Bedzie dobrze, ty przeciez jestes silna baba, masz silna psychike, nic cie nie ruszy

wiem, ze sie boisz tej operacji, to normalne, ale pomysl w ten sposob: juz niedlugo nie bedziesz musiala brac tak duzej ilosci tak silnych lekow przeciwbolowych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze: potrzebuje opieki do zwierząt dwa razy dziennie , Aghulas74 i Kociara82 czy nadal pootrzymujecie chęć pomocy ?
Kociara82 pisze:ja tak, choc ostatnio mi zdrowie troszke szwankuje, ale mimo to jakos to ugryze
Bedzie dobrze, ty przeciez jestes silna baba, masz silna psychike, nic cie nie ruszy
wiem, ze sie boisz tej operacji, to normalne, ale pomysl w ten sposob: juz niedlugo nie bedziesz musiala brac tak duzej ilosci tak silnych lekow przeciwbolowych![]()
![]()
wszystko bedzie dobrze
Nowa_Sztno pisze:
Justyś, tyle masz miłości w domu... następnym razem jak się będziesz smucić, to popatrz na nich![]()
![]()
Nowa_Sztno pisze:
Justyś, tyle masz miłości w domu... następnym razem jak się będziesz smucić, to popatrz na nich![]()
![]()
Agulas74 pisze:Justa&Zwierzaki pisze: potrzebuje opieki do zwierząt dwa razy dziennie , Aghulas74 i Kociara82 czy nadal pootrzymujecie chęć pomocy ?
Ja tak, ale - uwaga - nie będzie mnie w dniach 26-28 października, przedtem mogę zaglądać (tzn. 23-25) i od 29 też.
Kociara82 pisze:Nowa_Sztno pisze:
![]()
racja, patrzac na te milosc wsrod podopiecznych Justy czlowiekowi sie radosniej na sercu robi
juz ci mowilam wczesniej: raz na pewno, a czy 2 razy to sie okaze, czy znajde do tego czasu prace, a jesli tak, to bedzie to zalezalo czy sie da to pogodzic. Nie chce na 100% obiecywac ze 2 razy na pewno. Bo na dzien dzisiejszy dam rade 2 razy, ale w kazdej chwili moze sie to zmienic.
Nie wymiekaj, masz dla kogo zyc, bierz przyklad z Twoich futrzakow, np z Ozziego (*) Najtrudniej sie zebrac na odwage i ruszyc, zrobic ten pierwszy krok, a potem jak juz masz wszystko za soba to stwierdzasz, ze wcale nie bylo AZ TAK strasznie jak ci sie wydawalo.
Ja z reszta tez musze niemal na cito przebadac sie i ginekologicznie i urologicznie, bo mi pewne dolegliwosci bardzo silne dokuczaja od paru miesiecy i mimo "domowych sposobow leczenia" mam wrazenie, ze poprawy brak, a wrecz przeciwnie...Tez ciezko mi sie przelamac... zawsze tak mialam... Ale wiem, ze teraz to juz nie ma zmiluj i musze.
Mysle jednak, ze wszystko u ciebie bedzie ok, tak cos mi intuicja podpowiada.
Justa&Zwierzaki pisze:Kurcze nikt nie dzwoni w sprawie Dropsika a on coraz większy i juz wale nie widać ze miał połamane łapki a jeszcze teraz te dwa małe buraski , będę tam w weekend i porobię fotki i poproszę Cie Nowa-Sztno o ogł , dobrze ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości