MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 14, 2012 22:21 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Boziu jaki bidulek :1luvu:

Od razu mi sie przypomina jak go zabieralysmy kilka miesiecy temu :cry:

Bedzie dobrze. Mieciulek kocham Cie bardzo :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt wrz 14, 2012 22:40 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

toz-police pisze:Boziu jaki bidulek :1luvu:

Od razu mi sie przypomina jak go zabieralysmy kilka miesiecy temu :cry:

Bedzie dobrze. Mieciulek kocham Cie bardzo :1luvu:

Pani Izo, można już usunąc banerek Mietka, bo ja go już NIE ODDAM!!!!!!!!!!!! :))))
fakt, wygląda to wszystko jak by był zaraz po interwencji, ale robi mi już takie baranki tymi szwami że jeszcze ja oko strace :ryk: chyba zaczyna go to już swędzieć
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Sob wrz 15, 2012 17:49 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Buziaki Mieciulku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 15, 2012 18:59 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

:1luvu: Mieciulku najdroższy ja też posyłam całuski w nosek + drapanko za uszkiem.Biedactwo tyle już wycierpiało :cry: ale najważniejsze że Twoja kocia mamusia Cię odnalazła i teraz troszczy się o Ciebie :ok: Pozdrowienia dla mamy Mieciulka!

kociasta

Od: Wto lip 24, 2012 15:54

Post » Sob wrz 15, 2012 19:18 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

kociasta pisze::1luvu: Mieciulku najdroższy ja też posyłam całuski w nosek + drapanko za uszkiem.Biedactwo tyle już wycierpiało :cry: ale najważniejsze że Twoja kocia mamusia Cię odnalazła i teraz troszczy się o Ciebie :ok: Pozdrowienia dla mamy Mieciulka!

dziękuję za pozdrowienia :) Mieciulek już wygłaskany i wydrapany za uszkiem i pod bródką- tam najbardziej lubi,- i tak cudnie zaciska wtedy buźkę :) normalnie do całowania, własnie jest po wieczornej toalecie, strupy z oka zdjętę i wreszcie to wszystko wygląda dobrze, zdjęłam mu na troche kołnierz żeby odpoczął i sam sie porządnie umył i zjadł i teraz śpi jak niemowlę :)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 15, 2012 19:34 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

dobranoc Mieciuniu, kolorowych snów :D
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Sob wrz 15, 2012 19:35 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Mieciu Kochany :1luvu: i ja cały czas o Tobie myślę

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ta historia Miecia od początku mnie trzyma przy tym wątku,nawet jak teraz jest szczęśliwy :1luvu: :1luvu:
Zazwyczaj jak kociaki znajdują domy,to nowe domki często po parę słów skrobną i dalej cisza,a Ty zouzetko cały czas nas pasiesz a to info ,a to fotki i na to mi się gamba cieszy i jeszcze chcę więcej :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 15, 2012 19:59 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

będe chętnie wrzucać sama zdjęcia jak sie naumiem albo ktos mnie moze poinstruowac???? Mietek ma juz fulll zdjec, wiec jest w czym wybierac :)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 15, 2012 20:07 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 15, 2012 20:08 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

yeees yeees yeesss, udało mi się.. juz wiem :))) to zd robione dzisiaj wieczorem po wieczornej toalecie :) duuużo lepiej wyglada oczko
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 15, 2012 20:12 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

zouzetka pisze:yeees yeees yeesss, udało mi się.. juz wiem :))) to zd robione dzisiaj wieczorem po wieczornej toalecie :) duuużo lepiej wyglada oczko

Oj dużo, dużo lepiej :ryk: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Sob wrz 15, 2012 20:12 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Piękne oczęto :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

i bardzo ładnie CI się wstawiło,tylko nie wiem,czy CI się nie czepną modzi za zbyt duże foto

Mi ostatnio zapodobał się taki cóś do wstawiania fotków

http://resizer.pl/
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 16, 2012 18:16 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Mieciu, aj low ju :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pon wrz 17, 2012 19:11 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

wróciliśmy z Mieciem z kontroli u weta, wszystko dobrze goi się :) szwy ściągniemy za tydzień, wreszcie bezpośrednio od prowadzącego Miecia dowiedziałam się co i jak:
ma wycięte kawałek 3 powieki, nie usunięto gruczołów łzowych, mimo wszystko żeby nie wysychało, powiekszono "otór" oka żeby wyglądało jak normalne oko! trzeba będzie się przyjrzeć dokładnie, żeby zobaczyć że jest niesprawne, przekrwienie, może nawet krwawienie i obrzęk będzie jeszcze na pewno jakiś czas, i jeszcze przez 2 tyg, kropimy oko floxal'em i difadol'em, antybiotyk kończymy już brać dzisiaj :) a maść do uszu jeszcze do skonczenia tubki co 2dzień :)
co do przytkania nosa przez to zmiażdżenie kości, to jak obrzęk zejdzie z oka i wylecze do końca uszy to możliwe że odzyska w większym stopniu oddech przez nos.
tylko Mietek jest bardzo nieszczęśliwy przez ten kołnierz :( niby ma w nim chodzić cały czas, ale jak mu zdejmuję do jedzenia, to grzecznie je, później troche się umyję, i kładzie sie spać w wygodnej pozycji, albo zaczyna szaleć wreszcie i wcale tego oka nie drapie...
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Pon wrz 17, 2012 19:44 Re: MIECIO WYJATKOWY KOT DLA WYJATKOWEGO CZLOWIEKA !!!!!!!

Mieciu, wytrzymaj jeszcze troszkę z tym kołnierzem :ok: :)
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]