bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie wrz 16, 2012 21:02 bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- łódź

Witajcie kociarze :)

od 4tyg jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką małej ślicznej koteczki której mame zjadł pies (drań!!!) , Laleczka bo tak ma na imię trafiła do mnie jako 4tyg kociątko i mały dzikusek, była mistrzynią syczenia ;) dziś po 4tyg karmienia butelką , otoczona miłością i spokojem pod okiem mojego przyjaciela i doradcy weterynarza rośnie na piękną i mądrą młodą damę :) decyzja o posiadaniu kota była bardzo spontaniczna nigdy nie myślałam o tym żeby mieć kociaka , ale jak ją zobaczyłam to była miłość od 1szego wejrzenia
(zdjęcia Lalki ---> http://iv.pl/images/30213593040690157543.jpg .......http://iv.pl/images/36327932771946126481.jpg)
jestem w niej absolutnie zakochana z wzajemnością zresztą, bo Lala uważa mnie za mamę ,chodzi za mną jak pies , tuli się jak dziecko , spanie ze mną obowiązkowo jak coś ją przestraszy leci do mnie na ratunek ;] za mc musze wrócić na uczelnie i dlatego po 4tyg wiem że chcę i jestem zdecydowana na 2 kota co korzystnie wpłynie na nas dwie , na Lali rozwój i mój czas na naukę:)

problem w tym że chcę przygarnąć młodego kocurka, max do 8tyg (wiem , że koty zabiera sie od matki w 12tyg ale ja bardzo chętnie zajmę się takim maluszkiem w trudnej sytuacji np odrzuconym przez matkę lub który jej nie ma i chętnie odkarmię go butelką :) najlepiej maści rudej i zależy mi na czasie dlatego że chce aby kotki dorastały razem a ja mam ostatni miesiąc przed uczelnią na poświecenie czasu w celu szukania jej towarzasz i nowego członka naszej rodziny :)

interesują mnie koty z łodzi lub bliskich okolic z którymi mogę sie "spotkać" zanim zadecyduję o przytuleniu go na stałe gdyz musi być to coś ;) między mną a kotkiem :)

zostawiam na siebie namiary

naszpilce@o2.pl
będę równiez regularnie sprawdzać forum prosze o nadysłanie zdjęć kocurków wraz z opisem wieku , miejsca gdzie sie znajdują i dowolnym opisem który powinnam wiedzieć o kotku :)

dziekuje i pozdrawiamy ja i moja kotka która właśnie siedzi mi na ramieniu i "czyta" co piszę :wink: :))

zjem ci chleb

Od: Nie wrz 16, 2012 20:11

Post » Pon wrz 17, 2012 8:53 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

zaraz wrzucę ci łódzki wątek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon wrz 17, 2012 8:56 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

ASK@ pisze:zaraz wrzucę ci łódzki wątek.

posting.php?mode=reply&f=1&t=137505
proszę bardzo.Zajrzyj proszę i wpisz się.
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 17, 2012 8:57 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

Skontaktuj się z centrum Dr Seidla - w tesco na Pojezierskiej tel 42 650 00 74 - trzeba dzwonić cierpliwie lud najlepiej podjechac osobiście, dziewczyny maja kociaków do wyboru do koloru
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon wrz 17, 2012 9:14 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

A może taki czteromiesięczny Gad-Gadżet :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

edit: teraz doczytałam, że zależy Ci na maluchu :oops: przepraszam i mam innego chętnego, choć nie rudego, ale w sytuacji dramatycznej;

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Kociaki mieszkają na dworzu, nie mają DT nie boją się ludzi, są w Łodzi :ok: dzieciaki mają około 7 tygodni, niestety z dwojga złego trzeba je zabrać od matki, dla ich bezpieczeństwa
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Pon wrz 17, 2012 9:30 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

viewtopic.php?f=13&t=137515
Tu mnóstwo kotów do adopcji, zajrzyj.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pon wrz 17, 2012 9:34 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

mam małego rudaska, tylko, że w Toruniu
ma ok. 6-7 tygodni, czeka na adopcję w domu tymczasowym (dom tymczasowy bez innych kotów, rudasek wychowuje sie z dwiema siostrami, bez mamy)
kontakt: tel. 698 175 160
e-mail: kontakt@fundacjakot.pl

