ja z pszczelarskiej rodziny to skazana na miód jestem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cytryna pisze:kalair pisze:cytryna pisze:naleśniki to ja dzisiaj robiłam![]()
i z twarożkiem
i z dżemem były
ale z miodem![]()
Miodek to ja do herbatki i mleczka, ewentualnie sam.
mleko z miodem, o tak, zaczynają się chłodne wieczory
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:Nie kłóćcie się kochane, tylko pakujta walizki i do Wawki na wyżerkę proszęMam w szafce kilka Gourmetów i trochę Bozity
Znaczy Kretki brać?![]()
Brać![]()
kocurzyca41 pisze:No ja nie wytrzymiem....Batoniki,naleśniczki...A cukiereczka nie ma....Zapomniałam się pochwalić...Kitę do miętoszenia dostałam od kolegi...Niby z karabińczykiem do kluczy.Teraz nawet w pracy mam własną kitę....
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:bulba pisze:Nie kłóćcie się kochane, tylko pakujta walizki i do Wawki na wyżerkę proszęMam w szafce kilka Gourmetów i trochę Bozity
Znaczy Kretki brać?![]()
O.To ja wpadnę na Bozitkę.....
bulba pisze:Nie no, przez Was głodna się zrobiłamIdę spać, bo jeszcze coś wtranżolę na noc i będę później żałowała. Cukiereczka nie mam, niestety
![]()
Dobrej nocki życzę i miłych snów![]()
I smacznego
Caragh pisze:kalair pisze:A na słono?
Średnio. Zjem, aczkolwiek już nie z taki zapałem
Caragh pisze:cytryna pisze:kalair pisze: Miodek to ja do herbatki i mleczka, ewentualnie sam.
mleko z miodem, o tak, zaczynają się chłodne wieczory
<pluje z obrzydzenia> Biedne mleczko
![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:bulba pisze:Nie kłóćcie się kochane, tylko pakujta walizki i do Wawki na wyżerkę proszęMam w szafce kilka Gourmetów i trochę Bozity
My i kłócić![]()
![]()
A dla piesków też coś wyczarujesz, bo nie wiem, czy ich pakować
cytryna pisze:phy, nie znasz się![]()
ja z pszczelarskiej rodziny to skazana na miód jestem![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:bulba pisze:Nie kłóćcie się kochane, tylko pakujta walizki i do Wawki na wyżerkę proszęMam w szafce kilka Gourmetów i trochę Bozity
Znaczy Kretki brać?![]()
A jaką lubisz?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Cukiereczek!
Niunia moja...najsłodsza...Słodsza niż wszystkie batoniki...
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:bulba pisze:Nie kłóćcie się kochane, tylko pakujta walizki i do Wawki na wyżerkę proszęMam w szafce kilka Gourmetów i trochę Bozity
Znaczy Kretki brać?![]()
A jaką lubisz?
Nie wiem...Jeszcze nie jadłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości