EVA2406 pisze:Basiu, musimy się jakoś trzymać![]()
![]()
Ewo musimy nie mamy wyboru.Mam nadzieję,że czujesz się w miarę Ewuniu po dzisiejszym dniu,przede mną to samo jutro,trwajmy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Basiu, musimy się jakoś trzymać![]()
![]()
Agneska pisze:Dziewczyny, podziwiam Was za dzielnosc na codzien. I oczywiscie zycze coraz wiecej zdrowia!
horacy 7 pisze:Marzeniu Rubinek nie miał testów ,maluchom robię je wyjątkowo.Miał Tajfun na życzenie ds i ds pokrył koszty.
horacy 7 pisze:Jutro mam wyjazd do szpitala to nic nie załatwię.Postaram sie zadzwonić i dowiedzieć o koszt testów w lecznicy w Szczytnie,tylko kto szatana utrzyma do pobrania krwi.Do szczepienia był problem musiał to robić wet mężczyzna.Bo to prawdziwy wojownik jest.Rzeczywiście domek brzmi dobrze oby wizyta też tak wypadła.Mam nadzieje ,że mają testy w Szczytnie.
meksykanka pisze:
Manfredzik, czarny kociak, jeden z tymczasików, ma domek... Teraz mogę już oficjalnei napisać.
Domek z poelcenia Marzeni (bardzo dziękuję). Nie chciałam wcześniej pisac o rozmowach i spotkaniach, żeby nie zapeszyć. Domek zakocony (oprócz Manfreda są jeszcze trzy koty i pies). Pani nie pracuje. Pan równeiż bardzo sympatyczny. Pierwszą noc spał z maluszkiem, żeby nie zostawiać go sam na sam ze zwierzyną a równocześnie żeby maluch nie był samotny....
meksykanka pisze:Jeśli chodzi o transport, nic mi nie wiadomo o tym, zeby ktoś inny jechał do Szczytna... Zostaje kociowóz pod wodzą Renifera...
Musiałabym ustalić z Reniferem termin. Oczywiście możliwy jest tylko weekend i to taki dzień, w którym Renifer jest w domu...
Czy mam się pytać o ten weekend czy o przyszły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 367 gości