TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 18, 2012 13:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

ja tak, choc ostatnio mi zdrowie troszke szwankuje, ale mimo to jakos to ugryze :)
Bedzie dobrze, ty przeciez jestes silna baba, masz silna psychike, nic cie nie ruszy :D
wiem, ze sie boisz tej operacji, to normalne, ale pomysl w ten sposob: juz niedlugo nie bedziesz musiala brac tak duzej ilosci tak silnych lekow przeciwbolowych :) :ok: :ok: wszystko bedzie dobrze :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 18, 2012 17:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Kocio-psio-królicze towarzystwo :1luvu:

Rudolf z Mikim:
Obrazek

Dumny jak paw Bartuś:
Obrazek

Tygrys zakochany w Larze:
Obrazek
Obrazek

Lara ukradła bułkę Justy :roll:
Obrazek

A tu jeszcze Karol'a zakochana (z wzajemnością) w Fado:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Justyś, tyle masz miłości w domu... następnym razem jak się będziesz smucić, to popatrz na nich :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto wrz 18, 2012 18:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 18, 2012 22:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze: potrzebuje opieki do zwierząt dwa razy dziennie , Aghulas74 i Kociara82 czy nadal pootrzymujecie chęć pomocy ?

Ja tak, ale - uwaga - nie będzie mnie w dniach 26-28 października, przedtem mogę zaglądać (tzn. 23-25) i od 29 też.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto wrz 18, 2012 23:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Kociara82 pisze:ja tak, choc ostatnio mi zdrowie troszke szwankuje, ale mimo to jakos to ugryze :)
Bedzie dobrze, ty przeciez jestes silna baba, masz silna psychike, nic cie nie ruszy :D
wiem, ze sie boisz tej operacji, to normalne, ale pomysl w ten sposob: juz niedlugo nie bedziesz musiala brac tak duzej ilosci tak silnych lekow przeciwbolowych :) :ok: :ok: wszystko bedzie dobrze :)

Super :lol: , a dasz rade dwa razy dziennie czy raz , bo do kotów to by można tylko raz na dobe , ale są jeszcze dwa psy ( Lara jak jest wyprowadzana na kantarku to nie ciągnie na smyczy a Fibi też nie ciągnie na smyczy i mogą chodzić razem ) i szukam dla nich tymczasu na kilka dni jeśli nie znajde kogoś na dwa razy dziennie, ale z tym idzie mi kiepsko :roll:

A co do mojej silnej psychiki masz racje jeśli chodzi o ratowanie zwierząt , ale jeśli chodzi o samą siebie to już wymiękam i ogarnia mnie strach już nie tak bardzo o siebie jak o zwierzaki za które jestem odpowiedzialna , one sobie same nie poradzą i strach czy uda sie to wszystko poukładać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 18, 2012 23:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Nowa_Sztno pisze:

Justyś, tyle masz miłości w domu... następnym razem jak się będziesz smucić, to popatrz na nich :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja nie tylko na nie potrze, ale i do nich sie miziam a to bardzo pomaga :lol:
Dzięki za wklejenie fotek :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 18, 2012 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Nowa_Sztno pisze:

racja, patrzac na te milosc wsrod podopiecznych Justy czlowiekowi sie radosniej na sercu robi :1luvu:

juz ci mowilam wczesniej: raz na pewno, a czy 2 razy to sie okaze, czy znajde do tego czasu prace, a jesli tak, to bedzie to zalezalo czy sie da to pogodzic. Nie chce na 100% obiecywac ze 2 razy na pewno. Bo na dzien dzisiejszy dam rade 2 razy, ale w kazdej chwili moze sie to zmienic.

Nie wymiekaj, masz dla kogo zyc, bierz przyklad z Twoich futrzakow, np z Ozziego (*) Najtrudniej sie zebrac na odwage i ruszyc, zrobic ten pierwszy krok, a potem jak juz masz wszystko za soba to stwierdzasz, ze wcale nie bylo AZ TAK strasznie jak ci sie wydawalo.
Ja z reszta tez musze niemal na cito przebadac sie i ginekologicznie i urologicznie, bo mi pewne dolegliwosci bardzo silne dokuczaja od paru miesiecy i mimo "domowych sposobow leczenia" mam wrazenie, ze poprawy brak, a wrecz przeciwnie... :roll: Tez ciezko mi sie przelamac... zawsze tak mialam... Ale wiem, ze teraz to juz nie ma zmiluj i musze.
Mysle jednak, ze wszystko u ciebie bedzie ok, tak cos mi intuicja podpowiada. :)

Kociara82

Post » Wto wrz 18, 2012 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze: potrzebuje opieki do zwierząt dwa razy dziennie , Aghulas74 i Kociara82 czy nadal pootrzymujecie chęć pomocy ?

