Misia, Gucio i reszta ...przyszedłem więc jestem..Piotrek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 6:52 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karola jest pyskol, ale dobre dziecię, nie zrobi tego Dziuni :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw wrz 13, 2012 9:28 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

a co mi po dobrym sercu jak misek tym nie napełnię
żarcie mis ie już kończy, to małe ma chyba 4 żołądki i to wszystkie czynne
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 16, 2012 11:36 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Izusia, gdzieżeś? :(
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie wrz 16, 2012 11:46 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

A jestem, jestem , Twój wąt nawet zaśmiecilam swoimi grzybkami, a Ty ich nie docenilaś, niedobra jedna :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie wrz 16, 2012 11:55 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:A jestem, jestem , Twój wąt nawet zaśmiecilam swoimi grzybkami, a Ty ich nie docenilaś, niedobra jedna :mrgreen:

Zaś tam nie doceniłam...zazdraszczam okrutnie :evil: .
Uwielbiam grzybki wszelakie, w zupie, w sosie, suszone, duszonkę, i wogóle w każdej postaci :1luvu: .
Problem w tym, że ja grzybów nie widzę.
No nic na to nie poradzę, nie zauważyłabym takiego grzyba, nawet jakby podszedł i zatańczył mi kankana przed nosem.
Brat świetnie grzybki zbierał, i wiele razy próbował mnie nauczyć, ale niestety poddał się, nazywając mnie absolutnym grzybowym antytalentem :? .

- Siostra, weź no tego grzyba-
- Jakiego grzyba?- 8O
- No tego, co masz pod nogami...zaraz go nadepniesz-
- Gdzie ty tu masz jakiego grzyba, ja nic nie widzę-
- Pod nogami masz, zaraz go przydeptasz...no nie widzisz go?- :evil:
- Nie...w którym miejscu?-
- No k...wa, Jurek, pod prawą nogą masz grzyba, ślepa jesteś czy co?- :evil: :evil:
- Ty głupi jesteś, brat? Tu żadnego grzyba nie ma!-
- :evil: :evil: :evil: !!!-
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie wrz 16, 2012 12:01 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

vip pisze:Problem w tym, że ja grzybów nie widzę.

Gosia, to Ty upośledzona jesteś :mrgreen: :mrgreen: .Mieszkać w lesie i grzybów nie widzieć 8O 8O 8O :ryk:
Może nawet w ogrodzie masz :?: :?:

izka53

Post » Nie wrz 16, 2012 12:07 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:
vip pisze:Problem w tym, że ja grzybów nie widzę.

Gosia, to Ty upośledzona jesteś :mrgreen: :mrgreen: .Mieszkać w lesie i grzybów nie widzieć 8O 8O 8O :ryk:
Może nawet w ogrodzie masz :?: :?:

No upośledzona jestem, żebyś Izuś wiedziała, Przemek tez tak mówił :( .
Po drugiej stronie mam taki zagajnik, ale tam bym w życiu nie wlazła :strach: .
W ogrodzie nic nie mam, albo nie widzę :mrgreen: ...pod kasztanem rośnie coś białego, wyglada jak pieczarka...to znaczy rosło, Michaśka z Ringiem rozdeptali :( ...to widziałam, bo duże i białe było :ryk: .

vip

Post » Nie wrz 16, 2012 12:09 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

vip pisze:pod kasztanem rośnie coś białego, wyglada jak pieczarka..

A może być i pieczarka, choc polne pieczarki raczej szare są. Ale równie dobrze moze to być purchawka, kania / sowa /, i - co najgorsze - sromotnik :evil:

izka53

Post » Nie wrz 16, 2012 12:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

U mnie koło domu rosną maślaki :ok:
Obrazek

alab108

Post » Nie wrz 16, 2012 12:38 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

alab108 pisze:U mnie koło domu rosną maślaki :ok:

ej, no , podrzuć troszku :ryk:

izka53

Post » Nie wrz 16, 2012 14:28 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

A ja mam fajnie, w ogóle nie znam się na grzybach (chyba, żeby był czerwony w białe kropki) problem zbierania nie istnieje :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 16, 2012 16:22 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:

W tej chwili jeszcze nie ma, ale jak się pojawią to rzucam :ok:
Obrazek

alab108

Post » Nie wrz 16, 2012 16:57 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Vipek kiedyś zbierał takie
Obrazek
i teraz nie widzi innych
:ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 16, 2012 17:18 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

A w życiu, Karolciu, żadnych grzybków- halucynków nigdy nie próbowałam :mrgreen: .

vip

Post » Nie wrz 16, 2012 20:10 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

alab108 pisze:
izka53 pisze:

W tej chwili jeszcze nie ma, ale jak się pojawią to rzucam :ok:

u moich teściów kiedyś zbieraliśmy maślaki ale od kiedy jest taran Bernardynka nie ma grzybów :(
jakbym zjadła zupę grzybową :cry:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]