Kicorek pisze:Lepiej tego nie rób, jeśli Ci życie miłe(są tam za to zdjęcia kotów by Avian
i pytanko, związane właśnie z tytułami)
I tak cały FB je zobaczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Lepiej tego nie rób, jeśli Ci życie miłe(są tam za to zdjęcia kotów by Avian
i pytanko, związane właśnie z tytułami)
No jest ale zmnieszłam, bojednka duże wyszłoKicorek pisze:O, jest rozciągnięte zdjęcie
Ze śmiachem się wstrzymaj aż filmik zobaczyszKicorek pisze:Pewnie chadza tak jak Fenris na ostatniej fotce
Żeby tylkoMariaD pisze: Gamina spaceruje?
Nie pasuje do koncepcjiMariaD pisze:Musze jakoś wykombinować by zdjęcie Fenrisa z rozetą na stronie umieścić.
ewkaa pisze:ładowarki do mojej rozpadającej sie lustrzanki oraz do aparatu gupawki obie zostały w hotelu we Flensburgu
Oni już chodzą w różne strony - F nie ma ochoty niańczyć siostry i nie sądzę, zeby Gamina polubiłą aż tak spacerkiMariaD pisze:Jak się i Dzidzi spodoba spacerowanie to będziesz miała dwa psokoty na smyczach ciągnące w dwie różne strony.
Tylko jeszcze by tam ktoś musiał mówić po angileskuMariaD pisze:ewkaa pisze:ładowarki do mojej rozpadającej sie lustrzanki oraz do aparatu gupawki obie zostały w hotelu we Flensburgu
Napisz do nich maila, może sprzątaczka oddała. W Niemczech to możliwe.
anulka111 pisze:Rety jakie ona ma futroooooooooooooooooooooooooo-ojejejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Lifter, Talka i 41 gości