Mizianki dla wszystkich zwierzaków!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solarie pisze:Hej.Benek to ładny kot, ale to Mafik z jego cudownym umaszczeniem skradł moje serce.
Byłaś już dzisiaj u nich, jak reakcja?
![]()
Mizianki dla wszystkich zwierzaków!![]()
![]()
solarie pisze:A jak wróciłaś to Kubuś z Tofikiem zareagowali jakoś na nowy, nieznany zapach?Ja tam rozumiem Tofiego, sama też ostatnimi dniami tylko bym spała i spała... paskudna pogoda.
solarie pisze:To i tak spokojna reakcja.Ja się spodziewałam jakichś miauków i krwawych bojów z rodzaju "Duża, z kim nas zdradzasz?!
"...
solarie pisze:To w sumie dopiero początki, zobaczysz jak się sytuacja rozwinie jak przez parę dni nie będą widzieli swoich właścicieli.A tylko Ty do nich zaglądasz czy ktoś jeszcze?
Dobrze, ze przynajmniej jest ktoś, kto się nimi zajmie i zapewni bardzo dobrą opiekę.
Wyga pisze:Zazdraszczam
A jak nowi podopieczni?
solarie pisze:To w sumie dopiero początki, zobaczysz jak się sytuacja rozwinie jak przez parę dni nie będą widzieli swoich właścicieli.
ilgatto pisze:Ciociu Miraclle,cieszymy się,że do nas zaglądasz...kochamy Cię![]()
![]()
. Zaglądałybyśmy do Ciebie częściej, ale wiesz.... Duży...urlop i Duża nie ma czasu.
Przesyłamy całuski dla Ciebie i dla Kubusia i Tofika
Bździągwy
Dzień dobry.Miłego dnia
solarie pisze:To w sumie dopiero początki, zobaczysz jak się sytuacja rozwinie jak przez parę dni nie będą widzieli swoich właścicieli.
![]()
Kiedy koty córki były u mnie "na urlopie" , to po 3 dniach zaczął się miziać Kid (bo Lamia barankowała od początku). Na wiadomość o tym moja córcia zareagowała:" wracamy"....A trzeba wiedzieć, że Kid jest z tych niewylewnych kotów (oprócz oczywiście miłości Jego życia, czyli mojej córki).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 29 gości