Moderator: DoBo
refined pisze:Amel pisze:Masz rację Kasiu spotkanie i gadanie to najwarzniejsze a jedzonko to miły dodatek ale też trzeba uzgodnić.
mamo Alu - to ja zamawiam smalczyk, bo ostatnio nie udało mi się go nieco więcej uskubaćhihihi
a co do pogaduch i wszystkiego, co jest najmilszą otoczką wystaw kociej mafii to nie mogę się doczekać
oczywiście - jak by było nie wiadomo - jam Ci jest Pata, Zajadków Zajada młodsza)
Amel pisze:refined pisze:Amel pisze:Masz rację Kasiu spotkanie i gadanie to najwarzniejsze a jedzonko to miły dodatek ale też trzeba uzgodnić.
mamo Alu - to ja zamawiam smalczyk, bo ostatnio nie udało mi się go nieco więcej uskubaćhihihi
a co do pogaduch i wszystkiego, co jest najmilszą otoczką wystaw kociej mafii to nie mogę się doczekać
oczywiście - jak by było nie wiadomo - jam Ci jest Pata, Zajadków Zajada młodsza)
Smalcyk już gotowy czeka na chętnych

Fantastic pisze:Witam serdecznie
Mam pytanko: na jakim dworcu PKP wysiadać jadąc ze strony Torunia i jak dalej dotrzeć do hali wystawowej?
Witek Nowak pisze:No, kochani, pstrągi uwędzone, ślinotoku dostałem

mów mi Fatum pisze:Kochani, ja też się nie doczekam.
Jest za co toastować wieczorem, wierzcie mi.
Zajadek pisze:mów mi Fatum pisze:Kochani, ja też się nie doczekam.
Jest za co toastować wieczorem, wierzcie mi.
Ale poczekacie na nas ??? My będziemy jeszcze ogarniać halę wystawową - klatki i takie tam sprawy rodzinne![]()
Jeszcze kilka takich tajemniczych wpisów i nie będę spała w nocy![]()
To my te klatki rozstawimy w mgnieniu oka i będzie jeszcze duuuużo czasu na gadanie i sprawdzenie jak się uwędziły Witkowe pstrągi 

Zajadek pisze:sprawdzenie jak się uwędziły Witkowe pstrągi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baltic Feline, edyta.nowak87, ViolettaDuda i 3 gości