Obrazek

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon wrz 17, 2012 10:46 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

ASK@ pisze:
ASK@ pisze:zaraz wrzucę ci łódzki wątek.

posting.php?mode=reply&f=1&t=137505
proszę bardzo.Zajrzyj proszę i wpisz się.

witaj Asiu,

dziekuję za odp wpisałam sie oczywiście , nie przeczytałam całości bo jest 113 stron przebic się przez to to jest :strach: :) mam nadzieję że wkrótce mój wpis zaowocuje nowym członkiem rodziny i jakiś mały kotek znajdzie u mnie kochające ciepłe dożywocie u boku mojej kochanej kotki :) nie mogę sie już doczekać :spin2:

zjem ci chleb

Post » Pon wrz 17, 2012 11:00 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

andorka pisze:Skontaktuj się z centrum Dr Seidla - w tesco na Pojezierskiej tel 42 650 00 74 - trzeba dzwonić cierpliwie lud najlepiej podjechac osobiście, dziewczyny maja kociaków do wyboru do koloru

witaj Andorko :)

dziękuję za odzew :D dzwoniłam juz tam , zostawiłam dane kontaktowe niestety nie mają rudasków :( poprosiłam o kontakt jeśli tak owe się pojawią i został mi on obiecany , ponad to będę dzwonić sama i pytać co 2 -3 dni , bo bardzo mi zależy żeby kociątka wychowywały się razem , wychowało się jedno na butelce wychowa się i 2gie :) poza tym kociak chowany od maleńkości przez osobe która go karmi patrzy głeboko w oczy przy butelce , mruczy i nawiązuje sie niezwykła więź zaufania :) i charakter kota zmienia się na nie koci ;) jeśli wiesz co mam na myśli :) mojej kotce bardzo potrzebne jest towarzystwo widzę to po niej jaki ma niepokój w sobie i jak biega i miauczy jak jej zniknę z oczu, w każdej sytuacji mi towarzyszy nawet jak się kąpie siedzi na wannie i patrzy co się dzieje :)
nie ma serca zostawić jej samej nawet na te kilka godzin jak będę na uczelni dlatego bardzo chcę dac dom jeszcze jednemu kotu, którego rozpieszczę i pokocham tak samo mocno jak ją :) bo puki co uważam że rodzina jest niepełna :)

Lala ma dziś 9tyg prawie i nadal 2 razy na dobe dostaje butelke i bedzie ja dostawac tak do 12 a 14 tyg życia żeby uchronic ja od choroby sierocej której puki co nie ma :) a czas spędzony na karmieniu jest nasz chwilą gdzie cały świat się zatrzymuje i jest tylko ten moment patrzenia w oczy , mruczenia i ugniatania mojej reki łapkami :)
Ma naprawdę świetny charakter mruczy juz jak do mnie podchodzi jeszcze zanim zdążę dotknąć jej futerka :) nie ma co jest po prostu kapitalna :) i ukradła moje serce na dobre :)
Ostatnio edytowano Pon wrz 17, 2012 11:51 przez zjem ci chleb, łącznie edytowano 1 raz

zjem ci chleb

Post » Pon wrz 17, 2012 11:05 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

Napisz pw do annskr
Ale myślę,że dziewczyny odezwą się.
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 17, 2012 11:21 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

dilah pisze:
edit: teraz doczytałam, że zależy Ci na maluchu :oops: przepraszam i mam innego chętnego, choć nie rudego, ale w sytuacji dramatycznej;

Kociaki mieszkają na dworzu, nie mają DT nie boją się ludzi, są w Łodzi :ok: dzieciaki mają około 7 tygodni, niestety z dwojga złego trzeba je zabrać od matki, dla ich bezpieczeństwa

zjem ci chleb może weźmiesz któregoś z kociaków z dworu?? One są w niebezpieczeństwie, możesz mu uratować życie
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon wrz 17, 2012 11:38 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

Fundacja KOT pisze:mam małego rudaska, tylko, że w Toruniu
ma ok. 6-7 tygodni, czeka na adopcję w domu tymczasowym (dom tymczasowy bez innych kotów, rudasek wychowuje sie z dwiema siostrami, bez mamy)
kontakt: tel. 698 175 160
e-mail: kontakt@fundacjakot.pl

