Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Rano byłysmy z EwąMrau łapać kotkę na Zielonej 3, niestety znowu jej nie było.
ewa_mrau pisze:jest miejsce dla dwóch: jolabuk i jedna z Pań Ekspedientek (oczywiście jeśli się nie wycofa)
ASK@ pisze:łódzkie, tutaj szukają kocika.Wygląda ok.Ale przepytać pewnie i tak trzeba.Zajrzyjcie proszę.
posting.php?mode=reply&f=13&t=146185
zjem ci chleb pisze:Witajcie kociarze [...] problem w tym że chcę przygarnąć młodego kocurka, max do 8tyg (wiem , że koty zabiera sie od matki w 12tyg ale ja bardzo chętnie zajmę się takim maluszkiem [...]
bordo pisze:a oto CHABER i FRANEK
koci przyjaciele, co kochają wszystkie koty i psy, rozbrykani, rozbawieni, przytulaki i luzaki, CHABER jest czarny w białych skarpetkach, urodził się w kwietniu, nie jest jeszcze wykastrowany i ma 3 nogi - brak jednej tylnej, FRANEK urodził się w lutym, jest wykastrowany i niezły z niego ciapol. DWUPAK
itaka pisze:A czy już głosowaliście w KrakvecieWspólnym kandydatem dogo-miau jest Azyl z Białej Podlaskiej. Niestety przegrywają
Wejście w Krakvet przez mój banerek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości