Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 17, 2012 8:53 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Wspaniałe koty w wielkiej potrzebie.... :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 17, 2012 10:36 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Patrzę na te oczyska tak wlepione centralnie w obiektyw, takie czekające, proszące i serce mi się rwie..

Naprawdę nikt Was nie chce, Dzieciaki???

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 17, 2012 11:16 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Doczytałam , że to Puszek pojechał z mape do nowego domku. :D Cieszę sie, ale strasznie mi szkoda Dexterka :cry:
Są jakies odpowiedzi na ogłoszenia?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon wrz 17, 2012 12:00 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

na razie nie ma żadnych pytań o naszych chłopaków...

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Odiś
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 17, 2012 12:27 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

przepiękne, cudowne koty :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 17, 2012 13:30 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Kibicuję obu chłopakom, mam w domu na DT małą koteczkę bez tylnej łapki i wierzcie mi koty bardzo szybko przyzwyczajają się do nowej rzeczywistości, nie znaczy oczywiście, że zapominają o wyrządzonych krzywdach. Moja Krystynka mam wrażenie nie zauważa braku jednej łapki, a już na pewno nie jest to powód aby być grzeczną kocią panienka!
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pon wrz 17, 2012 19:24 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Zamówię pełen pakiet ogłoszeń u CatAngel. Potrzebuję tylko nr telefonu do osoby, która będzie mogła rozmawiać z potencjalnymi chętnymi.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto wrz 18, 2012 14:55 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Kochane i cudne! Jaki Odi do Lundgrena podobny i też łapki nie działające. A tego s!@#$%^&a mam nadzieję, że spotka coś strasznego, cała zła energia, która teraz do niego leci, niech działa.
Chciałabym jakoś pomóc, niestety nie wchodzi w grę zabranie kotów, chociaż serce mi się szarpie, ale ten wątek mnie zmobilizował, rzeczy na bazarek mam już dawno odłożone - tor z piłką, szeleszczący tunel i parę innych pierdołków. Problem w tym, że nie bardzo miałabym czas pilnować bazarku, chociaż chętnie zrobię zdjęcia i wyślę wszystko, gdzie trzeba. Czy może ktoś ma więcej czasu i dałby radę to ogarnąć? Bardzo proszę :)
EDIT: zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby wrzucić to allegro, tam się samo licytuje, wy macie doświadczenie, podpowiedzcie.

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Wto wrz 18, 2012 17:12 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Dawno nie robiłam bazarków, więc nie pamiętam. Tu na Forum mogą osiągnąć lepsze ceny, bo jest idea, która sprzyja hojności. I mówię serio.

Jeżeli jednak zechcecie Allegro, to mogę wystawić.

Pamiętam jednak, że rzecz, która nie sprzedała się na Allegro wystawiłam i kupiono za dużo wyższą cenę niż wystawiałam na Allegro. No bo to proste: chcesz coś mieć, ale jednocześnie to bardzo miło wydać kasę na jakiś zbożny cel, w tym przypadku na te cudne dwie pary czekających oczu..

Kaprys2004

Post » Wto wrz 18, 2012 17:14 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Obrazek

Czekam i czekam... :(

Kaprys2004

Post » Wto wrz 18, 2012 17:23 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Dziewczyny Kochane, black_lodge :1luvu: - dzięki za dobre serca i chęć pomocy, :1luvu:
Pieniędzy ciągle brakuje - czy to na leczenie kotow w domach tymczasowych czy na sterylki... ale na Odiego i Dextera pieniążków zbierać nie możemy :(
Obaj przebywają w łódzkim schronisku i są finansowani przez gminę - nie wolno nam zbierać pieniędzy na koty, które nie są finansowo pod naszą ( Kotyliona czy też naszą prywatną ) opieką.
Co innego, gdyby znalazł sie domek - choćby tymczasowy - wtedy możnaby zbierać pieniążki na operację Odisia - pewnie by mu pomogła i nie utykałby tak bardzo... Ale warunkiem jest zabranie ich ze schroniska...

Domki potrzebne

Bardzo...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto wrz 18, 2012 17:27 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Domki - budzimy się!!!

Kaprys2004

Post » Wto wrz 18, 2012 17:34 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Aha, czyli trzeba by wystawiać ogólnie, dla Was jako fundacji? Duszku, podpowiedz jak najlepiej to zrobić, żeby nie zaszkodzić.
Jeżeli nie znajdzie się nikt z wolnym czasem do wystawienia moich szpargałów, to się zepnę jakoś i sama jutro tu wystawię.

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Wto wrz 18, 2012 18:01 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

Zbieranie dla Odiego czy dla Dexa w tej chwili nie jest możliwe w ogóle. W żadnej formie niestety :(
Muszą opuścić schronisko - dopiero wtedy będzie można jakoś ich finansowo wesprzeć.

Teraz możemy zbierać na innych naszych podopiecznych - których zresztą jest cała masa...
Maluchy dwa u Georg-inii, kociaki w lecznicy u CC - cała wataha..., Fibi - bez tylnych łapek i Gadżet u Dilach, dwa malce u Magdaradek, koty z Moskuli, 3 kociaki z parkingu mojego osiedla - i ostatni nabytek - 5 małych, niespełna 4-tygodniowych szkrabów, które na razie pojechały na tymczasowy tymczas do naszej zaprzyjaźnionej Pani Doktor...

black_lodge - może wstrzymaj się kilka dni - zobaczymy - a nuż cud się stanie i do któregoś z chłopaków uśmiechnie się szczęście...
W bazarku - jeśli będziesz chciała go wystawić - pomogę - nie ma problemu - ale poczekajmy może te kilka dni
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto wrz 18, 2012 18:12 Re: I n w a lidzi-Odi i Dexter bez szans na adopcję? Schr. Ł

issey32 pisze:Zamówię pełen pakiet ogłoszeń u CatAngel. Potrzebuję tylko nr telefonu do osoby, która będzie mogła rozmawiać z potencjalnymi chętnymi.

podniosę...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]