Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Cześć Inko. Duża mówi, że zaczyna się nowy tydzień. Dla mnie wszystko jedno, czy nowy czy stary, byle bym dostał kuraka.
Klakier
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, Duża poszła do pracy, wyobrażasz sobie?!??! Zostawiła nas w niedzielę, samych... Chyba się na nią obrażę!
Ogryzek zdegustowany dużą
Moja Duża mówi, że należałoby się obrazić na szefa, bo jakby on nie kazał, toby Duża w niedzielę wolała zostać w domu
Inka
Petka pisze:MaryLux pisze:Petka pisze:Ineczko całuski w nosek twój śliczny ślemy
mmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrru, lubisiam całuski - ale czy mój nosek naprawdę jest śliczny?
najśliczniejszy z najśliczniejszych inusiowych![]()
Caragh pisze:Dobry wieczór Ineczce i Dużej![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:Cześć Inko. Duża mówi, że zaczyna się nowy tydzień. Dla mnie wszystko jedno, czy nowy czy stary, byle bym dostał kuraka.
Klakier
Lilka Mrau pisze:witamy poniedzialkowo:)
tosiula pisze:Bazyliszkowa pisze:Cześć Inko. Duża mówi, że zaczyna się nowy tydzień. Dla mnie wszystko jedno, czy nowy czy stary, byle bym dostał kuraka.
Klakier
W zasadzie racja, najważniejsze to pełna miska i czysta kuweta. w piątek, środę i w każdy inny dzień. nawet w świąteczny dzień![]()
Całusek w łepek dla Ineczki
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, Duża poszła do pracy, wyobrażasz sobie?!??! Zostawiła nas w niedzielę, samych... Chyba się na nią obrażę!
Ogryzek zdegustowany dużą
Moja Duża mówi, że należałoby się obrazić na szefa, bo jakby on nie kazał, toby Duża w niedzielę wolała zostać w domu
Inka
Moja Duża to nie jest normalna... Bo tak naprawdę to szef wcale Jej nie kazał iść do pracy. Poszła sama z nieprzymuszonej woli... Zamiast koleżanki, której była kolejka na niedzielny dyżur. Głupia ta moja Duża, prawda?
Ogryzek
Lilka Mrau pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Kociwieczór
![]()
feniks32 pisze:Witamy się poniedziałkowo i słonecznie![]()
![]()
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:witamy poniedzialkowo:)
Co to za zwierzaczek i dlaczego taki smutny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 382 gości