Obrazek

witaj :)

bardzo dziękuje za odpowiedz , kociak jest cudowny :) bardzo żałuję że tak strasznie daleko :((, bo znalazł by u mnie kochający go dom, trzymam kciuki za to cudo :) jest bezbłędnie cudowny

pozdrawiam

zjem ci chleb

Post » Pon wrz 17, 2012 11:38 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

jednego dla siebie a drugiego na tymczas
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 17, 2012 12:44 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

Goyka pisze:
dilah pisze:

zjem ci chleb może weźmiesz któregoś z kociaków z dworu?? One są w niebezpieczeństwie, możesz mu uratować życie

witaj Goyka :))))

ja bym bardzo chętnie wzieła wszystkie, ale nie da się tak, jestem nastawiona na rudego bardzo mi sie ten konkretny kolor podoba pare postów wyżej podano zdjęcie kotka z Torunia nad którym sie rozpłynełam :D nie wykluczam że może inny kot mnie tak urzec nie koniecznie rudy, że go wezmę tym bardziej że maluszki których zdjęcia podałaś są piękne niestety nie wezmę żadnego kotka na DT gdyż na stałe mieszkam w Krakowie , od 3 mc jestem w ważnych sprawach rodzinnych w Łodzi i jeszcze chwilę tutaj muszę zostac w miedzy czasie trafiło mi się zostać kocią mamą stad decyzja, że 2 kot musi być :) docelowo oba koty będą mieszkać w Krakowie na 4pietrze 4 pokojowego mieszkania z zabudowanym tarasem i zdecydowanie nie będą wychodzące, bez styczności z psami czy innymi zwierzętami.

zjem ci chleb

Post » Pon wrz 17, 2012 13:22 Re: bardzo chcę dać domek kocurkowi i zależy mi na czasie- ł

zjem ci chleb pisze:Witajcie kociarze :)

od 4tyg jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką małej ślicznej koteczki której mame zjadł pies (drań!!!) , Laleczka bo tak ma na imię trafiła do mnie jako 4tyg kociątko i mały dzikusek, była mistrzynią syczenia ;) dziś po 4tyg karmienia butelką , otoczona miłością i spokojem pod okiem mojego przyjaciela i doradcy weterynarza rośnie na piękną i mądrą młodą damę :) decyzja o posiadaniu kota była bardzo spontaniczna nigdy nie myślałam o tym żeby mieć kociaka , ale jak ją zobaczyłam to była miłość od 1szego wejrzenia
(zdjęcia Lalki ---> http://iv.pl/images/30213593040690157543.jpg .......http://iv.pl/images/36327932771946126481.jpg)
jestem w niej absolutnie zakochana z wzajemnością zresztą, bo Lala uważa mnie za mamę ,chodzi za mną jak pies , tuli się jak dziecko , spanie ze mną obowiązkowo jak coś ją przestraszy leci do mnie na ratunek ;] za mc musze wrócić na uczelnie i dlatego po 4tyg wiem że chcę i jestem zdecydowana na 2 kota co korzystnie wpłynie na nas dwie , na Lali rozwój i mój czas na naukę:)

problem w tym że chcę przygarnąć młodego kocurka, max do 8tyg (wiem , że koty zabiera sie od matki w 12tyg ale ja bardzo chętnie zajmę się takim maluszkiem w trudnej sytuacji np odrzuconym przez matkę lub który jej nie ma i chętnie odkarmię go butelką :) najlepiej maści rudej i zależy mi na czasie dlatego że chce aby kotki dorastały razem a ja mam ostatni miesiąc przed uczelnią na poświecenie czasu w celu szukania jej towarzasz i nowego członka naszej rodziny :)

interesują mnie koty z łodzi lub bliskich okolic z którymi mogę sie "spotkać" zanim zadecyduję o przytuleniu go na stałe gdyz musi być to coś ;) między mną a kotkiem :)

zostawiam na siebie namiary

naszpilce@o2.pl
będę równiez regularnie sprawdzać forum prosze o nadysłanie zdjęć kocurków wraz z opisem wieku , miejsca gdzie sie znajdują i dowolnym opisem który powinnam wiedzieć o kotku :)

dziekuje i pozdrawiamy ja i moja kotka która właśnie siedzi mi na ramieniu i "czyta" co piszę :wink: :))

ojeju ona wygląda jak moja Kasia :1luvu:

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

[następna]