Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2012 6:30 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:Toffik ja na żwirek też klocki stawiam,no.
Czarne Zuo

A ty wiesz co - to durne rude co ze mnom mieszka to wali klocki do brodzika.
Wczoraj dobierał się znów do reklamówki i duża mu kopniaka dała, bo się nażre znów foli i znów będzie kolorowe klocki robił, ( to ja byłem podejrzanym bo parę razy po cukierku sobie cyckałem papierek ) no i to durne rude żeby pokazać jaki jest obrażony poszedł się wysrać pod prysznicem znów 8O
on w ogóle jest jakiś dziwny - wchodzi do kuwety a dupę ma jakoś na krawędzi i sadzi obok, ślepe to chyba jest, nie dość, że durne to jeszcze ślepe
Toffik THEbeściak
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 16, 2012 7:34 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Toffik to ja Ci odpowiem, bo Czarne Zuo w klatce drze ryja i nie ma czasu pisać. Ja miałem takiego starszego brata urwinia co to klocki sadził zaraz obok kuwety a w kuwecie to nie mogło byc nic 8O Wyobrażasz sobie, żadnego żwirku, papieru ani nic,no. Jak mu duża włożyła jakis żwir do kuwety to szczochał jej w buty w ramach buntu,no. A ja sam Dużej też w brodziku załatwiłem wszystko normalnie :twisted: Ale tak zazwyczaj to ja dworze się załatwiam,no.
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie wrz 16, 2012 8:04 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Florka i Teodor szacun :D Wy to wiecie jak się u weta zachować. TygRyś trzymam Cię za słowo- mam nadzieję, że dasz im popalić.
Fajnie, że Ptaszek TV wraca. Ale powiem Ci, to skandal, że nie masz całorocznego abonamentu 8O My z Fiodkiem codziennie oglądamy skrzydlate. Ale ja i tak najbardziej lubię patrzeć na takie rude szczury z ogonem jak szczotka. Człowieki na te szczury mówią wrórki, wewrórki czy jakoś tak.
I powiem Wam jeszcze, że my siusiu robimy do kuwetek, ale ja zawsze zasikuję sobie portki i potem tam, gdzie usiądę, zostawiam mokre stempelki :oops:
Norka (nie zdążyłem jej poznać, ale ją lubię, bo dobrze wychowała naszych człowieków) podczas siusiania wystawiała dupkę za kuwetę i wszystko leciało obok. A jak Duzi za późno przychodzili do domu to zostawiała im prezenty na łóżkach :mrgreen:
Maurycy
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie wrz 16, 2012 8:13 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

o Mauryc Ty byś się świetnie dogadał z tym naszym psim goopkiem, on uwielbia te rude wiórki, gania je jak tylko może, a nie bardzo może bo Duża pilnuje go. Ja wracają z parku to marudzi, że jej kiedyś Gustowny ręce ze stawów wyrwie i go ćwiczy na jakieś smaczki, ze wiórki nie są fajne.
Co do abonamentu to wystarczy zimowy, bo wiosną jesienią i latem ja mam taki podwórkowe safari i no chodzę sobie wśród tych ćwierkadeł i czasem nawet Dużej przyniosę żeby pooglądała ale ona niewdzięczna nie wzrusza się moimi wysiłkami,no.

TygRyś

Duża nagrała dwa filmiki ze spacerów z Gustownym pierwszy z dłuższego spaceru a drugi z takiego nudnego parkowego,no. Paczajta jakie psowate goopki 8O :

http://www.youtube.com/watch?v=qOChATD7q_4

http://www.youtube.com/watch?v=BdWJkShBVOY
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 16, 2012 8:48 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gustowny jest fajny-taki ładny, duży, mięciutki :1luvu: Lubię szczekacze, ale tak bardziej na odległość :oops: mam sąsiadkę, taką małą chiuauo-podobną pannę. Jak ona zaczyna szczekać to od razu wiem, że muszę iść na parapet i popatrzeć co się dzieje na zewnątrz.
Tak bardziej bezpośrednio to się boję psowatych. Raz mnie moja Duża zabrała na spacer w szeleczkach i jakiś psiak zaszczekał to od razu wpadłem w panikę i chciałem uciekać. Podobno po schronie mi to zostało. Ja tam nie wiem.
Ty TygRyś jesteś odważny, dzielnią rządzisz i w ogóle. Podziwiam Cię.
Maurycy bardzo śpiący
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie wrz 16, 2012 8:50 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Ja też jestem, TygRysiu :(
tylko Florka się wepchała.
Dostałam tabletkę.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 16, 2012 9:25 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Fasolcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A jaką Ci Duża wepchała tabletkę?

Maurycy ja obcych psów nie lubię, swojego goopka wychowałem to luz, a jak przychodzą inne w odwiedziny do domu to udają, że mnie nie widzą a ja siedzę na podsufitce i obserwują

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 16, 2012 9:26 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Duża mi wepchała na samokotczucie i lepszy kotnastrój.
Szkoda, że jesteś tak daleko, TygRyniu
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 16, 2012 19:17 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Dobry wieczór :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 18, 2012 22:11 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Pozdrawiam
kot niewidoczny w Mroku
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro wrz 19, 2012 9:08 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Chłopaki u was tez coś tam leci za oknami, i człowieki chodzą z takimi patykami z daszkiem?
Toffik ciekawski
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob wrz 22, 2012 13:43 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Miaudoberek {) A gdzie Gusto i dlaczego się nie odzywa?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 04, 2012 7:23 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Miau Tygryniu, przytul koniecznie Dużą.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]