Moderator: Estraven
wojtek_z pisze:moniamv6, przepraszam za to, co żem nabazgrał w pierwszym poście, alem się wtedy wkurzył, bo nie lubię czytać postów w rodzaju: "mojemu kotu stało się to a to, co mam zrobić".
Życzę kotuni szczęśliwego macierzyństwa
byl slodki w kazdym razie zawsze boli mnie serce gdy widze zaniedbane zwierzaczki i zawsze staram sie pomoc ,i rowniez spotykam sie z negatywnymi zdaniami ludzi ktorzy nie wyobrazaja sobie ze jade z kotem ktorego znalazlam do weterynarz a jak dodalam ze ma zapalenie pluc to slysze smiech
felin pisze:Bo chciala się dowiedzieć co można przy pomocy "domowych sposobów" i najlepiej za darmo![]()
Bo mieszka na wsi, do weterynarza ma 30 km i nie ma możliwości dojechać![]()
Bo rodzice nie zgodzą się na żadne fanaberie typu weterynarz i kasy nie dadzą albowiem kotki od zawsze rodzily bez pomocy i nic się nie dzialo, najwyżej kocięta nie przeżyly![]()
Bo dookola kotki sąsiadów mają pelno mlodych i w razie czego można sobie wziąć nowego kota; tym razem kocura, bo przynajmniej nie wróci zaciążony ze spaceru
moniamv6 pisze:Witam ponownie kicia wczoraj po poludniu urodzila maluszka wszystko jest ok maly zdrowy kicia rowniez ,wiec mam prosbe do co niektorych na tym forum troszeczke oglady i kultury ,myslicie ze jak trzymacie swoje koty zamkniete w domach to jest ok.....?otoz nie calkiem te zwierzeta maja swoja nature tajemnicza i dzika a wy je meczycie .owszem co do sterylizacji jestem zaaa.......ale reszta mi sie wcale nie podoba robicie ze swoich mieszkan klatki dla swoich pupili .pozdrawiam
moniamv6 pisze:ale reszta mi sie wcale nie podoba robicie ze swoich mieszkan klatki dla swoich pupili .pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 76 gości