Ja tak, ale - uwaga - nie będzie mnie w dniach 26-28 października, przedtem mogę zaglądać (tzn. 23-25) i od 29 też.

Super :lol: , a dwa razy dziennie czy raz , pytam bo nie wiem czy będziesz mogła wyjść z psami w tych dniach których możesz być , to bedzie juz dwa dni po zabiegu i może jakoś bede mogła już sama iść na spacer :?
A i zapraszam do mnie celem poznania zwierzyńca :lol:
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 23:28 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 18, 2012 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Kociara82 pisze:
Nowa_Sztno pisze:

racja, patrzac na te milosc wsrod podopiecznych Justy czlowiekowi sie radosniej na sercu robi :1luvu:

juz ci mowilam wczesniej: raz na pewno, a czy 2 razy to sie okaze, czy znajde do tego czasu prace, a jesli tak, to bedzie to zalezalo czy sie da to pogodzic. Nie chce na 100% obiecywac ze 2 razy na pewno. Bo na dzien dzisiejszy dam rade 2 razy, ale w kazdej chwili moze sie to zmienic.

Nie wymiekaj, masz dla kogo zyc, bierz przyklad z Twoich futrzakow, np z Ozziego (*) Najtrudniej sie zebrac na odwage i ruszyc, zrobic ten pierwszy krok, a potem jak juz masz wszystko za soba to stwierdzasz, ze wcale nie bylo AZ TAK strasznie jak ci sie wydawalo.
Ja z reszta tez musze niemal na cito przebadac sie i ginekologicznie i urologicznie, bo mi pewne dolegliwosci bardzo silne dokuczaja od paru miesiecy i mimo "domowych sposobow leczenia" mam wrazenie, ze poprawy brak, a wrecz przeciwnie... :roll: Tez ciezko mi sie przelamac... zawsze tak mialam... Ale wiem, ze teraz to juz nie ma zmiluj i musze.
Mysle jednak, ze wszystko u ciebie bedzie ok, tak cos mi intuicja podpowiada. :)

Kumam :wink: .
No to czym prędzej do lekarza , ja gdybym poszła wcześniej to kto wie może by nie trzeba żył mi wycinać :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 18, 2012 23:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

A też 22 pażdz. idą Bartuś i Eustachy do koleżanki u której są Franuś, Dropsik i te dwa maluchy i jak już dojdę do siebie to je wezmę z powrotem...
Kurcze nikt nie dzwoni w sprawie Dropsika a on coraz większy i juz wale nie widać ze miał połamane łapki a jeszcze teraz te dwa małe buraski , będę tam w weekend i porobię fotki i poproszę Cie Nowa-Sztno o ogł , dobrze ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 18, 2012 23:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

nieeeeeeeee!!!! :cry: to kto mnie powita najczulszym na swiecie buziakiem jak przyjde, kiedy Eustachy bedzie "na wczasach"? I kto mnie rozweseli samym swoim widokiem skoro i Bartus bedzie sie "wczasowal"? ... Ale w sumie dobrze, niech nie beda tak dlugo same, sa bardzo z Toba zwiazani obaj.

Kociara82

Post » Wto wrz 18, 2012 23:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

No to masz pretekst aby je przed wczasami odwiedzić :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 18, 2012 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

to na pewno :) :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro wrz 19, 2012 0:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

ja mykam pod kolderke, bo zimno mi strasznie. Tylko 18 st w pokoju mam... Dobrej nocy, mrusie i spolka :) spijcie dobrze, skarby :) :1luvu:

Kociara82

Post » Śro wrz 19, 2012 6:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI PEDRUŚ odszedł za Tęczowy Most :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:Kurcze nikt nie dzwoni w sprawie Dropsika a on coraz większy i juz wale nie widać ze miał połamane łapki a jeszcze teraz te dwa małe buraski , będę tam w weekend i porobię fotki i poproszę Cie Nowa-Sztno o ogł , dobrze ...

Oczywiście Kochana :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]