłuję przeczytać parę stron i padam. I następnego dnia wszystko zaczyna się od nowa....
dom wariatów
. KaleidoStar pisze:A jak ja chcę wejść na forum przed pracą, tj ok 4-5 to na ogół nie działa :/

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, szczurbobik i 35 gości