pogwizd pisze:...
Z bajek sfilmowanych?
Świetnie zrobiony 'Piotruś i wilk'.
Bajka rosyjska, film przygotowany głównie przez polaków. 30 min
http://www.youtube.com/watch?v=WQPfr5DzSB8
Świetny jest, fakt. Mam go na płycie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pogwizd pisze:...
Z bajek sfilmowanych?
Świetnie zrobiony 'Piotruś i wilk'.
Bajka rosyjska, film przygotowany głównie przez polaków. 30 min
http://www.youtube.com/watch?v=WQPfr5DzSB8
filo pisze:Ale masz potfory w podpisie![]()
![]()
filo pisze:Z Łasikiem jednak nie jest dobrze. Źle wyszły wyniki trzustki. Jeszcze mieli zrobić po południu dodatkowe testy, bo krwi było pobrane wystarczająco. Jutro będę miała wyniki. Do tego kreatynina lekko powyżej normy.
zabers pisze:Wróciłam z Glucem od weta. Nie jest źle. Nie ma "łupieżu", ani nowych ognisk. Do połowy października smarowanie 2 x dziennie, a 9.10. - wszystko, co się da i nie da (także pod kątem Niziołka,do którego idę 16) czyli mocz z osadem, krew i RTG.
zapisałam się już na wizytę. Na zbójecką godzinę 8.15. Będzie jazda, bo z jednej strony wychodzący do pracy TZ ( który tłucze się wtedy po domu bezładnie), a równolegle łapanie siuśków, a potem kota.
filo pisze:O kalendarzu pisałam. Ten taki zmoknięty jest świetny.
filo pisze:Gluś na bohatera miesiącaŻe on to wszystko znosi
A właściwie nie wiadomo jak znosi, bo dawno go nie było widać
![]()
filo pisze:U Łasika jednak nie trzustka. Ma podniesiony poziom amylazy, ale reszta testów w normie. Dzisiaj łapaliśmy kupębo miała być świeża do badania
filo pisze:Bardzo dobrze, że nie trzustka. Tylko ciągle nie wiadomo co. Dzisiaj zdaliśmy następny materiał badawczy![]()
Ale generalnie jakoś mu teraz wieczorem lepiej. Kolację zjadł z apetytem.
filo pisze:Znowu mamy kolonistów z Kociego Pazura - dwie czarne kocice
zabers pisze:filo pisze:Znowu mamy kolonistów z Kociego Pazura - dwie czarne kocice
Chyba powinnaś się zacząć powoli ubiegać o jakiś dodatek funkcyjny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości